Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciasteczko6

czy test ciążowy podczas miesiączki można zrobić?

Polecane posty

Gość ciasteczko6

ok... drugie moje pytanie - czy jeśli mam "miesiączke", a raczej plamienie po odstawieniu tabletek (jestem w 7-dniowej przerwie pomiędzy opakowaniami) to czy mogę zrobić test ciażowy? chce go zrobić jutro rano, ale nie wiem czy to że plamie nie ma jakiegoś wpływu na to. musze to sprawdzić bo od piątku mam zaczać brać kolejne opakowanie yasminelle, a nie wolno tych tabletek brać jak się jest w ciąży.

Gość dsjkdfkjv
nie wolno to brac Diany, inne nie szkodza.

Gość ciasteczko6
ale na ulotce yasminelle, pisze wyraźnie: "Kobietom w ciąży, nie wolno przyjmować Yasminelle. Jeżeli pacjentka zajdzie w ciążę podczas stosowania Yasminelle, powinna natychmiast przerwać stosowanie i skontaktować się ze swoim lekarzem."

Gość ffgfdgsdgfsgsdgfd
to chyba logiczne,że tak pisze nie? bo jeszcze jakies idiotki by pomyslaly ze mogą brac 9 msc ;) nic sie nie stanie jak bys brala tabsy ok miesiaca czy krocej ;/

Gość ciasteczko6
no ok.... ale czy moge zrobić test jak mam to plamienie? chyba że do jutra mi sie skończy, bo już prawie nie mam i obawiam sie że to własnie oznacza ciąże! ale plamienie 3 czy 4 dni? i ciąża? ja musze sprawdzić bo zwariuje!

Gość ciasteczko6
dzięki mała_agatka ... z tego co pamiętam to Ty masz sporą wiedzę na temat anty, ew ciązy itp - mogłabyś przeczytać moją "historię" i powiedzieć co myślisz? proszę Cię bardzo. nie raz mi pomagałaś :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3690291

Gość świat wiedzy
masz 3 albo 4 dni "plamienia" i dla Ciebie to nie jest normalne podczas brania tabletek?? ile je bierzesz, ze masz obawy? przeciez to bardzo normalne!! ja mam 2-3 dniowe i nie robie co miesiąc testów. Pominełaś jakąś tabletke/ zwróciłaś, że masz mimo to jakieś obawy? bo jak nie to nie widze sensu robienia testu..

Gość ciasteczko6
świat wiedzy, pominęłam 9 tabletke. wizęłam sporo 12h po (ale nie mineło 24h). natomiast 'miesiączke' mam zawsze 5/6 dni przy tabletkach, a biore je już kilka lat - zawsze takie mam cykle, niestety niezależnie od tego, jakie tabletki anty brałam, zawsze tyle krwawie. dlatego teraz 4 lub 5 dni, ledwo krwawie, więc się niepokoje.

Gość tak szczerze
zebys byla w ciazy to naprawde musialby sie cud zdarzyc...dziewczyna mojego chlopaka czasem 2 pod rzad tabletek nie brala i w ciazy nie jest..to na prawde nie jest takie latwe,jak sie wydaje.

"dziewczyna mojego chlopaka " hmm ciekawe ... Twoj chlopak ma dziewczyne ? :D