Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasfdfe

przymierzam sie do popelnienia samobójstwa

Polecane posty

Gość dasfdfe

jak wyżej, jest mi źle, smutno... niech mi ktos pomoze

Gość dasfdfe
to nie jest żart, pogadajcie ze mną... nich zapomne o wszystkim

Gość kombiiiii
ktos kto chce sie zabic nie siada na kompa nie wchodzi na kafe i trabi o tym na forum tylko to robi!!

zle ci i smutno i my mamy cie rozweselac? dlaczego sama sobie nie poprawisz humoru tylko zrzucasz odpowiedzialnosc za wlasne samobojstwo za bogu ducha winnych forumowiczow? 😠 www.dowcipy.pl ---> proszę bardzo :P

Gość dasfdfe
nic mi w zyciu nei wychodzi, nie chce tego robic ale tylko tak moge nie cierpiec

Gość kombiiiii
ktoś kto chce popełnić samobójstwo jest tchórzem, cykorem i małym gnojkiem który myśli tylko o własnej doopie i myśli że jest taki extra odważny bo się sam zabije!!!A to wszystko goowno prawda!!!

Gość kombiiiii
Myrevin--> naiwny człowieku myślisz że naprawdę ktoś kto chce się zabić, to jedyne co mu przychodzi do głowy to wejść na forum kafe??Błagam Cię nie rozśmieszaj mnie.Skoro tak cierpi to niech idzie to psychologa, psychiatry nie wiem do kogoś kto mu naprawdę pomoże a nie na kafe.

ktoś kto chce popełnić samobójstwo jest tchórzem, cykorem i małym gnojkiem który myśli tylko o własnej doopie i myśli że jest taki extra odważny bo się sam zabije!!!A to wszystko goowno prawda!!! } Dokładnie gówno prawda jest to co zacytowałem.

Gość dasfdfe
chce

Tak ja mysle,ze to tez egoistyczne podejscie, Ty cierpisz wiec chcesz zejsc z tego swiata, a pomysl o innych? tych, ktorych zostawisz na tym swiecie.Pewnie masz rodzicow, rodzenstwo, znajomych....Jutro wyjdzie slonce zza chmur!

Gość dasfdfe
ale jestem zbyt słaba na ten świat

Gość kombiiiii
no a nie jest tak?? Myrevin nie bądź śmieszny, dobrze wiesz że ktoś kto chce zrobić coś takiego jest tchórzem, bo ucieka od życia i problemów, myśląc że jak się zabije to wszystko zniknie jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. I dam sobie głowę uciąć że też tak myślisz tylko chcesz mi na złość zrobić, tylko że mnie to wali. A ciekawe że wy wszyscy jesteście tacy przeciw aborcji ale jak ktoś chce się sam zabić to już tacy współczujący jesteście.

Gość dasfdfe
w porządku, myslalam ze są tu ludzie którzy będą chcieli ze mna pogadać bo w świecie rzeczywistym nie mam z kim. Nie przeszkadzam w kłótni o życiu i śmierci.

A nie przyszło wam do głowy że ktoś może być naprawdę sam. Wam jest dobrze i wg tego oceniacie innych.

Gość jak sie dopiero
przymierzasz to nie jest zle ;) Mozna sie cale zycie przymierzac i umrzec na raka ;) Bedzie dobrze 🌻

Gość jak sie dopiero
kurza stopka---> Czasami nic sie nie musi stac... ;)

ale masz jakis konkretny problem czy ogólnie nuda i brak perspektyw?

Gość kombiiiii
a kto ci powiedział że nam jest dobrze.Tak chciała autorka żeby z nią pogadać a nawet nie napisała dlaczego chce to zrobić?

droga autorko,masz rodzicow,rodzine ? ......pomysl co beda czuc kiedy dowiedza sie ze odebralas sobie zycia.matka z ojciec beda sie obwiniac ze ich dziecko odeszlo.beda zadawac sobie pytanie \"moglam z nia czesciej rozmawiac,jak moglam niczego nie zauwazyc ....\"

Gość dasfdfe
jestem samotna, odczuwam że świat jest dla mnie za cieżki, nie radze sobie w szkole byc moze ledwo co zdam ostatnią klase liceum o studiach nie ma mowy nie umiem sie uczyc, to wszystko tak mnie gniecie w srodku jeszcze rodzina traktuje mnie jak dziecko a ja nie umiem sie im postawic!!!!!1