Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sla

czy zauwazyliscie...

Polecane posty

Wisi... dlatego mąda przyjaźń jest świetnym rozwiązaniem:) Żona nie musi wysłuchiwać wszystkich jego obaw i żali no i zawsze dostaje trafione prezenty:) Przyjaciółka ma doradcę - znawcę męskich rozmów i pragnień. On dwie kobiety blisko siebie... Układ idealny dopóki mądrze prowadzony:)

Sla : w takim przypadku ma zastosowanie moja pierwsza teoria : idiota, więc lepiej go sobie odpuścić :D

zawsze byłam i jestem zdania, że lepiej zapobiegać niż leczyć, więc sprawę anonsu randkowego wyjasniłabym od rzu, żeby wiedzieć na czym stoję.

Gość Sla
kyyrene --> tu nie chodzi zupelnie o mnie. Moj topic jest typowo teoretyczny;)

Doprawdy : z Twoim podejściem nie musiałabyś niczego wyjaśniać, przecież to oczywiste, że każdy facet myśli tylko o tym, żeby zaliczyć kolejną babę :D:D:D

Gość Sla
Moj post napisalam ze wzgledu na to, ze kazdy ale to kazdy facet wciska pozniej kity, ze to nic takiego. Poczytajcie niektore topici na tym forum

Sla : mnie też nie dotyczy, wiec też sobie tylko teoretyzuję :D

Doprawdy - takie kobiety jak Ty po prostu trzeba zdradzać... Ty masz to w sobie... kazdego faceta posądzasz o zdrade, ktora ma wynikac z samej jego natury - nikt nie lubi być winny bez winy... a co do pytania to odpowiedzialem - ze podajecie skrajny i oczywisty przykład - ja taką laske bym spławił od razu.. i to pewnie wczesniej niz bym taki profil na portalu randkowym znalazł

Komiczne wiadomo że facet nie lubi jak kobieta nosi spodnie, pewnie to cie drażni;) Wyjaśnij zatem w jakim celu zonaci mężczyźni zamieszczają anonse "towarzyskie" zapominając dodać w rubryczce że jest zona, dziecko bo o takiej wytuacji tutaj mówimy- taki jest temat rozmowy:?D

heheh nie jest to zbyt piękne jest piękne po prostu:) Miałam kiedyś takiego przyjaciela i w sumie nadal mam chociaż przyjaźń mniej intensywna bo się żoneczka za bardzo wczuła w rolę i wolałam sie odsunąć na drugi plan. Od razu mówię: nic nie było!:) Znamy sie dłużej niż trwa ich małżeństwo:)

Gość Sla
Jak ktos tu wczesniej zaznaczyl, ze w powietrzu zawsze cos wisi, ale wszystko zalezy od tego czy dane osoby przekrocza pewne granice

atrka wyjątek zawsze potwierdza regułe, zazdroszczę przyjaciela który nei chciał cię po prostu przelecieć, choć prawdopodobnie to zrobił za nim poznałaś swojego obecnego partnera;)

"Wyjaśnij zatem w jakim celu zonaci mężczyźni zamieszczają anonse "towarzyskie" zapominając dodać w rubryczce że jest zona, dziecko bo o takiej wytuacji tutaj mówimy- taki jest temat rozmowy" nie zakłamuj faktów - Ty stwierdziłas, ze kazdy facet dlatego koresponduje z kobietą, bo chcę ją przelcieć... takie były Twoje słowa i temat główny nie ma tu znaczenia... Zacytuje Cie, bo pamięc Cie zawodzi "jakoś mi się nie chce wierzyć, że facet sobie koresponduje z obcą babą bo nie ma nic lepszego do roboty, facet zawsze ma na celu wydymanie"

Komiczne, ja wiem, że to jest skrajny przykład. Dlaczego byś ją spławił od razu? Przecież, gdzieś tu pisałeś, że takie ogłaszanie się na portalach są niewinne. Trzeba tylko dobrze się kamuflować. I jeszcze jedno pytanko Komiczne - dlaczego wcześniej niż byś taki profil znalazł? Skąd wiedziałbyś, że ona zamierza założyć ten profil? Przewidujesz przyszłość?

nie czepiaj się słówek komiczne ja się wypowiadałam w kontekscie tematu.

atrakcyjna kobieta przyjaciółka odpada... miałem dwie, z obiema spałem... niby w sumie sie nadal troche przyjaźnimy ale... mądra kobieta po prostu nie dopuści do tego, by facet miał atrakcyjne przyjaciółki... (w realu, bo jakies tam laski 400 km stąd z ktorymi sie pisuje to inna bajka) i ja to akurat rozumiem

Doprawdy zdarza się, że facet szuka przygód ale nie każdy:) należy dopuścić możliwość zabijania nudy:)

"Przecież, gdzieś tu pisałeś, że takie ogłaszanie się na portalach są niewinne" zacytuj mnie gdzie tak pisałem

Doprawdy przeginasz. Nie zdążył mnie przelecieć ani ja nie przeleciałam Jego. nie chcieliśmy tego po prostu... ech dla ciebie wszystko jest czarne albo białe... Aha ja Cię nie obrażam więc i Ty tego nie rób.

atrka ja obstaję przy swoim że albo taki przyjaciel jest geyem albo mało atrakcyjnym autorem topiku pt.:kocham swoja przyjaciółke ale ona ma innego, będę cierpliwie czekał itd. Poza tym ja nie znam w środowisku układu o ktorym mówi komiczne: mało atrakcyjna przyjaciółka, zwykle właśnie te "przyjaciółki" sa atrakcyjne tylko nie chca klienta do momentu kiedy któryś tam jej nie rzuci i znaj\dzie pocieszenie w ramionach "przyjaciela"

Komiczne, nie sposób Cię zacytować, bo nawet nie pamiętam w którym wątku i kiedy to pisałeś. Proszę, odpowiedz na moje pytania.

Gość Sla
Wydaje mi sie, ze Doprawdy ma po czesci racje. Facet ktory przyjazni sie z kobieta zawsze liczy na cos wiecej. A czy cos wiecej z tego bedzie, to tylko zalezy czy sobie na to pozwola

a dlaczego bym ją spławił wczesniej - ba ja od razu wyczuwam, kiedy laska coś kombinuje.. to po prostu widac...

hehhe no chyba, że jak pisze komiczne po prostu jestem brzydka :D albo On jest brzydki... Noo i coś w tym jest bo jakoś urodą to nie mój typ :D

atrka nie powiedziała, ze cie przeleciał tylko prawdopodobnie, jak było to tylko ty wiesz i czy chciał czy nie też tylko ty jesteś swiadomo bo mówisz ze "nie zdążył":D

Gość Sla
atrka --> jestem tego pewna, ze Twoj przyjaciel nie raz pewnie wyobrazal sobie was w lozku, czy cos podobnego. ALe oczywiscie nie powiedzial Ci tego wprost.Tacy sa faceci. Niestety