Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CanonRebelXT

Co mam zrobić z miłością moich marzeń?

Polecane posty

Gość CanonRebelXT

Jest bez wątpienia miłością mojego życia. Kocham Ją całym sercem. Kocham dojrzale, ogromnie i zrobiłbym dla Niej wszystko. Marzyłem, abyśmy zostali razem na zawsze. Jest moim życiem. Jest moją radością, szczęsciem i tym, co najpiękniejsze na świecie. Jest marzeniem, najpiękniejszym snem. Jest moją energią, potrzebną do działania. Jest dla mnie wszystkim i bez Niej nie potrafię żyć. Ładnie to brzmi prawda? No tak, ale Ona... jest z kimś innym. Z kimś kogo wcale nie kocha, ale jest z nim, bo tak jest Jej wygodnie i już :-( Jest w toksycznym związku, który jest raczej bez przyszłości i pewnie kiedyś się skończy. Co mam zrobić? Czekam już na Nią rok. Czy czekać nadal czy odejść? Nie potrafię odejść, bo za bardzo kocham. Próbowałem już kilka razy i nie udało się. Dziś znów musiałem Ją dotknąć, pocałować. Kocham Ją tak ogromnie że nie potrafię się rozstać, a wiem że muszę. Nie wytrzymuję już tego. Błagam ! poprostu Was błągam, doradźcie ! Nie wytrzymuję już tego :-(

Gość Haha ..
Nie wiem co masz zrobić. A szczerze ? To gówno mnie to obchodzi.

A Ty, człowieku, kim Ty dla niej jesteś ? Czy Ona też Cię kocha ? Nic o tym nie piszesz, może jesteś dla niej obojętny, może nic do Ciebie nie czuje ?

Gość Zaczekaj
na pewno wszystko się ułoży po twojej myśli , jeśli tylko będzie Ci na tym zależało

Gość nie mozna miec
niestety wszystkigo :(

Gość i wlaśnie cały w tym ambaras
żeby dwoje chciało na raz :classic_cool:

Brak Ci szacunku do własnej osoby, dumy i pewności siebie. Mając szacunek do siebie nie trwałbyś w upokarzającej sytacji. Będąc dumny nie zniósłbyś takiego upokorzenia. Mając pewność siebie albo odszedłbyś albo ją zdobył. Proponuję psychologa i terapię.

Gość nie mozna miec
alez wy nic nie rozumiecie:(

Gość kk234
a jak juz jestes taki wrazliwy, dobry oh ah to nie wpadles na to, ze robicie cos zlego wzgledem jej faceta? nie pomyslales,ze robicie mu swinstwo?