Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę Żyć Dalej

Będe młodą samotną mamą...Ale nie smuce się, ciesze

Polecane posty

Gość plotkarka112
Podziwiam Cię. sama właśnie dołączam do grona samotnych i wydaje mi się, że nie dam rady a moje dziecko jest już duże i o wiele bardziej wymagające.

Gość mama chłopczyka
Autorko, gratuluję! Nie wiesz nawet ile szczęścia przed Tobą. Za mną pod kołderką leży w łóżku mój dwumiesięczny synek, wyczekany, bo miało go nie być. Tatuś nie planował dzieci w swoim życiu. Sama podjęłam decyzję, synek jest, a tatuś karmi, przewija, wgapia się w niego jak nigdy we mnie i usmiecha. Widzę, że bardzo go kocha. A wcześnbiej w złości krzyczał różne rzeczy... Ten Twój były jeszcze będzie prosił Cię, żebyś mu umozliwiła kontekty z dzidziusiem, kiegy go zobaczy. Dbaj o siebie. Przed Tobą najcudowniejszy czas. Kiedy zobaczysz pierwszy usmiech Twojego dziecka, taki tylko dla Ciebie, zobaczysz jakie to szczęście - dziecko. Pozdrawiam, gratuluję z całego serca. Zazdroszczą Ci setki kobiet, które miesiącami, albo latami próbują zajść w ciążę. Zajrzyj na inne wątki na forum - zobacz ile ich jest... Będziesz cudowną i spełniona kobietą. I jestem pewna, że szczęśliwą z mężczyzną godnym Ciebie, a nie byle jakim chłystkiem, który nie potrafi zachowac się godnie i przyzwoicie.

Gość mama chłopczyka
I dbaj o siebie, rób badania, jedz witaminy, idź do dobrego ginekologa, może trzeba zażywać duphaston lub luteinę... Drugi miesiąc jest niebezpieczny. Dbaj o tę ciążę.

Gość kacha112
O, jak ja cie podziwiam.Ja zaszlam w ciaze jak mialam 21 lat - 3 rok studiow(na szczescie koncowka bo licencjackie).Tez antykoncepcja nas zawiodla.I mimo ze chlopak - obcokrajowiec od razu sie oswiadczyl to przeplakalam 3 miesiace.Nastepne 3 byly mi obojetne.Nie cieszylam se z tej ciazy.Ale tera kocham moje malenstwo!

Gość Chcę Żyć Dalej
Pozdrawiam ! :)

Gość plotkarka112
jestem, jestem

ja zaszłam w ciąże w 17urodziny:) w maju maturka.Mała ma już 10 msc:) nieczego nie żałuje. Od ponad roku mam męża ( oczywiście tatusia mojej Kruszynki;) )

Gość i znow ciezar wychowania
i wydatkow spadnie na rodzicow bo gowniarze sie seksu zachcialo... brak slow... zaraz powiecie, ze bedzie wychowywac sama itd. ciekawe tylko za co? pieniadze z opieki? sa bardziej potrzebujacy niz puszczalska malolata. biedni rodzice..

Gość GAGAqqqqqqq
ja byłam chyba jeszcze młodsza, jak urodziłam moje dziecko. również byłam samotną matką. teraz mam kochającego męża, tytuł mg prawa i dobrą pracę a przede wszystkim śliczną kochaną córeczkę z której istnienia niezmiernie się cieszę :-) Tobie też się uda :-) ktoś jest kretynem skoro nie wie, jak można się cieszyć będąc w położeniu autorki - przecież ona sie nie cieszy, bo będzie samotna tylko dlatego, że będzie mamą!!!! I to piękne, ze skupia się na tym, a nie na fakcie, że trafiła na nieodpowiedniego faceta.

Gość GAGAqqqqqqq
"i znow ciezar wychowania" w dzisiejszych czasach bardzo często rodzice pomagają swoim zakładającym rodzinę dzieciom nawet jeśli Ci dobijają już 30 tki druga sprawa - pieniądze z opieki należą jej się jak psu buda, bo to są m.in. JEJ pieniądze

Gość zleciały sie baby
i żadna nie mówi, że jak jaki ją pozna i dowie sie ze dzieciata, to od razu wycofa się, i nie picujcie tu głupot, bo się rzygać chce i raczej przy wyborze faceta to może się cmoknąć

