Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhfyfgdgjfdsfsdgg

POMOCY BLAGAM..

Polecane posty

Gość fhfyfgdgjfdsfsdgg

Mam naprawde duzy problem i chcialabym .. byscie po przeczytaniu tego tematu.. pomogły mi. Kochalam się tydzien przed okresem i w 3 dni okresu.. ( chlopak nie konczył we mnie..) - to był STYCZEN. W lutym normlanie dostalam okres.. mimo to martwilam sie mimo samopoczucia.. wiec dla pewnosci wykonalam test. Test byl negatywny.. Okres skonczył się w piątek.. A ja miewam bialy śluz... a co jakis czas.. wypływa ze mnie gesty, ciemno brązowy śluz.. takie strzepki.. poza tym czuje sie zle.. jest mi nie dobrze... mam brak apetytu

jedyną osobą, która może ci pomóc jest ginekolog. dlatego zachęcam do wizyty, szczególnie chodzi mi o ten ciemny śluz, który może świadczyć o zaburzeniach hormonalnych. ciążę bym wykluczyła, skoro miałaś normalny okres, oraz wyszedł test negatywny. co do braku apetytu, mdłości, złego samopoczucia to moim zdaniem wkręcasz sobie :) psychika może naprawdę różne rzeczy nam podpowiadać :)

a jaki masz problem?????? bo jak sie martwisz ze jestes w ciazy to niepotrzebnie!!!!! idz do lekarza, warto sie zbadac