Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandzia

Ratujcie - JAKIE RAJSTOPY???

Polecane posty

Planuję uszyć sobie sukienkę na wesele. Ale mam problem tego rodzaju. Zawsze zakładałam czarne sukienki bo w takich czuję się najlepiej. Postanowiłam jednak, że tym razem będzie inaczej. Stawiam na kolor :) Nie bardzo orientuję się jakie kolory są teraz modne :/ Myślałam o ciemnym fiolecie lub błękicie/turkusie.... a może czerwień? Problem w tym, że kompletnie nie wiem jakiego koloru rajstopy powinnam wtedy założyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam czarne buty i nie chciałabym wywalać kasy na jakieś kolorowe. Myślałam o tym, żeby dodatki typu korale, bransoletka, torebka były tez koloru czarnego... Ale co z rajstopami. Macie pomysły?????? Doradźcie coś. Proszę :)

Gość lulullh
jesli czarne buty to moze fioletowa sukienka?czerwona?blekit,turkus niezbyt pasuja do czarnego..a jakie to buty?jakies bardziej kryte?cze delikatniejsze? a moze b modne teraz polaczenie:zolty,biel,czern....dla mnie nie brzmi zachecajaco ale moze dla innych?:) z rajstopami to tez roznie...na codzien bym ubrala kryjace,ale wesle?...chyba jednak cos delikatniejszego..zwykle rajstopy albo...niesmiertelne(zaraz mnie tu zjada ze niemodne,ale ost widzialam w gazecie K Minogue w czarnych kabaretkach:P).bedzie sexy i z pazurem...tylko w granicach rozsadku ofkors;)

Gość lulullh
.....niesmiertelne kabaretki.....(tak mialo byc)

Gość lulullh
a tak swoja droga...dlaczego szyjesz?masz jakas naprawde super karawcowa,ktora uszyje tak zeby nie bylo widac ze sukeinka byla szyta?to naprawde trudna sztuka...(znam takie) moze poszukasz w sklepach?:)nie ma to jak przymierzyc i widziec co i jak...

Buty mam zakryte z okrągłym czubkiem i delikatną kokardką. Ale mam również eleganckie sandałki na cieniutkie paseczki, na szpilce. :) Czarne rajstopy chyba odpadają z tego względu, że wesele jest 19 kwietnia i może być już ciepło... Dlaczego szyję? Po pierwsze mam dobrą krawcową co uszyje praktycznie wszystko co sobie wymyślę :) Tym razem nie mam jednak koncepcji i wolałabym sobie coś kupić problem jednak w tym, że troszkę przytyłam a ja mam tendencję do gromadzenia tłuszczyku w brzuchu. Wszędzie szczupła a brzuch.... masakra. Więc muszę pomyśleć o czymś co go zamaskuje!!!!

Gość lulullh
tez mam ten problem(z brzuchem)...i na wesele(29 marca)ide w spodnicy i bluzce...bluzka jest "sylwestrowa";)i tak sprytnie szyta,ze nic nie widac...do tego ma szeroki pas akurat na brzuchu. w sukienkach wygladam koszmarnie:(kazda falda widoczna:( czyje sie jak walen w sukience(i tak tez wygladam) na poprawiny mam tez spodnice i bluzke z...czarfa...ktora zawiazuje w wieeeeeeelka kokarde w ..okolicach brzucha(lekko po prawej stronie;))efekt ten sam:)brzuchola ni ma.. ja ubieram kabaretki....gdzies mam to czy sa modne czy nie...wazne bym ja sie w tym dobrze czula i podobala sie...facetom;P(a nie "znawczyniom mody":))

Gość dfihgigg
a może tak po porstu rajstopy w naturalnym bezowym kolorze?? Jakos szaleć z kolorowymi rakstopami na wesele cienko to widzę....

Gość wieś tańczy wieś śpiewa
po pierwsze: nie zakładamy rajstop do sandałków po drugie: na taką uroczystość nie wypada nie założyć rajstop lub pończoch w przypadku upału, rajstopy czy pończochy są obowiązkowe po trzecie: nie ma nic bardziej passe niż beżowe rajstopy, ostatnio modne są albo kolorowe rajstopy albo nieśmiertelne kabaretki.

fajne kombinacje ale na wesele chyba za kolorowo :) Tak mi się wydaje. Wiem, że bez rajstop nie wypada i jest nie elegancko. Ale jak jest upał to można sobie pozwolić, pod warunkiem że ciało ładnie wydepilowane i opalone!

Gość w poszukiwaniu wiosny
Mandzia :) mnie sie wydaje, że nawet wydepilowana i opalona noga bez nawet najcieńszych rajstop czy pończoch przy eleganckiej sukni wygląda mało ciekawie....co innego zwiewna lekka sukienka a co innego cos elegantszego co wydaje mi sie, że zobowiązuje .

Hej! Rajstopy kryjace dostepne są w wielku kolorach, ale nie mogę znajleźć np. 20den w kolorze turkusowym. Wiecie może gdzie można takie dostać? pozdrawiam asia