Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja86

Pomozecie? Bo mi dech kobieta zapiera w piersi!!!!!!!!!

Polecane posty

Dlugo mnie tu nie bylo, po rozstaniu z dziewczyna z ktora bylem dluugo postanowilem poszukac jakiejs dziewczyny.. i chyba znalazlem.. mam jednak problem.. Poznalem ja na serwisie studenckim, pewnie kazdy wie o co chodzi.. skomentowalem fotke, zaraz po tym ona moj profil.. i zaczelismy pisac.. spotkalismy sie 4 razy, miedzy zajeciami.. mowi ze mam dobra bajere, czesto sie usmiecha, za 2gim dluzszym spotkaniem pocalowala mnie w policzek.. i tak sie witamy od tej pory.. jest sliczna, i sprawia ze nie wiem co mowic, to glupie, ale wiecie jak to jest jak sie ma dziewczyne przez 3 lata, nie mysli sie jak zabajerowac kobiete, latwiej mi jest przez sms, ale to tandeta, wiadomo ze kazdemu jest latwiej cos napisac a nie powiedziec, a ja tak nie chce!! dzis idziemy do kina.. chcialbym ja czyms zaskoczyc, a ona mnie oniesmiela, nie wiem co powiedziec.. macie jakies propozycje?

Gość fajna z ciebie dupa z twarzy

Gość oj lecz sie
:O

Dziś idźcie do kina normalnie, bez żadnych niespodzianek. POtem na jakąś kawkę, czy drinka. Za to następne spotkanie jakoś fajnie zaplanuj. Nie wiem, np. lodowisko. Jej nic nie mów, zadzwoń tylko i powiedz, żeby się ubrala ciepło i wygodnie ;) Bo masz dla niej niespodziankę ;)

Oczywiście zamiast lodowiska może byc koncert w knajpce, czy też teatr. Nie wiem, co ona lubi :) I co ty lubisz też nie wiem;)

wiem ze to takie glupie, bo sie czuje jak pajac i wkurzam sie ze nie wiem czasami co powiedziec o co zapytac.. w sumie to masz racje, myslalem juz o tym.. mam nadzieje ze wypali.. :->

Gość ojej to zawsze tak jest
widocznie bardzo ci się ona podoba że się tak zachowujesz :)...mój mąż zachowywał się podobnie,nawet na początku mnie inikał :D...dopiero później się przemógł bo zrozumiał że może nic z tego nie wyjść bo ja pomyślę że on nie chce...głowa do góry wszystko się ułoży,zobaczysz :)

POmyślałam sobie, że nawet zwykła wyprawa autobusem, czy tez pociągiem w celu połażenia po jakimś ciekawym miejscu (czytak jak w Wawie dzielnicy - Stara Praga się super sprawdzi ;) ) to ciekawy pomysł. Nie trzeba dużo inwestować :) No i tematów do gadania też nie zabraknie ;)

weekend się zbliza.. to chyba dobry pomysł by coś kreatywnego wymyslić ;p

poprostu dziwie sie ze tak mnie zatyka.. daaawno tak nie mialem.. nawet niewiem na ile sobie moge pozwolic.. dziwczyna jest niesmiala i nie chce jej zrazic.. na pocalunek.. sam niewiem.. jak sie 3 lata nie bajeruje to tak jest ;p

z tym pocałunkiem to też za długo nie czekaj bo ona jeszcze pomyśli że cię nie pociąga ;)

Gość ale ty nei mozesz być
taki cudowny i bajerant tylko na początku znajomosci!! zdziwiło mnei twoje zdanie, że miałaeś 3 lata dziewczynę, wiec zapomniałeś jak zaimponować kobiecie - czyli tej swojej nei zaskakiwałeś, nie zabiegałeś o nią ciągle i ciągle? uuuuuuuu... to ta też sie szybko toba znudzi gdy poczuje, ze to co robisz jest neiszczere i udawane i o pomysły musisz na kafe pytać. jesli już z kimś jesteś, to nei znaczy, ze ta osoba jest twoja i nei tzreba chodzić z nią na randki i spoczać na laurach!

Gość aaaaaaaaaa.
jaki to serwis studencki był ? :D Też se chłopaka tam poszukam :D:D:D

pewnie ze swoja byla tez bajerowalem, zaskakiwalem mysle ze na kazdym kroku i widac to po niej bylo czesto byla zaskoczona oczywiscie pozytywnie.. zwiazek rozpadl sie przez co innego.. wiec jesli chodzi o to to problemu nie bylo.. a teraz przy nowo poznanej dziewczynie stalem sie niesmialy, poprostu pusty leb ;p brak pomyslow, no ale mysle ze to przejdzie z czasem, oby szybko :P

zawsze staram sie zaimponowac kobiecie. na kazdy mozliwy sposob i nigdy nie spoczywam na laurach! :) tylko teraz, tak jak mowie (pisze;p) totalnie mnie zatyka.. moze to chwilowy brak pewnosci siebie po rozstaniu, chwilowa niesmialosc, niewiem.. po prostu trzaba sie przelamac..