Gość ja nigdy bym nie usunęła ciaży
Mamusiu! Coś się stało, Ja żyję, Ja naprawdę żyję. Dar życia otrzymałam, i braciszka mojego z boku poznałam. On też prawdziwie się raduje I świata ze mną oczekuje. Dzięki Ci Mamusiu! I kochany Tatusiu! Braciszku! Patrz, coś się stało, Jakieś światło się tu dostało, Jakieś narzędzie błyszczące... Ała! Jakie kłujące! Braciszku co oni Ci robią? Dlaczego dziurę w brzuszku Ci skrobią? Mamusiu! Braciszka rozrywają! Rączki mu powyrywają! Właśnie wykłuli mu oczko I serduszko rozdarli głęboko. Jestem krwią braciszka umazana Mamusiu moja Kochana! Już nie ma Nas dwoje - zostałam sama! Sama jak kłoda na morze rzucana Jak Ja się Mamusiu boję! Pocę się w kolorze krwi. Mamusiu! Nie pozwól umrzeć i mnie! MAMUSIU! Ten potwór paluszki mi obcina, Już jest kaleką Twoja dziecina! Mamusiu! Co Ja takiego zrobiłam? Ja tylko życiem się cieszyłam! Mamusiu! Ja jestem miłością Boga dla ciebie, On naprawdę chce mieć nas w niebie? Jego miłość nigdy sie nie kończy, Nawet po śmierci się sączy Ratunku mamo! On urwał mi już kolanko! Tatusiu! Ja będę Twoim Skarbeczkiem, Będę Twoim małym Aniołeczkiem, ale pomóż mi, Niech nie wyrywa mi drugiej rączki! Mamusiu! Tatusiu! Ja mogę być głodna, nie potrzebuję pieniędzy. Kochani! Ja mogę żyć w nędzy, Ale nie pozwólcie, aby mnie zamordowali I życie mi odebrali! Mamusiu, Ja jestem jeszcze mała, Ja będę zawsze Cię Kochała! W Twojej starości będę Promyczkiem słońca, Będę miłością Cię obdarzała do dni Twoich końca. Mamusiu! Jakiś błyszczący nóż gardło podrzyna mi już. Nawet nie wiem jak Wy wyglądacie I dlaczego mnie nie kochacie? Mamusiu! Czy Ja umieram dlatego, że Tatuś Cię dręczy? Że Cię nie Kocha i męczy? Ja Ciebie tysiąc razy mocniej będę Kochała! Ja - Twoja córunia mała! Ja będę Ci buzi na dobranoc dawała. Ja będę się z Tobą bawiła i śmiała. Nie pozwól, żebym została zamordowana! Mamusiu moja Kochana! On teraz szczypcami oczy mi rozdusi. Nie będę widziała Mojej Mamusi! A Ty Mnie Mamusiu będziesz widziała. Nie pozwól, żebym została zmasakrowana! Spójrz do śmietnika, tam będę leżała! Na dnie śmietnika pogrzebana Mamusiu! Tatusiu! Dlaczego życie Mi daliście? I tak okrutnie je odebraliście? Mamusiu patrz! Twoją córunię w krematorium spalili, Ale duszy Jej nie zabili. Ja w Twoim umyśle będę żyła, Będę po nocach Ci się śniła! I będę po nocach do Ciebie wołała. Ja - Twoja córunia mała. Mamusiu! Dlaczego zatykasz uszy? Przecież nikt Cię nie ogłuszy. To przecież Ja, Twój Skarbek Kochany, Ten, co miał brzuszek rozrywany. Mamusiu! Pamiętasz jak się bałam? Pamiętasz jak o pomoc do Ciebie wołałam? A pamiętasz Mamusiu oczy tego lekarza? Co śmiercią dzieci obdarza? Kto mu dał prawo, by zabił Twoją dziecinę? Twoją niewinną kruszynę, Mamo... Czy ta powolnej śmierci porcja Nazywa się aborcja? zapytaj rządzących o nazwiska poznaj tych ludzi z bliska sprawdź, czy oni też swoje dzieci zabijają czy tylko ciebie w pogardzie mają Mamusiu! W naszym kraju mordercy chodzą na wolności, A niewinnym łamie się kości Ustawy ludobójcze podejmują I Tobą się wcale nie przejmują. Mamusiu, Moja Kochana! Dlaczego cierpisz i jesteś załamana? To przecież Ja - Twoja córunia kochana! Mamusiu Moja, gdybyś wtedy mnie ocaliła... Na pewno byłabyś szczęśliwa Przyniosłabym Ci wiele radości I tuliła w wielkiej miłości Mamusiu! W Twoim sumieniu będę ciągle żyła I będę za Tobą bardzo tęskniła. Pamiętaj, że Twoja córeczka Najbardziej by Cię Kochała!

Gość GAGAqqqqqqq
zleciały sie baby tak! wycofa się! a wiesz kto? gówniarz, którym i tak nie warto zawracać sobie głowy.... który bierze dziewczynę dla rozrywki a każdy wymóg wykazania się odrobiną odpowiedzialności go przerasta

Chcę żyć dalej----Nie bierz sobie do serca komentarze pełne jadu i nienawiści.Niech sobie piszą co chcą :)

Gość pricipolo z choinki
się urwalo, spójrz realnie dookoła siebie

Gość a nie boisz się
A nie boisz się, że w takim niedojrzałym wieku urodzisz jakieś chore i niedorozwinięte dziecko? W takim młodym wieku to się często zdarza :-O

a nie boisz się chyba Ci sie cos pomylilo im pozniej rodzi sie dziecko tym wieksze jest prawdopodobienstwo urodzenia choreko.zaczybna sie to po 40

Gość mam to gdzies
GAGAqqqqqqq ja bym nigdy w życiu nie związał się z panną z dzieckiem :D bo mam zasady i nie warto dla takiej czasu tracic

Gość a nie boisz się
Oraz im bardziej za wcześnie rodzi się dziecko tym większe prawdopodobieństwo deformacji Dzieci robią dzieci :-P :-O

Gość mam to gdzies
pozatym dlaczego uważacie że jak facet niechce panny z dzieckiem to jest gówniarz

Gość a nie boisz się
Dzieci robią CHORE dzieci.

Gość terema
Moim zdaniem powinnaś go podać o alimenty. To są pieniądze dla twojego dziecka a nie dla ciebie, twoja duma nie ma tu nic do rzeczy.

Gość GAGAqqqqqqq
ooo kurde! co komentarz to lepszy... od kiedy ciąża ok20tki niesie takie zagrożenia???

Gość suczki sie puszczały
a teraz mamy jeszcze je podziwiac!

Gość a nie boisz się
Autorka chodzi jeszcze do szkoły i maturę ma jeszcze przed sobą. Być moze w tym roku skończy 19 lat :-O dziecko :-O