Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość APARATKAA

PORADZCIE DOBRA LUSTRZANKE CYFROWA DO 500ZL.

Polecane posty

Gość APARATKAA

Hej. mam pytanie-chcialabym zaczac robic dobre zdjecia. Jaki poradzicie aparat? slyszalam ,ze dobre sa lustrzanki cyfrowe, albo zwykle cyfrowki do recznego ustawiania przeslony czy czegos tam. Wdzieczna z gory Angelika.

Gość no lustrzanki za 500zl nie kup
no lustrzanki za 500zl nie kupisz

nawet za 1.500zł ciężko będzie.... Poza tym odnoszę wrażenie, że nie wiesz za wiele o fotografowaniu... \"ustawianie przesłony, czy czegoś tam...\"hm, to brzmi jakbyś nawet nie wiedziała, do czego służy przesłona w aparacie... sorki, ale tak to wygląda

Gość opos
haha hahah hahahahahaah Chyba za 3500! Za 500 zl dostaniesz najzwyklejsza, malutka cyfrowke.

Gość opos
najwyzej analogową za tą cenę znajdziesz

Gość aparatek
Polecam Sony H3, kosztuje ok.800 zł, jest rewelacyjny i niedrogi jak na te klase:-) Pozdrawiam@

\"do recznego ustawiania przeslony czy czegos tam.\" Porponuje na początku poczytać. Później probowac robić zdjecia. choc albo to jest prowokacja albo słomiany zapał kogos kto naoglądał sie zdjęć najlepszych światowych fotografów. za 500 zł to nic nie kupisz. choc jak juz ktos wspominal jak masz talent (choc nie koniecznie do tego jeszcze wiedze i to cos) to ciekawe zdjęcie wyjdzie Ci tez tańszymaparatem. dobry drogi sprzet jest tylko ogromnym ulatwieniem.

Gość APARATKAA
Absolutnie nie jest to prowokacja a co do przeslony-to rzeczywiscie nie wiem co to jest:) Marzy m isie np zrobic zdjecie ksiezycowi,ale generalnie duzo wyjezdzam, tak wiec chcialabym oddac urok krajobrazow (gory, czy architektura miejska). Ja sie nie poddaje i dalej czekam na podpowiedzi z Waszej strony. Pozdrawiam !

Gość APARATKAA
jeszcze jedno pytanie- czy zwykla cyfrowka taka do 500 zl potrafi ukazac piekno? czy kierowac sie np. tym, ze zoom optyczny ma tylko 2 krotne powiekszenie(to chyba malo jest)? czy czyms calkowicie innym? jak wiec sie znacie Kochani-prosze o kazda uwage, kazda rade-bo rzeczywiscie- o fachowych pojeciach nic nie wiem.

Gość APARATKAA
wole wiec zaczac od taniej cyfrowki(ktos tu mial racje) a potem zobacze jak to jest. generalnie moje zdjecia potrafia oddac chwile, moment(tak slyszalam ).

Gość do gory hopp
RADZCIE!!!

Gość jessica_lange
Ja polecam Canon Power Shot. Super aparat na poczatek - ma ladne kolory, do tego super prosta obsluge. To byla moja pierwsza cyfrowka, zrobilam nia naprawde dobre zdjecia, tak ze nawet na wystawie (szkolnej bo szkolnej) ale byly. My teraz z rodzicami kupujemy taki kuzynce na urodziny. Na agito.pl sprawdz bo jest w promocji i wlasnie niecale 500zl kosztuje!

Gość kolorowa28
hm lustrzanki cyfrowe niestety nie chodzą po 500zł... w tej cenie to rzeczywiście Canon PowerShot A580 lub Sony DSC-W80 Srebrny ja kupowałam lustrzanke Olympusa na agito.pl i to taką jedną z tańszych bo za 1800zł..ale za 500 to tylko małpka.