Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczko6

Ciąża i dziwny okres? Czy wpływ leków? A jeśli ciązą to czy leki szkodą? POMÓŻ

Polecane posty

termin miesiączki jest dziś i w sumie jest ona, tylko, że od poniedziałku mam plamienia, w poniedziałek wieczorem też wziełam ostatnią tabletke z opakowania.To plamienia było też we wtorek i środę, ale dziś to już chyba okres, bo jest tego więcej niż przez te ostatnie dni i do tego podbrzusze mnie boli.

Gość ciasteczko6
Kasienka - widocznie sobie rozregulowałaś tymi 2 tabletkami wziętymi długo po zapomnianej tabletce. wszystko sie unormuje. o ciąży nie ma mowy. tym bardziej że masz krwawienie, mniej lub więcej, ale od jakiegoś czasu masz. ja nie zrobiłąm testu, nie znalazłam tego którego miałam kiedyś w domu... dzisiaj nie mam już zawrotó głowy, miesiączka kapie ledwo ledwo, a chyba doszło do tego jakieś zatrucie, bo mam potworny ból żołądka (ale tu wiem czemu), natomiast boje sie cokolwiek brać, bo nie wiem czy jestem czy nie jestem w ciąży. jak myślicie - jeśli tabletke zapomniałam 9.02, to czy moge zrobić test o dowolnej porze? no i czy miałabym miesiączke, słabą bo słabą ale trwającą 4 lub 5 dni jeśli byłabym w ciąży? pomooocyyyyy!

Gość ciasteczko6
jestem prawie zdesperowana...pomóżcie....!

już ci wczoraj pisałam że nie masz się czym przejmować. ciąża naprawdę bardzo mało prawdopodobna. szkoda że tego testu nie zrobiłaś, byłabyś spokojniejsza.

Gość arlettta
mysle ze nie jestes w ciazy ale ja bym na wszelki wypadek odstawila te wszystkie leki na przeziebienie,bo one dzialaja bardzo szkodliwie na plod,najlepiej idz do lekarza,bedziesz miala pewnosc a takto sie stresujesz niepotrzebnie:(glowa do gory

Gość ciasteczko6
dzieki serdeczne za słowa wsparcia. martwi mnie tylko ta miesiączka, taka słaba... 4 dni, ale kurcze takiej słabejnie miałam. może to też wpływ leków i przeziębienia. sama nie wiem. kupie dziś test bo chodze podminowana.

Ciasteczko6 nie przejmuj się, będzie dobrze. Ja miewam różne krwawienia, czasami jest bardzo słabe i trwa niecałe 3 dni, a czasami jest większy. Ale zrób test, to się uspokoisz. Trzymam kciuki.