Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość gość
Jak mnie w*****a ,że j****e wiochy (tak -j****e wiochy) z małymi obrotami biorą monstrualne premie . To ma mnie motywowac? Ja robol ze sklepu wysokoobrotowego nie biorę nic , a zarabiam dla tych gdańskich wszy kasę! Podobnie BED - wiochy biją rekordy! A potem lament - "dlaczego ten i tamten ma 60 % impulsu , a ty masz20?". J****e wiochy!

Gość gość
Ja chcialbym tylko aby grono dyrektorow napisalo znowu ze obecny system premiowania jest sprawiedliwy. Premia 50 tys dla pierwszego sklepu, ponad 30 dla drugiego. A moj sklep z takimi samymi obrotami, z identyczna iloscia pracownikow albo i mniejsza ma premie 10 razy mniejsza. To jest sprawiedliwosc? Firma ma tyle kasy zeby sprzedawcy w sklepiw dac 8 tys zlotych premii dla pracownika w olkuszu? Przysiegam ze jesze raz przeczytam info od jakiegoz dyra o super systemie premiowania to skladam wypowiedzenie i bede pracowal z odpowiednim zaangazowaniem. A o tym jak sie prcuje w 2 osoby przez caly dzien i o pytaniach klientow gdzie obsluga to mozna wypracowania pissac. Otoz drodzy.dyrektorzy W JYSKU NIE MA OBSLUGI KLIENTA! Bo nie ma kto obslugiwac.

Gość gość
A co myślicie będą jakieś podwyżki przecież to już jest kpina co oni wyprawiają przecież płacą chyba najmniej że wszystkich marketów pomijając chyba Tesco i Dino. Może w końcu coś zaczną działać albo im wszyscy odejdą nie te czasy żeby pracować za podstawy

Gość gość
Będą podwyżki dla wszystkich pracowników i wkoncu super :l Wkoncu będziemy docenieni w jakims stopniu

Gość gość
Ile? 100 zł BRUTTO?? Bo pewnie się będą tłumaczyć ze więcej nie maja. CUSTOMER first kur&&a czyli dwie osoby na zmianie. Kto ma obsługiwać? Sami sobie w stopę strzelają

Gość gość
Cicho siedzieć i fryzy zmieniać

Gość gość
Za 1700 zl moge jedynie kurze z regalu scierac. Nikomu nie zycze tam pracowac. Wymagania z kosmosu a pensja jak zasiłek dla ubogich. Sa oczywiscie Ci ktorzy robią to dla idei. Bo w końcu hasło przewodnie firmy brzmi : "Bawcie się sprzedażą".

Gość gość
Od trzech miesięcy pracuje w JYSK a troche lat juz mam i jestem zadowolony, szanuja człowieka i to dla mnie ważne. Pierwsza umowa , która dostałem to na rok bez zadnych okresów próbnych. Zarobki też zadawalajace ( no dobra szału nie ma) ale wiedziałem na co sie godzę. czas pracy prawie elestyczny . z góry wiem jak bede pracował i kedy moje dni wolne bedą. Nikogo do niczego nie zmuszają a i opieka socjalna , dziś rzadko spotykana.

Gość gość
hahaha opieka socjalna a to dobre

Gość gość
Wstyd tam pracować ciągle po dwie osoby klienci coś chcą a ty nie wiesz w którą stronę masz iść i pierdolą o jakimś customer first i segmentach klientów ciekawe kto ma ich obsługiwać. Na sklepach jeden wielki syf i brud bo przecież pracownicy się nie wyrabiają i pierdolą na jysknecie jakie to my wysokie premie mamy. Poczekajcie jeszcze parę miesięcy ciekawe kto wam na tych sklepach będzie pracował chyba tylko debile z klubu biegacza jysk

Gość gość
Jaka opieka socjalna przepraszam? Kasa na swieta jest z naszych wypłat. 10 zł na lody? bez komentarza. o innej opiece socjalnej nic nie wiem.

Gość gość
W North 3 żałoba, chyba wiadomo z jakiego powodu...

