Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna samotna grubaska

ludzie patrzący na wygląd są niezwykle płytcy

Polecane posty

Gość smutna samotna grubaska

liczy sie wnetrze a nie wyglad :-o tym niektore dziewczyny moga konkurowac z "pelnymi plastiku" laskami szkoda ze mezczyzni tego nie doceniaja :-o

Gość jagooo
wyjasnij pojecie "pelne plastiku" to podyskutujemy

Gość ipioppop
Powieś sie pieprzony tłusty wielorybie !

a dlaczego nic nie robisz aby schudnąc ??? zapisz się na siłkę i bęgdzie git

Gość pociesze cie troche
ja jestem szczupla i myśle, że ladna ;) ale nie nosze miniówek, butów z czubami na 10 cm szpilce, tipsów, mieniących sie ciuchów, nie chodze na solarium i nie maluje oczu bo nie umiem ;) no i też widze, że faceci wolą raczej te "zrobione" dziewczyny, ale ja akurat mam to w glebokim poszanowaniu :)

Ci co patrzą tylko na wygląd są płytcy.Każdy na wygląd przecież zwraca uwage(nie wypierać sie),a potem na reszte.Wiec nie ma co sie martwić.Wiosna idzie,czas na miłość,kazdy znajdzie kogoś dla siebie :)

Gość kolejna prowokacja
i pewnie napisał to facet prowokator zakompleksieniec:O

Gość za to ty jestes gleboka

Gość Ożesz kurde
znowu prowokacja jednej i tej samej osobki! :o

okłamuj się dalej :O sama byś nie poleciała na takiego jak ja: niskiego, brzydkiego, nie modnego, kiepsko zbudowanego, beznadziejnego z ogólnego wyglądu hipokryzja fajna rzecz :D

Gość Miriacynka
Bzdurne jest myslenie ,że tylko chude się podobająa Kilka lat temu byłam taką pustą lala wazaca ledwo ponad 40 kg , nic tylko skóra i kosci . Teraz waze drugie tyle , mam w sobie sex , pełnie zycia i powiem tyle ze nawet kobieta o wiekszym ciele moze sie podobac , wystarczy o siebie zadbac.Pracuje w duzej miedzynarodowej firmie gdzie 3/4 pracownikow to faceci i mozecie wierzyc lub nie uwielbiaja mnie za poczucie humoru , inteligencje i "to cos" co sprawia ze nie moga wyjsc poporostu z mojego pokoju. Dziewczyno głowa do góry , Amatorów kobiecego ciała jest bardzo duzo wkoło !!!!!

Gość Hehehehehehehe
szczupła kobieta = pusta lala? Ciekawe! :p

Morał jest prosty.Piekni są puści,a brzydcy ,,głębocy\'\' tylko ze samotni :O Kafe uczy życia :)

Gość mała ruda 150cm
:) Brzydcy sa tak głębocy, że można w nich zatonąć.:P

nie oszukujmy sie wyglad zawsze mial znaczenie czy to u facetow czy to u dziewczyn ale jak juz wiele razy podkreslalam uroda to rzecz wzgledna ,jednemu podoba sie to a drugiemu tamto ,dla jednego mozesz siepodobac a dla drugiego nie i vice versa. Jak dla mnie facet nie musi byc piekny jak BMW czy byc zbudowany jak jak najnowsza wersja blocka kaliber 9 :) .Poprostu musi miec to coś w sobie co przyciaga i sprawia ze nogi mi sie uginaja na jego widok hehe. Owszem podobja mi sie mezczyzni podobni do Olega Nikitina czy Antonia Banderasa ale zakochiwalam sie zawsze w takich hmmmm..zeby nie urazic ich przecietnych,uroda nie grzeszyli ale byli za to inteligentni i byli slodcy ze ojej ...