Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAŁPIDRUT

Zwykli faceci są do d****py!!!!!Też tak myślicie dziewczyny?

Polecane posty

Tak samo pasje maja inni: graficy, informatycy, itd. Bez sensu kategoryzowac. trzeba było powiedziec ze poprzedni nie mieli mogzu,a nie ze byli zwykli, to bys miala zapewne inne komenatrze :)

moj jest informatykiem i tez ma pasje i zainteresowania - dla Ciebie nie liczy sie pasja i zainteresowania ale to ze jest znany i ze mozesz usiasc na fotelu pasazera w jego "wypasionej" bryce. Taka jest prawda... inaczej kazdy facet z pasja bylby dla Ciebie fajny (np wedkarz, szachista) a nie tylko piklarz...

Moj tez informatyk :] i mysle ze w wiekszosci przypadkow, wlasnie u ludzi typu 'informatyk" itd znajdziesz o wiele wiecej pasji do robienia tego co naprawde lubia niz w pilkarzu, ktory chcial nie chcial , dlugo tym sportowcem nie bedzie *( wiadomo, wiek jest tu niesamowicie wazny ) i swojej pasji juz nie rozwinie. Zreszta co tu do rozwijania?

tia...No własnie, do momentu kiedy go nie znałam to myślałam że to niesamowicie nudne zajęcie, a teraz jak patrze ile facetowi radości sprawia nawet nauka tego to wtedy się dopiero serducho raduje. no i obalam mit że informatycy sie nie myją i są kiepscy w łóżku ;P

:D nie slyszalam o takich mitach :D moj nie siedzi przy kompie tylko biega na orientacje i szaleje na scigaczu i uczy sie obcych jezykow... a gire komputerowych - nie znosi :P Jak ja kocham mojego Tygrysa :* NormalnaNormalnosc - wszystkiego naj w zwiazku i na przyszlosc :)

No właśnie, najważniejsze żeby człowiek się sam czuł dobrze z tym co robi, jak sie czuje z tym dobrze to i z nim jest dobrze :) Również życze Ci powodzenia i wszystkiego naj :)

Gość mój jest świetny w sporcie
głównie w szachach i brydżu :P Zgadzam się, że faceci bez zainteresowań są beznadziejnie nudni ale mięśniaków nie trawię, a już nie daj boże wygolonych legionistów w BMW, brrr.

Gość rosomak
a sportowcy są najlepsi w te klocki!!

Gość rosomak
najważniejsze,zeby facet mial hobby! bylam z takimi,co tylko martwili sie jak dzien przezyc!!!!!!! matko-do d.u..py z takimi!!!

Gość black latte
Myślę że ideały stawia się na piedestałach, a kocha się zwykłych ludzi. Poza tym zalęzy kto jest jakim człowiekiem, a nie czym się zajmuje. mozna być ciełą kluską będąc nurkiem i rozbrajająco uroczym zawadiaką ucząc w szkole albo będąc np. ginekologiem.