Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helen_doren

dr Paluch - kręgosłup!!!

Polecane posty

Gość gość
Ja mam namiary na kwaterę u Pani Stasi 77 456 82 96

Gość gość
Witam wszystkich chorych na kręgosłup :) hydromasaże to tylko dla poprawy samopoczucia! Jeżdżę do Gabinetu Paluch w Opolu od ponad 25 lat. Miałam 45 lat, dwoje małych dzieci i niedowład do pasa. Miałam mieć operację na kręgosłup - dawali mi 2% szansy, że nie będę jeździć na wózku. Mąż przywiózł mnie do dr Stanisława Palucha ze zwykłym zdj rtg. Dr Stanisław (wspaniały człowiek) postawił mnie na nogi. Przyjeżdżam regularnie co pół roku. Niedowład minął, nie miałam operacji, prowadzę samochód i robię wszystko w domu i ogrodzie. Teraz przyjeżdża do nich ze mną mój mąż i córka. Jesteśmy spod Lublina. Bardzo dużo naszych znajomych zostało tutaj postawionych na nogi. Wrócili do pracy. Nie wyobrażam sobie jeździć teraz do kogoś innego. Jesteśmy bardzo wdzięczni dr Stanisławowi Paluchowi z Opola za to, że wychował tak wspaniałych 3 synów, którzy tak samo ratują nam życie jak kiedyś ich ojciec. To prawdziwi fachowcy!! Korzystajcie Państwo z ich umiejętności..

Poszukuję noclegu na około tydzień, niedaleko Witosa dla jednej osoby ,poproszę o namiary na zofia-lena@wp.pl Z góry dziękuje:)!

Gość masaze bemowo
www.masaze-bemowo.pl

Gość gość
Ha ha ha Dr Paluch jak Jezus uzdrawia kalekich :D Nie przesadzajcie :D

Gość Sznycelek
witam,informujemy ze jesteśmy po wymianie łóżek (materac sprężynowy-kieszeniowy)Pokoje Gościnne -Sznycelek.Pozdrawiamy i zapraszamy, tel.kon.793101100 (wystawiamy fakturę vat)

Gość gość
Kwatery dla pacjentów dr Palucha tel. 77 455 09 25

Gość gość
No właśnie też w pierwszym momencie pomyślałem o Paluchu z Ożarowa i stanęły mi przed oczami kolejki naiwnych z przed lat z tą różnicą że stary Paluch nie żyje chyba 10 lub więcej lat a jego miejsce zajął jego syn.Pamiętam rano chyba luty on organizował wszystkich pacjentów na jeden dzień i do Ożarowa zjeżdżało sporo ludzi,którzy mieli i dalej żyją mrzonkami.Ja też wybrałem się do tego osławionego wówczas Ożarowa.Miałem ze sobą całkiem sensowne oferty w postaci reklamówek jak na te czasy widać zbyt sensowne bo byłem źle rozumiany ,tłumaczyłem w nich w ogromnym skrócie że najważniejsze jest leczenie przyczyn że w przeciwnym wypadku będą zmuszeni przyjeżdżać tu do końca życia ale nikt mnie nie rozumiał ja natomiast zrozumiałem anatomię podobnych sukcesów i reakcji ludzi w owczym pędzie za wątpliwymi rozwiązaniami .Już wówczas miałem ponad 10 dobrych znajomych którzy zrozumieli na czym polega idea Palucha a efekty oczywiście a jakże są ale nietrwałe i ciągle potrzebowali kolejnych wizyt dopóki nie poznali mechanizmów leczenia przyczynowego.Mimo że minęło wiele lat ta refleksja pozwala mi stwierdzić ,że w ludzkiej świadomości niewiele się zmieniło co za pomocą internetu częściej węszą podstęp nie myśląc samodzielnie z rozmachem dalej gremialnie robią sobie prezenty w postaci niedźwiedziej przysługi a tak naprawdę wiele szumu a zostają z niczym.LOP

Gość gość
Mieszkam w pobliżu Kliniki Paluch w Opolu i mogę pomóc w znalezieniu dobrych i niedrogich kwater poprzez podanie nr telefonów pod którymi można pytać o konkrety (jakie pokoje,cena, wolne miejsca na konkretny termin). Na niektóre pytania odpowiem od razu. Proszę również określić dla kogo (pani(e), pan). Proszę kontaktować się na flak-77@wp.pl

Gość gość
gość dziś No w poblizu Krakowa niedaleko Dr Jacentego tez mozna znalezc kwatwery,prosze dzwonic 734678234

Gość gość
Kwatery dla pacjentów dr Palucha tel. 77 455 09 25

Gość gość
Poszukuję kwatery od 8 XII 2014 na 7 dni. Jakieś porady, sugestie...

