Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ann-bell

Mój chłopak płacze po kłótniach ze mną...

Polecane posty

Gość ann-bell

Ja już nie wiem co robić, mój chłopak jest naprawdę normalnym gościem, ma wszystko, jak to się mówi, "na swoim miejscu". W różnych życiowych sprawach wielokrotnie zachowywał się bardzo "męsko", zresztą w ogóle wśród naszych znajomych ma opinię "twardziela". Ale jest jedno ale... on zawsze płacze, jak się pokłócimy. Nie wiem czy to jakieś dziwne emocje, czy mu przykro, czy ze zdenerwowania :o Czy to jest normalne?

Gość ann-bell
ja 23 on 26

Gość aisab
moze mu bardzo zalezy na Tobie i takie kłotnie sprawiaja mu ogromna przykrosc.

Ciesz sie,że umie wyrażać uczucia.Inni faceci tłumią to w sobie.Masz wrażliwego faceta.To nic złego

Gość Dziewczyno
to sie z nim niekluc

Gość brrrrrrrrrbrrrrrrrrrrrbrrrrr
niekluc - omg :o

Gość ann-bell
nie właśnie, bo on wcale nie umie... rzadko mi mówi, ze mnie kocha i zawsze wszystko muszę z niego wyciągać. To skryty facet. A po takich kłotniach, jak płacze, to potem widzę ze mu głupio i że on myśli, że mam go za wariata :o nie wiem już co robić :(

a podnieś ten topik jutro wczesnym popołudniem to Ci napiszą że jest ciotowaty czy coś w tym stylu... :P 💤

Gość **BO**JEST**

Gość ann-bell
Ale tłumaczę, że on wcale nie jest "ciotowaty" tylko wręcz przeciwnie. Kiedyś np. pogonił dwóch gości, którzy mnie zaczepiali, a wcale to nie były cienkie bolki :) Tak się zachowuje ktoś "ciotowaty"? nie sądze....

Może ma jakiś problem z panowaniem nad emocjami... Facet, który płacze przy byle okazji, to jednak rzadkość. A może on jest Emo:D

Gość kamelia_23
on chce, żeby między Wami układało się jak najlepiej i takie kłótnie go bardzo ranią. Chce, żebyś była szczęśliwa.

ja go nie osądzam!!! :classic_cool: tak samo jak ktoś nie płacze to niekoniecznie znaczy że ukrywa swe uczucia. niektórzy płaczą, inni robią smutną minę, po jeszcze innych nie widać reakcji:)

Gość Lolusia777

Gość Lolusia777
Mysle, ze albo probuje \'grac\' na emocjach, a moze faktycznie tak czuje. To, ze facet jest wrazliwy to nic zlego kazdy facet czasem placze tylko nie zawsze to pokazuje. U mnie chwilowo jest tz. zwiazek na odleglosc i za kazdym razem kiedy sie rozstajemy to widze u niego lzy... i wcale sie tego nie wstydzi, a mnie to tak bardzo wzrusza. Nie powinno Cie to razic chyba, ze jest to udawane!!!

Gość **BO**JEST**
Myślę że się nie pomylę, jeśli powiem że chce żebyś mu zrobiła kasztana na klatę.

Czy każdy facet ktory pokazuje uczucia jest ciotowaty? Ja spotykalam sie z chlopakiem ktory umial wyrazić łzami szczescie i ból... a tez byl wśrod znajomych wielki maczo a przy mnie pokazywal swoja slodka strone... Więc niech niektorzy zastanowią się nad tym co piszą...

może jest niezłym aktorem? (znałam takich) zresztą jeśli nie jest i to są jego uczucia dziwię się , że widzisz w tym jakiś problem... to przecież twój facet.. chyba go kochasz? całego... a nie do czasu aż zaczyna byc smutny...

Gość ratunku mam to samo
już nie wiem co z nim robić :/

Gość nie wiem jakkkkkk
Jak mnie ktoś naprawdę mocno podkurwi to tez potrafię się poryczeć, nie dlatego, że czuję się taka rozżalona, tylko po prostu złość ze mnie w ten sposób uchodzi. Płaczę, bo jestem wściekła i mam ochotę komuś przyłożyć. Może on też tak ma, płacze z wkurwienia a nie, bo mu przykro?

Gość aksfh casyhef
jaka ciota. mi sie raz zdarzyło ze chlopak miał łzy w oczach (tak mu na mnie zalezalo) ale to był jeden jedyny raz.

Gość ratunku mam to samo
ech, mój wcześniejszy przez 1,5 roku bycia ze mną się popłakał 2 razy przezemnie (przy mnie, ale to raczej były "łzy w oczach" a nie płacz) a z tym jestem niecały rok i płakał już dwa razy rzewnymi łzami nie mówiąc już o momentach w któych mu się zbierało :/ oczywiście wszystko przezemnie (że go nie kocham, że go zdradzam - to jak mnie kolega podrywał :/) naprawdę go mam dość, na swój sposób go kocham, nie zdradziłabym go nigdy ale to on mnie powinien podtrzymywać na duchu jako facet a nie ja ciągle go pocieszać jak się mazgai

Gość ratunku mam to samo
nie chcę żeby był z kamienia, ja też nie jestem ale nie płaczę nigdy

Gość dfdfd
ten pierwszy to moze mial jakies problemy w rodzinie,skoro skrywa milosc,wstydzi sie mowic,ze kocha,a placze po awanturach bo ma traume z dziecinstwa,nie chce juz wiecej klotni. dajcie spokoj z ''ciotowaniem'' facet to tez czlowiek,ma prawo do płaczu.

Gość nienawidzewb
Moj się dziś popłakał, kiedy z nim zerwałam. Czuję się jak ostatnia szmata.

Gość co za pierdoly
czlowiek sie ciesz to sie usmiecha, jak mu smutno to moze i plakac a jak masz z tym taki problem to idzcie do poradni i nie pierdolcie juz na forum

Gość sorry ale nie urzadzaj byle
awantur z byle powodu i nie strzelaj tak fochow, i nie zmuszaj do wyznan maltretujac, potrafisz zachowac sie jak dorosly czlowiek?

Gość sdfghjk
ale bzdury piszecie.... po prostu koleś tak reaguje na duży stres i jest to zupełnie normalne. A Ty Autorko nie rozkminiaj sprawy na dziesiątą stronę. Ja mam podobnie. Jak się bardzo zdenerwuje, to łzy mi same z oczu lecą i nie jestem w stanie nad tym zapanować. I nie ma to nic wspólnego z wrażliwością itp. Taka reakcja fizjologiczna i już.