Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rfggrf

Próbna matura 2008, napisaliscie?

Polecane posty

Gość ja też juz po i tez
Nie no ja nie narzekam :D DLa nas to dobrze, ale ogólnie się dziwie, ze pozwolili na coś takiego. Bo chyba zdawali sobie sprawe, ze bedą ogromne przecieki :) W zasadzie mamy cały dzien na zorientowanie się co bedzie na maturze jesli jestesmy z województw które pisza ten dzien pozniej. Czyli zaczeli od dzis. :D

Gość ewffr
ojoj juz umiem ogloszenie pisac z dokladnoscia do 1 wyrazu :D teraz list... troche wiecej czasu mi to zajmie

tez dziś pisałam podstawe :) 1 temat, a zamkniete zadanie wydaje mi się ,że były w miare łatwe :) jutro podstawowy niemiecki... może jakieś przecieki co do tematu?;)

Gość ja też juz po i tez
Jak jestes na tyle spokojna i cierpliwa, żeby doczekać się aż coś tu znajdziesz senswonego to pwoodzenia w szukaniu bo ja za chooja się tam połapac nie mogę :D Jeden wielki zamęt, wszyscy zestresowani jakby od tej próbnej matury miało zależeć być albo nie być :P Proszę :) http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5425564&start=1230

ja napisałam podobnie, a kosmogonia miała nawiązać do mitologizacji reklamy nigdy bym na to nie wpadła, ale teraz sprawdzilam w słownikach:) a ja sobie szukam ciekawych phrasali na jutro na angielski i powtarzam tzw. \"linki\" powtorze jeszcze schemat opowiadania

Gość ewffr
a wy piszecie rozszerzenie, choc lubie angielski i chce isc na anglistyke to nie odwazylabym sie pisac rozszerzenia

znalazłam jakieś niby prawdopodobne arkusze które mają być na pods.niemieckim ale nie wydaje mi się zeby to było to ;)

Gość widzę
ze nikt nie zdaje rosyjskiego. a ja jutro zdaje mam nadzieje ze pojdzie dobrze

Gość pomarańczowa pomarańczka
hey hey :) ten angielski to pewniak??? ale jak wy wczoraj pisaliście polski a dziś angielski??? ja dziś dopiero polski miałam!

Gość pomarańczowa pomarańczka
jest tu ktos jeszcze? :P

Gość gdzie mozna znalezc odpowiedzi
do tej matury??

nie mam klucza, sama z pamieci próbowałam układać poprawne odpowiedzi, sprawdzając w internecie i słownikach:)

Gość ja też juz po i tez
Ja jeszcze jestem :D Się podniecam nadal tą maturą hahah ;) I sie ucze anglika. Hmm szczerze mówiąc nie wiem czy pewniak ale sądzę, że tak :) choć 100% pewnosci nigdy nie ma:) Ja dziś pisałam polski właśnie :) A o tym co bedzie na angielskim dowiedzialam sie z innego forum :D Bo niektóre województwa zaczęły mature od poniedziałku... :)

Gość to co w koncu ma
byc na angieslkim???

Gość ja też juz po i tez
Z tego co piszą na innych forach to to co wkleiłam wcześniej, ta pierwsza wersja.