Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beti_78

CHYBA KAŻDY ŻONATY MA KOGOŚ NA BOKU...

Polecane posty

Gość st.germain
Pieknaa, znam pare takich zon jak ty, ktore sa przekonane, ze maja kochajacego meza na boku, a mezowie je zdradzaja. Niektorzy faceci maja po prostu dwie twarze: prawdziwa i ta dla zony...

piszecie tak jakby kazdy facet zdradzal, przez taki tok myslenia mozna nabawic sie obsesji:o Duzo facetow i kobiet zdradza ale nie kazdy i nie z kazdym.

Gość zzzzzzzzzzzzz
do autorki: uznam że chwilowo przestałaś myślec logicznie, powodzenia

Gość zzzzzzzzzzzzz
zgadza się nie każdy zdradza!

st.germain -znasz wiele kobiet.....bla bla bla:)))To nie znacz ze ja i moj maz tez tacy jestesmy:)))Tak trudno uwierzyc ze sa ludzie ktorym nie w glowie zdrada?Sa fajniejsze rzeczy-np wypad z rodzinka na wakacje albo poprostu bycie razem.:))Nie wierzysz Twoj problem-ja napewno nie bed tu przekonywala jak jest bo mam to za przeproszeniem gdzies.Oczywiscie wspolczuje ze komus przytrafilo sie cos tak strasznego i wspolczuje Ci st.germain ze znasz wielu takich ludzi ktorzy maja dwie twarze....jakiez to musi byc meczace-a MY chyba jestemy za wygodni:))) Co do mojego chudniecia:))Na wiosne potanowilam zrzucic kilka kgWystartowalam z wagi 69kg -a udalo mi sie nie przez zadne diety CABRIGE(stosowalam to 6 lat temu i totalna lipa a te zupki grzybowe....buuu);)))Poprostu jem duzo mniej-przewaznie ryby, owoce , warzywa i salatki i cwicze ok 2 h dziennie.Pozatym bardzo sie zawiezilam i tyle:))

lo byc zawzielam -i zapomnialam dodac pije bardzo duzo wody i herbaty phu er i zielonej a przed cwiczeniamizazywam THERM LINE2-jak narazie sukces murowany;))

pieknaa masz racje nie wszyscy sa tacy sami a zdrada nie bierze sie od tak, przyczyna takiego zachowania leża po obu stronach. Wiekszosc takich sytuacji jest dlatego ze nie wiele par rozmawia o swoich fantazjach erot itd i dlatego szukkaja zaspokojenia u innych. Sama tez bylam zdradzona a z tego co piszecie wynika ze juz nie powinnam z nikim sie wiazac bo bede zdradzana, gowno prawda kazdy jest inny. mysle ze wczesniej do zdrady by nie doszlo gdybysmy dluzej i wiecej rozmawiali o seksie niestety tak nie bylo. Teraz jestem szczesliwa 4 lata i przez mysl mi nie przeszlo ze facet moze mnie zdradzac :) a pieknaaa i gratulacjeee

pieknaa co do diety stosuje te same zasady tylko mam problem z cwiczeniami nie zabardzo mam jak isc na basen czy silownie albo w ogole jakies poza domem masz jakies cwiczenia takie w domku?

