Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pragne czystej dziewczyny

moja dziewczyna chce isc do ginekologa faceta

Polecane posty

Go艣膰 nie-mi艂a kobietka
ja nie widz臋 siebie na wizycie u ginekologa-kobiety:O to by艂aby dla mnie wi臋ksza trauma niz ginekolog-facet;/ zreszt膮 ja nienawidz臋 chodzi膰 do tego typu specjalisty 馃槶 ale czasem trzeba:O

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie wierz臋 w co czytam
Wiesz co okre艣lenie grzebie w cipie kt贸re kierujesz do mnie jest niesmaczne i to ma艂o powiedziane nie najlepiej o Tobie 艣wiadczy :O. Najwa偶niejsze jest czy lekarz jest dobry czy nie a nie jego p艂e膰 poza tym m臋偶czyzna ginekolog widzia艂 ju偶 tyle nagich kobiet 偶e widok kolejnej go艂ej nie robi na nim wra偶enia. Problem jest w twoej g艂owie. A dziewczyna ma prawo bada膰 si臋 u kogo chce nie jest twoj膮 w艂asno艣ci膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do po艂m贸zg贸w
z tego samego powodu pewnie wolisz sypia膰 z facetem, anie kobieta ale to jeszcze nie pow贸d..poza tym podobno to TYLKO lekarz zupe艂nie bezp艂ciowy wi臋c gdzie to wasze rozumowanie?? ;) A poza tym badanie ma sprawdzi膰 stan waszego zdrowia, a nie by膰 przyjemno艣ci膮..to nie wyj艣cie na lody z kole偶anka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do po艂m贸zg贸w
No i co z tego, 偶e naogl膮da艂 si臋 wiele nagich kobiet..przesta艂 by膰 z tego powodu m臋偶czyzn膮 i ju偶 mu nie b臋dzie stawa艂? A czy jak nazw臋 grzebanie w cipie "badaniem" to przestanie by膰 grzebaniem w cipie? Nie b膮d偶 艣mieszna i nazywaj rzeczy po imieniu :)

Udost臋pnij ten post

Ty nie b膮d藕 艣mieszny po twojemu wyt艂umacz臋 nie twoja cipa nie masz nic do gadania i nawet mo偶e twoj膮 kobiet臋 bada膰 ginekolog facet i mie膰 erekcj臋 w mi臋dzyczasie wa偶ne aby by艂 profesjonalny.

Udost臋pnij ten post

Martw si臋 raczej o wyniki cytologii i czy wszystko jest w porz膮dku bo to jest podstawowa spraw i po to si臋 do lekarza chodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do po艂m贸zg贸w
A poza tym dlaczego dyskryminujesz kobiety ginekolog贸w? Mo偶e s膮 gorsze lub s艂abiej wykszta艂cone??

Udost臋pnij ten post

A po czym wywnioskowa艂e艣 tak 艣mia艂o id膮ce wnioski?????

Udost臋pnij ten post

Ja nie dyskryminuj臋 kobiet raczej Ty dyskryminujesz m臋偶czyzn.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do po艂m贸zg贸w
W艂a艣nie, 偶e moja cipa skoro postanowi艂a by膰 ze mn膮..id膮c twoim tokiem rozumowania mo偶e r贸wnie偶 dla zdrowia pozwol臋 jej sypia膰 z innymi facetami?? A co tam niech nabierze do艣wiadczenia 艣ci膮gn臋 dru偶yn臋 pi艂karsk膮..nie b膮偶 g艂upia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do po艂m贸zg贸w
Dok艂adnie tak jak m贸wisz dyskryminuj臋 innych facet贸w..tw贸j tez nie pozwala si臋 zbli偶y膰 za bardzo innym facetom do ciebie, a mo偶e si臋 myle? ;)

Udost臋pnij ten post

"W艂a艣nie, 偶e moja c*pa skoro postanowi艂a by膰 ze mn膮..id膮c twoim tokiem rozumowania mo偶e r贸wnie偶 dla zdrowia pozwol臋 jej sypia膰 z innymi facetami?? A co tam niech nabierze do艣wiadczenia 艣ci膮gn臋 dru偶yn臋 pi艂karsk膮..nie b膮偶 g艂upia " Przecie偶 To jest w艂a艣nie Tw贸j tok rozumowania to Tobie wizyta u ginekologa to "grzebanie w cipie" podnieconego lekarza r贸wnoznaczne ze zdrad膮. Wi臋c kto tu jest g艂upi? :P

Udost臋pnij ten post

M贸j nawet chodzi czasami ze mn膮 do ginekologa i czeka w poczekalni ale ma normalne podej艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do po艂m贸zg贸w
O nie to nie jest zdrad膮 ze strony kobiety..ona jest tylko wykorzystywana przez innego faceta z pozycji lekarza pod przykrywk膮 badania i w艂a艣nie na to si臋 nie zgadzam. Poza tym jakiemu innemu facetowi opr贸cz w艂asnego pozwalasz grzeba膰 w swojej cipie? Niby, bo on cie "bada" i to jest pow贸d 偶eby ci臋 maca艂 i pakowa艂 palce do cipy? Poza tym co ci臋 powstrzymuje 偶eby nie sypiac z innymi facetami? To, 偶e jeste艣 z kim艣 i nie chcesz tej drugiej osoby rani膰..? I oto w艂a艣nie chodzi.. Je艣li druga osoba czuje sie raniona przez to, 偶e chodzisz do faceta gin to zmieniasz go na kobiete proste jak jebanie tak??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do po艂m贸zg贸w
Wie na czy polega to badanie? Czy ma zbyt ograniczona wyobra偶ni臋 偶eby m贸g艂 sobie co艣 takiego wyobrazi膰?? ;) Pogadaj z nim na ten temat..opowiedz mu co opowiadaja kolezanki na temat swoich ginekolog贸w..jacy przystojni, mili itp.. ciekawe czy zmieni wtedy zdanie co do tego jakiej p艂ci jest ten TW脫J lekarz ;)