Gość zenek_D
Jeśli chodzi o rehabilitację to ja zdecydowanie polecam poradnię w Centrum Medycznym Klara!!! Przywrócili mi tutaj do pełnej sprawności kolano po artroskopii...także naprawdę wiele im zawdzięczam. Pełna oferta kliniki jest na ich portalu www.cm-klara.pl . W pełni nowoczesna poradnia, wszystko nowe, ludzie mili, inaczej niż w publicznej służbie zdrowia ;PP

Gość gość
paluch.info.pl

Gość gość
moja mama do niego jeździ od 3 lat i sobie chwali, po mimo tego że podobno do przyjemniaczków nie należy ;] ale widzę ma i to najważniejsze. Teraz zajął się jeszcze produkcją materacy http://materace-paluch.pl/ kupiłam mamie w prezencie od niego materac ortopedyczny i jest zachwycona

Gość gość
Posiadam kwatery , pokoje do wynajęcia 300metrów od kliniki tel. 785 645 964 , nowe odświeżone pokoje z TV.

Gość gość
A w jakiej cenie za tydzień pobytu?

Gość gość
dwójka 150zł od osoby lub jedna osoba w dwójce 200zł.

Gość Jollah
Ja byłam ostatnio u Pana Grzegorza Urbańskiego w Żywcu. Bardzo mi pomógł. Niesamowity, normalny człowiek i terminy ma krótsze. Bardzo polecam.

Gość gość
Ja przyjechałem do doktorów Paluch w ciemno i zostałem przyjęty bez problemu od razu , polecam.

Gość gość
Mieszkam w pobliżu Kliniki Paluch w Opolu i mogę pomóc w znalezieniu dobrych i niedrogich kwater poprzez podanie nr telefonów pod którymi można pytać o konkrety (jakie pokoje,cena, wolne miejsca na konkretny termin). Na niektóre pytania odpowiem od razu. Proszę również określić dla kogo (pani(e), pan). Proszę kontaktować się na flak-77@wp.pl

Gość gość
Myślę że problem polega na totalnym nieporozumieniu. Doktorzy Paluchowie to nie cudotwórcy, do nich trafiamy już w stanie godnym pożałowania. Na ten stan pracujemy kilkanaście albo i więcej lat. 90% dzieci w podstawówce ma wady postawy, skoliozy i inne nieprawidłowości, które z wiekiem się pogłębiają, utrwalają, powstają zwyrodnienia kostne, przepukliny. Medycyna konwencjonalna może proponować jedynie operacje albo Voltaren. Z operacjami - wiadomo - udają się albo i nie, albo częściowo. Do Opola przyjeżdżam od kilku lat po obserwacji przyjaciół i innych znajomych którzy dzięki zabiegom mogą normalnie funkcjonować. Rozumiem, że moje zmiany kostne na kręgosłupie, owszem pan chirurg za pomocą skalpela, skrobaka, dłuta starannie usunie, może nawet to dłuto nie omsknie mu się na kręgu i nie skaleczy mi rdzenia czy dysku, może nawet w szpitalu nie zarażą mnie gronkowcem, nie zaszyją wacika, bo będę jedną z wielu - całej masy cierpiących na kręgosłup osób, a ortopedów jest niewielu, pielęgniarek brakuje i służba zdrowia jest niedoinwestowana. A tak naprawdę to brakuje kogoś kto by to całe rozwydrzone medyczne środowisko wziął za twarz, porządnie zorganizował i zmusił do normalnej pracy za której efekty ponosi się wymierną odpowiedzialność. A wracając do tematu doktorów Paluchów - dwaj lekarze ortopedzi z dyplomami, których nie zepsuły akademie medyczne i rehabilitant z tytułem doktora. Byłam świadkiem gdy z gabinetu wyszła pacjentka rozżalona że odmówiono jej zabiegów, stan jej kręgosłupa nie pozwalał na terapię przez nich stosowaną. to nie są szarlatani, którzy przyjmują chorych "jak leci". Zabiegi nie "uleczają" - pomagają normalnie funkcjonować, bez bólu. U mnie oprócz zniesienia bólu zdecydowanie poprawia się elastyczność kręgosłupa, ustąpiły również bóle migrenowe, które wyłączały mnie z życia na 2 -3 dni, sporadycznie miewam bóle głowy, które ustępują po zażyciu środka przeciwbólowego. Do Opola przyjeżdżam - z Warszawy - 2 razy w roku i myślę że będę to robiła do końca życia.

Gość Mirosława Zając
Wpisz dr. Paluch Ożarów... i będziesz miał wszystko. Pozdrawiam

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli dolegliwości ma małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gość
www.paluch.opole.pl

Gość gość
szarlataneria - nic nie pomogło, gdybym nie trafił do porządnego rehabilitanta również w Opolu to bym się dziś nie ruszał.

Gość gość
super miejsce do wynajęcia !696988197-tylko trzeba rezerwować z wyprzedzeniem !polecam:)miła pani Asia pomoze

Gość Sznycelek
witam,informujemy ze jesteśmy po wymianie łóżek (materac sprężynowy-kieszeniowy)Pokoje Gościnne -Sznycelek.Pozdrawiamy i zapraszamy, tel.kon.793101100 (wystawiamy fakturę vat) tv-sat i wi-fi w pokojach