Gość gość
Nie ma co się czepiać o te szuflady. Chyba nie jest trudno wydać resztę? U nas na minusie wychodzisz 20 gr najwięcej 5 zł ale to też nie tragedia... socjal? HahaHaha śmiech. Czekamy do września co wymyśla z podwyżka bo już ludzi brakuje do pracy w sumie wszędzie...

Gość gość
A jak zmiana regionów wam się podoba?Co niektórzy trzęsą się przed regionalnym nowym strach się bac

Gość gość
No north 3 mareczek nadchodzi

Gość gość
System premiowania będzie taki sam. Co robicie by to zmienic? Jest związek zawodowy - lejecie na związek ciepłym moczem. To nie dziwcie sie ze zmiany ida na gorsze. Chociaz miejcie minimum odwagi i przy badaniu satysfakcji oceńcie maksymalnie negatywnie.

Gość Pendrakhon
Haha, badanie satysfakcji? Jak żeśmy pojechali rok temu w badaniu satysfakcji (North 2) to potem przyjechał jeden z meteorytów (notabene też Piotruś) i nas opierdolił za nasze "anonimowe" wypowiedzi dotyczące firmy i że w ogóle mamy szczęście że jeszcze pracujemy, bo PePe bardzo się "zesmucił"

Gość gość
Haha, "anonimowe" badanie satysfakcj. Ponoc pan hr P. juz jezdzi i bada sprawe osobiscie.

Gość gość
A czy wy jestescie za przeproszeniem p***y co wlasnego cienia sie boicie? Ludzie nie wierzę w to co czytam. Obudzcie się w koncu bo beda was rypac w dupsko zawsze , nie tylko w jysk. Gdybym ja zostal tak potraktowany juz bym dzialal. Macie dyktafony w telefonach?

Gość gośćewfg
Ludzie ale co wy tu robicie jeszcze?

Gość gość
A tak na poważnie ktoś coś wie jak zmiany szykuje nam firma od września

Gość gość
Tak. Smartfony na sklepie.

Gość gość
ktoś wie co się stało z panem TCHO? Wiem że wywalili, ale wiadomo za co?

Gość gość
Na smartfony mają pieniądze a na podwyżki to już nie...

Gość gość
Kurwa już ponad rok jak wyj****y

Uwaga! Wkrótce zrobimy krok milowy w przyszłość! Oprócz smartfonów, bajerów, rowerów nadchodzi nowy JYSK Store Concept 3.0 więc jeszcze więcej pracy. Ciekawe czy nastanie taki dzień z milowym krokiem jeśli chodzi o zarobki.

Gość gość
Jak to dobrze że już w tym bagnie nie pracuje ludzie szukajcie innej roboty i składające wypowiedzenia szkoda nerwów sobie psuć. Zmieniłem pracę mam spokój robię swoje i rzaden regionalny nie drze mordy bo syfon na sklepie itp.wiem tylko że jak się line d...e kierownikowi i ciasto kupuje jak regionalny na audiencji przybywa to się ma dobrze bez problemu ale jak coś sie nie zrobi albo sprzeciwia to już ma się prze.....Na na całej lini.szukajcie innej pracy obudzi się z ręką w nocniku meteomatoły.

Uwaga! Wkrótce milowy krok w przyszłość, bo nadchodzi nowy JYSK Store Concept 3.0. A więc jeszcze wiecej pracy. Ciekawe kiedy nastanie milowy krok jeśli chodzi o wynagrodzenia.

Gość g a
Będzie badanie to się wypowiedzcie, ale szczerze, może wtedy coś się zmieni jak duża liczba osób wypełni je całkowicie szczerze, ja mam już generalnie dość, bo z*********m jak dziki wół a i tak od kierowniczki non-stop dostaję po d***e, za to z drugiej strony są osoby które się nie przemęczają i pracują głównie wtedy jak ma regionalny przyjechać, dla tego złożę wypowiedzenie pod koniec lipca. Pracy teraz nie brakuję, na pewno znajdę taką w której moją pracowitość docenią.

Gość gość
Teraz jeszcze ta propaganda na najbliższym gsmie jak to się w firmie pozmieniało na dobre srają dziady z meteorytowej przed badaniem satysfakcji coś czuję wielkie zmiany na górze bo ta propaganda to wam chyba nic nie da