Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help ksiezna

czemu zawsze zakochuje sie bez wzajemnosci

Polecane posty

Gość help ksiezna

chyba cos ze man nie tak juz stracilam nadzieje ..jestem zalamana calymi dniami placze

też tak mam. zakochuje się bez wzajemnosci, tyle razy obiecywałam że koniec ztym niech teraz faceci się we mnie zakochują i niech cierpią. U mnie jest troche inna sytuacja: bo ja mam męża zakochałam sie 6 lat temu, mam dziecko ale miłość wygasła. Zwracają na mniego uwage inni ale co ztego jak to ja zawsze popadam w zauroczenie. A może ktos kocha mnie tylko boi sie to mi wyznac bo jestem z facetem. Wiesz, myślę że przez miłość są tylko kłopoty dla mnie jest cenniejsza przyjaźń niż miłość

Gość help ksiezna
ja mam dosyc juz zawsze cierpie placze nocami ost poznalam fajnego faceta mielismy 5 mc przerwy w spotkaniu bo poznalismy sie za granica...w tym roku mamy sie spotkac znow ale ....nie chce mi sie wierzyc ze kogos ma ( a tak mi pow kolega ktory kiedys chcial ze mna byc) nie wierze w to on taki porzadny zapatrzony we mnie ,,,,,jetsem zalamana ta wiadomoscia i nie wiem jak to zniose chyba sie zalamie bo dla niego tu przyjechalam zostawilam staz w polsce nie zaczelam mgr....kurwa mac jak ja go kocham jak nigdy nikogo

Gość help ksiezna
to bedzie dla mnie cios....nie zniose tego