Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleńka123456789

moj facet jest załamany.... dlaczego ??

Polecane posty

Gość maleńka123456789

wiec tak .... moze to głupie ale gdy kocham sie z moim facetem to jakos nie mam z tego zadnej przyjemnosci ;/ on za to bardzo szybko dochodzi do szczytu przyjemnosci ... on pozniej mnie przeprasza caly czas i jest zalamany ... co moge zrobic zeby bylo inaczej ??

Gość Niech się
sam zadowoli przed stosunkiem, to bedzie mógł dłużej. A Ty, zeby poczuc przyjemnosc np podnies pupe troszke do gory jak on w ciebie wchodzi, albo nogi do gory i przytrzymaj zgięte rekami to uwierz poczujesz wiecej :)

Gość maleńka123456789
juz tego probowałam .... i jeszcze kilka innych sposobow i dalej tak samo ;/

Gość litka
niech to robi powoli, spróbuj Ty na nim i ty to rób w swoim tempie, niech tuż przed dojście wyjdzie i delikatnie pociągnie się za jądra, powstrzyma nadchodzący finał i będzie mógł znowu, czytaj, pełno jest różnych portali i for traktujących o tego typu problemach

Gość tak szczerze
mi pomoglo,jak facet przed stosunkiem rozgrzeje mnie do takiego stopnia,ze doslownie za 5 sekund mialabym orgazm lechtaczkowy..i wtedy dopiero we mnie wchodzi...wtedy poducha pod pupe,nogi podkurczone,ale rozwarte,on lezy blisko na mnie.....i naciska penisem na scianke pochwy w poblizu odbytu,czyli dolna...no nie bata,zeby nie dojsc. pozdrowka! a!jeszcze dodam,ze inny facet stawal na glowie i nic....a ten troche popracowal i po 4 miesiacach juz wiedzielismy jak i co:)

Gość freyka
My to robiliśmy tak że pod ściana (na łozku) kładlismy duza poduszke, na której ja kładłam głowę, on klekał tuz pzy mnie, a ja majac go miedzy nogami nie prostowałam ich, tylko stopy miałam normalnie oparte o łozko (nogi zgiete) Moj S podtrzymywał mnie za biodra... no chwila moment i był finał :D

Gość maleńka123456789
a co myslicie zebym podczas stosunku wlozyla w pupe ogórek (w prezerwatywie), czy to by wzmogło doznania?

Gość stryk
Ogórek ?:| co ty taka mało wymagajaca jestes? BUTELKE WODY MINERALNEJ!! takiej 1,5 litra :D i to bez gumki :D:PP

Gość maleńka123456789
zarty zartami a ja mam problem. Jak nie ogórek to moze kulke czosnku w prezerwatywie? Udawaloby to kuleczki gejszy, wieceie o co chodzi...??

Gość maleńka123456789
chyba ktos sie tutaj za mnie podaje ;/ ... ale to malo wazne :) dzieki za porady wykorzystalam je i jest juz troszke lepiej ale nie do konca .... :) pozdrawiam :)