Przybywam z dalekfajnie jest przeczytac cos innego od tekstow typu -FACET SWINIA , FACECI ZAWSZE ZDRADZAJA=mozna dostac jakiejs schizofreni.:((( Sama jestes kobieta zdradzona i tak jak piszesz powinnas NIENAWIDZIC kazdego faceta o kolejnym zwiazku juz nie wspomne-widac jestes inteligenta kobietka ktora potrafi pewne sprawy i sytuacje rozgraniczyc.:))) To prawda , zdrady nie biora sie znikad-i nie sadze ze nagle mezczyzna czy tez kobieta budza sie rano i postanawiaja ze dzisiaj zdradza partnera bo imsie tak wlasnie zachcialo....podejrzewam ze na tego typu zachowania i czyny sklada sie wiele czynnikow-o nie przemawiaja do mnie tksty typu ze faceci maja instynkt mysliwich, zaplodnic jak najwiecej samic etc etc-wierzyc w takie tezy mozna by dojsc do wniosku ze nie warto sie wiazac bo i tak zostaniemy zdradzeni.....straszne i smutne zarazem....(:( Ale jedno trzeba przyznac -zdrady byly , sa i beda-i nigdy ie zrzumiem ludzi ktorzy to robia...no chyba ze nie otrzymuja tego co im sie nalezy i nie maja oparcia ZADNEGO w partnerze czy partnerce-wtedy kto by wytrzyml?Ale to juz temat na inna dysusje:)))

J acwicze tylko w domu bo na silownie nie am czasu-a wiec mam w domu orbitrek i na nim jzdze ok 1 h a pozatym brzuszki , przysiady , wymachy i cwiczenia z ciezarkami-ta 2 serie cwiczen wykonuje z mezem -tzn on mowi co i jak bo jest milosnikiem cwiczen , silowni wiec w sumie wypad na silownie jest zbedny. Wazne by sie ruszac=wystarczy ze zrobisz dziennie 100 brzuszkow , troche przysiadow , wymachow i juz bedzie dobrze:))Malymi kroczkami mozna osiagnac o wiele wiecej:))

Piekna, madra z Ciebie babka i w sumie juz nie musze sie tu wypowiadac, bo podpisuje sie pod kazda twoja wypowiedzia. Pozdrawiam i zycze powodzenia w dietkowaniu...ja tez zaczynam, bo wiosna tuz tuz:-)

U mnie z tym zawzięciem się jest najgorzej. :) Raptem dwa razy w tygodniu się wybiorę na fitness i tyle, nic poza tym nie robię. Ale gadać o odchudzaniu... uuu... potrafię. Raptem 2-3 kg, no, może 4 :) potrzebuję, a i tego nie umiem się pozbyć. Ech... Tak troszkę nie na temat, ale co tam. :D 🖐️

musztarda fitness to nie najlepszy pomysł na schudniecie, tutaj potrzebne sa cwiczenia aerobowe ale nie mylic z aerobikiem bo to cos innego, tak jak piekna pisze orbitek itd. Chociaz brzuszki to dla mnie strata czasu uwazam ze hula hop jest lepsze albo chociaz takie krecenie biodrami. A pozniej jak juz dojdziesz do odpowiedniej wagi to wtedy mozesz chodzic na fitness w celu jej podtrzymania. Ja dosc dlugo cwiczylam ale ostatnio sie rozleniwilam i teraz ze tak napisze szukam wygodnego sposobu na zrzucenie 5 kg :classic_cool:

Temat zdrad to temat rzeka.Autorka topicu gdzie sie zapodziala. Teat diet - owszem nie w tym topicu ale skoro glowna poszkodowana sie nie odzywa;))) Ja chce zrzucic jeszcze jakies 5 kg i mysle ze bedzie ok-potem czeka mnie trudniejsze wyzwanie utrzymanie wagi;))) A z tym zawzieciem to u mnie bywalo roznie-zbieralam sie od listopada w miedzy czasie przybylo mi 3 kg(ah te cista;)) i 11 lutego powiedzialam dosc!!;)

A patym KOBIETKI czym jest kilka zbednych kg- dla mnie dietowanie to taki rodzaj sportu i rozrwki-walka ze swoimi slabosciami-tak do tego podchodze- bo ludzie maja gorsze problemy niz kilka niepotrzebnych kg-kiedys jak bylam na studiach gdy przybralam ndze glupi kg byl to problem i histri na skale swiatowa;))Dzisiaj jak o tym mysle to umieram ze smiechu..... Wazne aby akceptowac siebie-bo bez tego zdana dieta i cwiczenia nie pomga...