Udost臋pnij ten post

Sorry ale chyba nie zdajesz sobie sprawy 偶e Twoje argumenty s膮 strasznie nielogiczne a spowodowane to jest twoj膮 chorobliw膮 zazdro艣ci膮. Nie wiem czemu dopytujesz si臋 w k贸艂ko o mojego faceta nie mo偶e do Ciebie dotrze膰 偶e nie jest zazdrosny o lekarza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do po艂m贸zg贸w
Nie jestem chorobliwie zazdrosny..czepiam si臋 tylko tego jednego szczeg贸艂u..jakim jest facet gin. Czy偶by styki zagra艂y? Jakbys zacze艂a z nim na ten temat rozmawia膰 m贸g艂by nagle stac si臋 taki jak ja i zabroni艂by ci chodzenia do faceta :) Doskonale wiesz, ze faceci sa jak wy to okreslacie..: DOKLADNIE TACY SAMI.. Wiec przestan mi pierdolic, ze twoja cipa wiec twoja sprawa. Bo jakby twoj facet wiedzial jaka jest prawda to wzialby cie za morde i tyle bys zobaczyla tego swojego doktorka. Czesc

Udost臋pnij ten post

Jeste艣 chorobliwie zazdrosny i to nie jest normalne zachowanie.

Udost臋pnij ten post

A m贸j facet wie dok艂adnie jak te badania wygl膮daj膮 i wyobra藕 sobie jego znajomy jest ginekologiem. Kiedy mia艂am problemy zdrowotne to sam proponowa艂 偶ebym posz艂a do jego kolegi bo tamten jest bardzo dobrym lekarzem. Wi臋c pud艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obserwatorka z wyboru
偶a艂osne jaki mamy g艂upi nar贸d w tym kraju:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do autoraa
sam fakt, 偶e tutaj siedzisz i opowiadasz przed nieznajomymi, 艣wiadczy o Twojej niedojrza艂o艣ci ... powr贸膰 do edukacji- dobra rada

Udost臋pnij ten post

obserwatorka - > 偶a艂osne, na "og贸lnej" jest laska co nie p贸jdzie do dentysty cho膰 ma pr贸chno, tu facet si臋 o艣wiadcza lasce przez SMS.... Gdzie my 偶yjemy?

Udost臋pnij ten post

Popieram w zasadniczej cz臋艣ci to, co m贸wi \"Do p贸艂m贸zg贸w\". Dodam tylko, 偶e je偶eli facetowi nie przeszkadza gin facet, to OK. Je艣li jednak ma tu jakie艣 obiekcje, to o ile zwi膮zek jest rzeczywi艣cie partnerski, uwa偶am, 偶e ma prawo o tym powiedzie膰 partnerce. Je偶eli za艣 ta naprawd臋 go kocha, to powinna go wys艂ucha膰. Wys艂ucha膰 wcale nie znaczy ust膮pi膰. Po to si臋 rozmawia, 偶eby przekona膰 si臋, co jest wa偶ne dla drugiego cz艂owieka. Mo偶e ty przekonasz jego, a mo偶e on ciebie, gdy zobaczysz, 偶e dla niego to naprawd臋 bolesne. 艢wiadome ranienie drugiego cz艂owieka w delikatnych dla niego sprawach jest nie do pogodzenia z prawdziwym uczuciem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mimi13254
pewnie gdybym moj sie koniecznie uparl zebym chodzila do babki to dla jego spokoju pewnie bym to zrobila, ale wy faceci musicie wiedziec ze to gabinet lekarski, badanie czesto tez dla nas stresujace nie jest dla nas czyms wyjatkowo przyjemnym i pewnie ginekolog tez to inaczej odbiera. w koncu co 15-30 minut widzi czyjas myszke:) a moj gin jest taki gruuuuuuby ze conajmniej trzy razy ja:D a zreszta to jedyny kolo mnie ginekolog za ktorego nie musze placic tylko publicznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frufru
a po co wy laski w og贸le ci膮gniecie ten temat?... ju偶 jeden temat bez sensu z tego zrobili, wystarczy mo偶e? nie przekonacie ich i tyle. niekt贸rzy panowie maj膮 chore jazdy na tle ginekologa, im sie wydaje 偶e to tylko podnieta i spuszczanie sie. na szcz臋艣cie s膮 te偶 normalni m臋偶czy藕ni i tych si臋 trzymajmy.

Udost臋pnij ten post

:D:D:D:D:D powinna ci臋 w dup臋 kopn膮膰 bo艣 debil ch艂opczyku i tyle w temacie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Frufru, rozumiem, 偶e normalny facet to taki, kt贸ry nie stawia trudnych pyta艅 i w og贸le nie ma problem贸w, albo mo偶e mie膰 tylko takie problemy, na jakie ty 艂askawie wyrazisz zgod臋. Je艣li gn臋bi go co艣 innego, a to znaczy, 偶e nienormalny. Pogratulowa膰 rozumienia partnerstwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frufru
nie normalny facet to taki kt贸ry widzi problem tam gdzie JEST problem. nic wi臋cej. je艂si problemu nie ma a ktos go wymysla to przykro smutno. partnerstwo partnerstwem, ale urojenia urojeniami.

Udost臋pnij ten post

czyli wychodzi na moje. To ty i wy艂膮cznie ty masz prawo decydowa膰, co jest problemem, a co nie.

Udost臋pnij ten post