Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

penumbra

Mamy piątek , zapraszam na kawę

Polecane posty

u mnie chodziły po ogródku jak mieszkałam w domku. a poza kotem to w domu nawet owadów nie mam, bo m łody wszystkie upoluje:D są 2 opcje: albo zje od razu, albo najpierw raczy się pobawić i potem zje:D

kurcze jako że wiosna nadchodzi zaczęłam sobie myśleć, że może by tak zrobić coś dla swojego zdrowia...? tylko jeszcze nie wiem co?

Juz jestem... czy jawiem czy az tak dobrze jak jest praca to jest chociaz jakis obowiazek wiesz ze musisz do niej isc i zawsze jakos to zycie troche chociaz jest urozmaicone a tak jak sie nie pracuje to mozna na glowe dostac:O ciagle o samo robie jak taki robot zapisane na dysku wykonac nic innego wciaz rutyna ale nie mam co nazekac chociaz mam spokuj i jak narazie bezproblemowo sie toczy a to chyba najwazniejsze:)

pamiętasz rozmawiałyśmy o novicie? chyba działa, bo całkiem fajnie mi się rano wstaje:)

tak pamietam i ci powiem ze mi tez sie super wstaje i to chyba po novicie no bo po czym burze sie tak o 6:40 albo :30 i jestem jak nowonarodzona:)

dzis wzielam rano bo wczoraj zapomnialam i mnie niestety troche przeczyszcza:O ale idzie zniesc myslalam ze moze bedzioe mi sie chcialo spac jak wezme to rano ale o dziwo czuje sie bardzo dobrze:)

ja też budzę się i czuję się wyspana. a novita to takie tabletki musujące z witaminami, magnezem i jakimiś enzymami, pije się je na noc

3 aminokwasy - walina, leucyna, izoleucyna - 60 mg. Zestaw witamin: tiamina (wit. B1), ryboflawina (wit. B2), wit. B6, wit. B12, wit. E, wit. C, biotyna, foliany (kwas foliowy), kwas pantotenowy, niacyna Magnez - 45 mg L-karnityna - 200 mg. Wróć do opisu Amonikwasy Endogenne - to aminokwasy, które organizm potrafi sam syntezować Amonikwasy Egzogenne - to aminokwasy, które organizm musi przyjąć z pożywieniem W preparacie Novita występują 3 aminokwasy egzogenne: walina, leucyna, izoleucyna

ciekawe czy to tylko tak podswiadomosc dziala czy zeczywiscie dziala ale chyba musi dzialac bo mi naprawde strasznie trudno bylo wstac z wyrka nieraz nawet 30 minut potrzebowalam i rzeczywiscie z mloda jogging uprawialysmy w drodze do przedszkola a teraz burze sie tak wczesnie ze jeszcze mamczas wejsc troche nakafe i dopiero budze mala do przedszkola:P

na to jak dziala bynajmniej na mnie narazie to nie jes6t droga a pozatym szkoda ze nie ma w niej 30 tabletek moglo by byc troche drozsze a zeby bylo na caly miesiac a tak bede musiala zakupic jeszcze jedno opakowanie w tym miechu:O:)

jak napisałam wczoraj, zgodzę się na wszystko, byleby działało:) mam nadzieję, że w niedzielę jakaś fajna pogoda będzie, żeby na spacer wyjść...

Pozatym wygodniej jest jak cos jest na cay miesiac nie trzeba latac do apteki bo sie konczy tylko kupuje sie raz w tym samym czasie:)

winogrono nie jest zle ale pyszne tez nie raczej pije szybko bo ma taki dziwny posmak zeby nie posmak bylo by bardzo dobre:)

no tak, a jak potem do roboty się pójdzie to będzie lato :/ i skąd tu siły i energię brać??