Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyyyna

mam serdecznie dość swojej pseudo-przyjaciółki

Polecane posty

Gość martyyyna

Mam jej naprawdę dosyć. Nie dość że non stop pożycza ode mnie pieniądze i oddaje po terminie, to potrzebuje mnie tylko wtedy gdy nie ma co robić. Pomijam już fakt, że w ostatnim czasie kłóci sie wyjątkowo często ze swoim chłopakiem i chce u mnie bywać codziennie. Natomiast gdy ja byłam po rozstaniu ze swoim, nie mogla dla mnie znaleźć czasu, bo wtedy byla ze swoim. Jej chłopak jest idiotą, debilem. Tłucze ją i obraza wszystkich jej znajomych. Nawet przy niej - ona nigdy nie broni, tylko śmieje się z jego żartów (a jego żarty to np " jesteś tak chuda że nawet pies by cie nie chcial", "jestes tak gruba, że za chwile zarwiesz łóżko", "zdejmij w końcu tą szpetną maskę"). Ona na zmianę wygraża się że wiecej sie do niego nie odezwie, a nastepnego dnia pisze jak bylo cudownie bo przywiózł jej drogi prezent i ją przeleciał. Ale chodzi przede wszystkim o coś innego. Kiedyś byłyśmy najlepszymi przyjaciółkami. Każda z was pewnie ma taką przyjaciółkę. No i ona mi oznajmia np. że w weekend jedzie nad morze z jakimiś innymi koleżankami. Oczywiscie mnie nie zaprasza (jak byście się poczuly gdyby tak robila wasza najlepsza przyjaciolka?). Potem wraca, opowiada jak bylo i pokzuje mi zdjęcia. Dziś się dowiedzialam że za miesiąc gdzies wyjeżdża i się juz nie moze doczekac, oczywiscie nawet slowem nie wspomniala żebym jechala z nią. Do tego robi jakieś chore tajemnice. Typu "wyjeżdżam z koleżankami" , a nie chce powiedzieć jakimi. Macie swoje przyjaciolki i jestem pewna że znacie wszystkie jej znajome. A ta nagle robi tajemnice. Że niby poznala nowe dziewczyny i wyjeżdża z nimi. Wiecznie kłamie. Że w kilku pracach błagali ją by pracowała, oferowali wielkie zarobki, że pobila 1000 innych konkurentek. Ale ona nie chciala pracować, bo... np. nie podobało jej sie, za daleko (czyli 5 km od domu) i inne bzdury. Że wciąż ma romanse - to też jest bzdurą. Czasami jej naprawdę nienawidzę. Kilka razy z nią o tym rozmawialam, ale po czasie znow wraca wszystko do tego co było. Jestb głupią, tępą, egoistyczną, kłamliwą idiotką. Ufff.... ulżyło mi.

Gość .......................+++++..
olej idiotke :o szkoda twojego czasu zwykla kolezanka..nie odpychaj jej calkiem bo wrogow trzeba miec blizej niz przyjaciol :o niech sobie bedzie :o ale przyjaciela to ty szukaj gdzie indziej

Gość jdfsksdnfklwmfkl
martyyyna, rozumiem Cie. postaraj sie zadwac z nia mniej, mow ze ci nie pasuje np. spotkanie, nie daj sie. przeczytaj moze prosze moj watek pt "Czy ona jest ZAZDROSNA-nie rozumiem zachowania swojej dobrej kolezanki" i napisz co myslisz. bylabym wdzieczna. topik ten jest tutaj, na zyciu uczcuciowym. dzieki