Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **Piekna**oNa

Moj narzeczony oszalal!!!! Probowal mnie dusic a pozniej zbil pasem po ciele!!!!

Polecane posty

Gość **Piekna**oNa

Dzisiaj wydarzylo sie cos co mnie zszokowalo, ogladalismy razem film, i ja jak zawsze duzo komentowalam, i sie z nim droczylam, a w pewnym momencie piernelam na niego, strasznie sie obrazil, A dla mnie to normalne bo moja mama tak robila tatowi. I pozniej gdy powiedzialam cos to zlapal mnie mocno za nos i scisnal. Przeprosil , ja bylam w szoku, po skonczeniu filmu, przyniosl pas i zaczal mnie nim bic znow bylam w szoku , potem probowal mnie dusic niby na zarty!!!! Nie wiem co myslec o tym, A ogladalismy ten film Z Alicja bachleda curus --"Trade"

Gość motionlotion
gratuluje narzyczonego, wróżę wam udaną przysłość i pełnie szczęścia :)

Gość **Piekna**oNa
Dodam jeszcze ze mieszkamy razem od 4 lat prawie, i nigdy mnie nie uderzyl. Byl dzisiaj bardzo nerwowy i ja troche przesadzilam moze. Ale wiem ze to nie moja winaa. Poszedl spac potem jakby wszystko bylo ok. A ja jestem w szoku , Nawet moj kot jest w szoku!!!!ZE chcieli jego mame zamordowac.

Gość **Piekna**oNa
To było brutalne, a pas, którym mnie okładał, był pasem transmisyjnym od młocarni. Możecie sobie więc wyobrazić, jak wielkie i muskularne ramiona ma mój narzeczony. Mówiłam do niego pieszczotliwie: "Mister Gibbon", ale teraz to już koniec! Jestem kompletnie załamana, a pas od młocarni zupełnie zniszczony. Jak my teraz będziemy zboże młócić? Co będzie, kiedy rodzice sie dowiedzą?

Gość lubie swoje kapcie
fajnie się dziecko bawisz??

Gość lubie swoje kapcie
Bo ja super!!! I nawet nie przeszkada mi to, że tata łoi mnie ochoczo od tyłu, kiedy ja sobie tak radośnie klikam!