Cos mi klawiaturka chyba pada to robie OKROPNE LITEROWKI-czyta sie to strasznie-zaco PRZEPRASZAM!!!Zlosliwosc rzeczy martwych;))

Gość nie dowierzam
Piękna rzezywiście w ciągu ośmiu dni schudłaś sześć kilo czy to jakaś pomyłka w zapisie w stopce? Prawdopodobieństwo takiego spadku wagi w tak krótkim okresie jest bliskie zeru.

fitness swietna sprawa, a do jeszcze tego basen, ale podpowiem, ze hula hop 2 razy dziennie po 15-20 min = ok. -5 kg/miesiac, bez zadnych drastycznych diet, ale oczywiscie bez obzerania sie. naprawde warto poswiecic te pol godziny dziennie, kiedy brakuje czasu i nie uprawia sie zadnych sportow. mozna w tym czasie ogladac telewizje albo nawet czytac ksiazke!!! efekt dzialania hula hop znam z autopsji, zaobserwowalam to u kilku kobiet w roznym wieku i z rozna waga wyjsciowa. polecam:)

jenifer wlasnie dlatego twierdze ze hula hop lepsze od brzuszkow poza tym jak ktos nie umie krecic tym okropnym kolem to wystracza same takie ruchu biodrami bez niego [:classic_cool:

Nie dowierza-nie bede Cie przekonywala bo niby jak?:)O pomylce nie ma mowy-waga tez mowi sama za siebie a moja garderoba to juz chyba najbardziej:)))Co ja na to poradze ze tak sie stalo?Nic tylko sie cieszyc:)

Doklnie pierwsze "kg" ktore uciekaja to nie tluszcz tylko woda i rozne smiecie z naszego organizmu-o traceniu tkanki tluszczowj moge mowic teraz....pozatym to prawda Therm Line dziala zadziwiajaco-ciekawa jestem tylko jak dziala na moj organizm w kwestii zdrowotnej-do najzdrowszych zapewne nie nalezy bo ktore wspomagacze sa zdrowe:))Pozatym co dzisiaj jest zdrowe?;)))

pieknaa therm line moze nie jest najzdrowszy ale krzywdy ci nie wyrzadzi no chyba ze masz zamiar brac go tonami :P teraz spadek wagi bedzie wolniejszy duzo dlatego ze bedzie spalal sie tluszcz ale bedzie to widoczne w cm wiec sie nie zmartw jakby co :P i nie zapomnij brac witamin z mineralami dlatego ze przez picie takiej ilosci wody wyplukujesz je dosc szybko z organizmu :)

Gość zdenerwowana 7575757
oj jak by mnie mój facet zdradził, ale by w ryj dostał....... a w dodatku wiem, że by się nie bronił :P Mówcie co chcecie.... możecie mu podstawić stado amazonek napalonych i tak ich nie ruszy. Mozecie mi zazdrościć tak wiernego i kochanego faceta... z resztą z wzajemnością..... nie każdy facet jest frajerem i podłym samcem który zdradza... jeśli jest rozmowa i dbanie o związek, to zdrada nie istnieje.

Gość obudz sie
Beti co ty piszesz za bzdury??? Albo to prowokacja albo to pisze facet:-P

Gość obudz sie
Beti OCZYWISCIE, ze daja rozwod z powodu zdrady, jest to bardzo czesty powod ROZWODU i to z winy strony zdradzajacej!!!

Gość nie dowierzam
Piękna, nie zrozum mnie źle, ja Ci nie zarzucam kłamstwa. Chcialam się upewnić czy to nie pomylka, bo spadek wagi jest imponujący i bardzo duży jak na taki krótki okres. Ale widocznie jedni chudną szybciej, inni wolniej. Nie chcialabyś napisać więcej o swoich nawykach żywieniowych i ćwiczeniach? Tez chcę zrzucić ładnych parę (parę-naście:-) ) kilo i chętnie poczytam i może skorzystam z Twojego doświadczenia.