Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość gość
Wiecie co mnie najbardziej wkurza?? To ze zapieprzam każdego dnia w pracy, zeby sklep miał kto otworzyć i zamknąć, zeby miał kto obsługiwać i różności dostawę. Zeby było komu zmienić ceny i ogarnąć wieczorem sklep. Pracujemy po dwie osoby dziennie, od poniedziałku do niedzieli. Nie dostanę nawet złotówki premii rocznej! Nic za swoją spuściznę zeby sklep funkcjonował i przynosił jakikolwiek obrót. Pracuje nie gorzej niż pracownicy w sklepie wysokoobrotowym a i tak nikogo to nie obchodzi, nikogo.. Oni zgarną po kilka tysięcy a ja nawet dziękuje nie uslysze. To jest cholernie niesprawiedliwe.. Dziękuje zarządowi za docenienie.

Gość gość
*roznosic

Gość gość
A ja mam pytanie odnośnie reklamacji..kupiłam 1,5 roku temu kołdrę Flower i zrobił się z niej placek, który w kilku miejscach jest tak cienki, że śpię pod samą pościelą. Czy na podstawie paragonu mogę to zareklamować i jakie mam szanse ?

Gość gość
Drogi Gosciu - jeśli chodzi o koldre Flower - (czy jaki kolwiek inny towar) masz określoną liczbę miesięcy (lat) na złożenie reklamacji. Wystarczy udać się do sklepu z koldra oraz dowodem zakupu, oddać do reklamacji i przedstawić swoje zadania. Jeśli chodzi o rozpatrywanie reklamacji w Naszych Sklepach to w 99% reklamacje są uznawane!;) a więc zapraszam do sklepu stacjonarnego z koldra i dowodem zakupu.

Gość gość
super ! dzięki za odpowiedź :)

Gość gość
No jasne, chętnie wymienimy na co tylko szanowna klientka zechce a nawet oddamy pieniążki.. Byleby klienci byli zadowoleni.. (Ironia)

Gość gość
kto na otwarcie w Jaworznie ? :D

Gość gość
Keneth :D

Gość Pracownik Magazynu
Jak wam żle na sklepach to przeniesie sie na magazyn.Zobaczycie co to ciezka praca caly tydzien po 12 godzin przezucania paczek.

Gość gośćjegomość
Wspołczuje widać firma dalej ma to w tyle ze za mało ludzi jest na magazynie, widać to po pomyłkach w dostawach, braki itp. A przecież nie ma jeszcze okresu swiatecznego, bo wtedy opoznienia bedą pewnie miesięczne a wy bedziecie robić po 16 godzin.

Gość gość
Jak tam premie roczne, słyszałam, że różnice były KOLOSALNE...

Gość gość
A czy ktoś tą premię roczną widział ? Tak w ogóle do do kiedy mają byś wypłacone?

Gość gość
Trza było się UCZYĆ jak Ci na meteorytowej :)

Gość gość
Premie roczne były przelane na konta w piątek

Gość gość z magazynu
Do gość jegomość. Kolego jakby ktoś przewidział, że będzie taka wysyłka duża to napewno ludzi by zatrudnili wcześniej.. Pracuję na magazynie i powiem Ci jedno, że jeśli chodzi o zatrudnienie to nie ma z tym żadnego problemu. Cały czas zatrudniają. I były przyjęcia wiosną. Ale tak jak nam mówił ostatnio kierownik - przyjęcia były na planowany 10% wzrost, a nie trzy razy wyższy. Już zatrudnili ponad 40 osób i dalej zatrudniają.

Gość gość
To jakieś chore ... na sklepach jak jest delikatny spadek to tną etaty a jak wzrost to nie robią nic tylko mówią że sobie nie radzimy, po prostu FIRMA KOGUCIK śmiech buhahahaahhahaha ....

Gość gość
Kolego z tym zatrudnianiem to chyba mają problem.Nie ma już chętnych do pracy,w takich warunkach za takie pieniądze.Przychodzi dosłownie łapanka spod sklepu.Co widać na magazynie,po zachowaniu tych ludzi.Jak już przyjdą to większość się zwalnia po kilku dniach lub ucieka na L4 Więc chyba coś jest na rzeczy.

Gość gość
Do poczytania. JMP mozna zastapic JPL i wszystko gra. http://m.wyborcza.biz/biznes/1,106501,16743971,Pracownicy_w_dyskontach_pracuja_ponad_sily_.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=najpopularniejsze

Gość gośćincognito
Czyzby Mr.Fajbusiewicz chodzil do kina na Polskie filmy??

Gość gość
i co z tymi podwyżkami? Październik leci a nic nie wiadomo.

Gość gość
ha ha to są podwyżki widmo:P

Gość gość
Z tego co wiem, podwyżki sa od października lecz nie będą wypłacone w wielu przypadkach w październiku lecz dopiero w listopadzie. Cóż jakoś trzeba będzie ten fakt przeżyć. Poza tym jak Wasze miesięczne premie? Do wiadomości były podane 03-09 ;) pozdrawiam i miłego dnia życzę!;)

Gość gość
U mnie wielkie zero premii.

Gość gość
Sprzedawcy na pełnych etatach będą mieli wyrównane pensje do 2250:)

Gość gość
a na pół etatu będą jakies?

Gość gość
analogicznie skoro cały etat to 2200 to pół etatu 1100

Gość gość
Są juz pensje na kontach?;)

Gość gość
Widocznie się Ciebie bały:)

Gość Co za gość
Hahah, nawet po zwolnieniu jestem nadal niebezpieczny dla korpojózka. Nawet panowie z ochrony byli bardziej uprzejmi niż one.

Gość Zdesperowany3145
Józek! Zjezdzasz!;) a cóż takiego zrobiłeś że personel tego sklepu się Ciebie boi? Z drugiej strony się nie dziwię....czasem trzeba jechać z co niektórymi krótko i na temat....