Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helen_doren

dr Paluch - kręgosłup!!!

Polecane posty

Gość gość
Tak naprawdę spotkaliśmy tutaj na świetnych rehabilitantów. Naprawdę godne polecenia miejsce. Do tego mają tutaj lekarzy, na których zawsze mogliśmy liczyć. Bez problemów z umówieniem się na wizytę.

Gość elkha
Też miałam problemy z kręgosłupem, chodziłam na masaże i zabiegi magnetoterapii do natural medical, a wcześniej na rehabilitację do przychodni, najbardziej pomogły zabiegi tym nowym urządzeniem viofor, które leczy też sportowe kontuzje.

Gość niedoszły pancjent
Ja, po przeczytaniu tutejszych opinii zrezygnowałem z wizyty u Palucha w Ożarowie. Zbyt wiele negatywnych opinii, zwłaszcza że niektóre są zarzuty są bardzo poważne, a to stawia na szali moją decyzję. Bo pal licho gdyby nie pomogło, ale gdyby zaszkodziło to trudno byłoby udowodnić skalę ewentualnych uszkodzeń, skoro uszkodzenia dysków już posiadam...

Gość Urumi
Ja polecam rehabilitację u dr Więcka www.rehabilitacje.org Mają kilka placówek w Krakowie, fajny, młody i zdolny zespół i ceny też przyzwoite. Ja chodziłem na Hutnicze i na Zakątek, także polecam, bo warto tam sięgnąć po pomoc w bólu.

Gość gość
Witam, jaki jest koszt takiej kuracji ? i czy rzeczywscie te zabiegi tak króciutko trwają ?

Gość gość
Byłam w Opolu w roku 1996 u dr Palucha. Miałam wtedy 35 lat, bardzo źle to zniosłam do tego stopnia, że starsza pani mająca 65 lat z którą pojechałam niosła mi torbę podróżną do autobusu, potem do pociągu. Miesiąc dochodziłam do siebie.Są osoby którym to służy mnie niestety zaszkodziło.

Gość gość
Gość z Wrocławia, polecasz osteopatię?

Gość gość
Widzialam materace na stronie Dr Paluchow,ceny srednie i wysokie nie wiadomo kto jest producentem ,czy sa oni posrednikami zarabiajacymi na nich jeszcze,poraza cena transportu 150zl,jest tysiace firm ,ktore w niskiej cenie przewoza przesylki a materac nie jest problemem ale widocznie kasy malo tej co sie bierze za leczenie ,odpychajaco to dziala na chorego w dobie konkurencji. Czuje sie nie komfortowo bo to bylby taki zakup w ciemno ,no coz poszukam gdzie indziej,nie te czasy aby nie podac nawet producenta .

Gość gość
oj naczytałam się i cóz nie mam wyboru jak tylko zresetowac umysl i podjąc wlasną decyzję,w koncu to moje zdrowie. prosze jedynie o informację jaki jest koszt takiej kuracji u dr Palucha w Ożarowie/bardzo dziekuje pozdrawiam wszystkich cierpiacych

Gość 40 latek
napisze za pare dni jak mi pomogło lub zaszkodziło bo na razie jestem w trakcie kuracji i jeszcze mam pare dni zabiegów.

Gość Renia

idź do Ośrodka Medycznego Samarytanin. Nie czeka sie długo, moge Ci ich polecić

Gość Kasia

Też jak bym miała coś sugerowac, to samarytanina. Personel z ogromnym sercem.

Gość Agnieszka

Mój tata z podobnymi problemami leżał w Samarytaninie i tam się nim zajęli odpowiednio. Zdecydowanie mogę polecić