Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pragne czystej dziewczyny

moja dziewczyna chce isc do ginekologa faceta

Polecane posty

Go艣膰 ale szanowne panie
my was wogole nie podejrzewamy, ze w gabinecie dochodzi nie wiadomo do jakich ekscesow. wogole nam to do glowy nie przychodzi. nie uwazam tez, ze lekarza podnieca naga kobieta (a nawet gdyby to nie mam o to pretensji w koncu to facet obcujacy z naga kiobieta - natura) co nam (MI) przeszkadza to to, ze bbcy facet (tak lekarz jest tez SAMCEM) grzebie w cipce mojej zony. i nie wazne czy to lekarz, strazak, taksowkarz - dla nas to OBCY FACET. I tyle. jakos obrzydzenie mnie bierze wieczorem po wizycie gdy patrze na naga zone. w koncu kilka godzin wczesniej stal miedzy jej nagimi nogami obcy facet. dotykal, grzebal (tak wiem wy to nazywacie badaniem). i co mam zrobic ze mi to przeszkadza i brzydze sie po kims? ano wyjasnilem mojej zonie w czym mam problem i od tego czasu chodzi do lekarzy gin kobiet. i nie piszcie, ze kobiety sa zle i wogole 'BE' - wystarczy poszukac. co do porodow, ratowania zycia i innych zabiegow ratujacych zycie, zdrowie to mi to wogole nie przeszkadza. ale rutynowa, dobrowolna wizyta u faceta ginekologa - nie dla mnie pozdrawiam i chociaz troche sprobojcie nas zrozumiec.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ch艂e ch艂e to fakt
co powinenie艣 zrobi膰 ? Te偶 i艣膰 do lekarza. Z tym, ze do psychiatry. Serio stary, masz problemy z g艂ow膮. Uwierz, 偶e normalny, zdrowy facet z normalnym poczuciem w艂asnej warto艣ci NIE ROBI PROBLEM脫W Z TAKICH RZECZY !! Niewa偶ne, czy stra偶ak czy taks贸wkarz czy lekarz, m贸wisz. Ano w艂a艣nie wa偶ne - bo lekarz nie maca twojej kobiety, jak robi艂by to strazak czy taks贸wkarz, a BADA j膮 偶eby stwierdzi膰 czy jest ZDROWA. Zrozum to, a jak nie jeste艣 w stanie, to serio ci radz臋 - id藕 do psychiatry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja mam takie pytanie
do ale szanowne panie - odpowiedz mi na moje pytanie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a kto jest
normalny w dzisiejszych czasach? kilkanascie stron wczesniej opisalem sytuacje jak moja narzeczona zrobila mi jazde, ze chodze do kobiety urologa. oczywiscie ona i 'jej ' ginekolog to kompletnie 'INNA' sytuacja. takze problem nie dotyczy tylko facetow. kobiety tez maja z tym problem. ale dobra pewnie nie jestem normalny. Czy ktos moglby mi na SERIO odpowiedziec na pytanie: na medycynie mezczyzni stanowia 1/3 ogolnej populacji studentow. najbardziej obleganym kierunkiem przez mezczyzn jest ginekologia. 80% ginekologow to mezczyzni. dlaczego akurat TEN kierunek jest tak oblegany? - pytam naprawde serio nie piszcie, ze kasa (bo jesli ktos idzie na medycyne dla kasy to juz ma cos z glowa) bo wiecej mozna zarobic jako dentysta, protetyk, chirurg

Udost臋pnij ten post

Moi mili! Tematem otoczki obyczajiowej wykonywania zawodu ginekologa przez me偶czyzn zajmuje sieod dawna. I na podstawie moich obserwacji stwiedzam 偶e istnieje spora grupa pa艅 (wi臋kszo艣膰??) kt贸rE p prostu WOL膭 by ich damskimi akcesoriami zajmowal si臋 facet. Przyczyny tegosa do艣c z艂o偶one i nie do ko艅ca mi zname. Niew膮tpliwie racjemia艂a moja znajoma ktora w rozmowie na ten temat napisa艂a mi: " Eh Bywalec... niezale偶nie od tego, jak wielkim znawc膮 kobiecej duszy (i innych cz臋艣ci cia艂a) jeste艣, NIGDY nie zrozumiesz tej niezwyk艂ej wi臋zi jaka 艂膮czy kobiet臋 z jej ginekologiem. Wi臋zi tym silniejszej im mniej ginekolog jest kobiet膮. Ja mojego gina uwielbiam. I mo偶e mnie nazywa膰 jak tylko chce" (ostatnie zdanie dotyczy zbyt poufa艂ego zwracania si臋 gina do pacjentki) I panie te na forum broni膮 jak niepodleg艂osci swego prawa do rozkraczanie si臋 przed "tymi milymi panami" (cytat z tej samej znajomej). W tym celu wytocz膮 100 argument贸w, np.: - dla gina cipka to nic takeigo, obcuje z wieloma na codzie艅 - ginekoozki to przewa偶nie wredne i niedelikatne jedze w przeciwien艂stwie do ich delikatnych kolegow - faceci ktorzy maja obiekcje by ich pani ucz臋艣czala do gina plci M s膮 chorzy psychicznie - kobiety kt贸re kierujac sie sw膮 wstydliwo艣cia wybieraj膮 lekark臋 to zakompleksione i niepost臋powe dewotki i wiele, wiele innych..... Dyskusji na ten temat by艂o ju偶 sporo; polecam topiki: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3815042&start=330 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3711319&start=0 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1662064&start=0 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4484284&start=90 Nie chce mi si臋 na nowo polemizowa膰 ze wszystkimi argumentami bo i tak - obal臋 100-tny t wr贸ci pierwszy. Obawiam si臋 偶e t臋 "niezwyklawi臋藕" po prostu nie ma lekartstwa. Bo wyleczy膰 moze si臋tylko ten kto .... chce sie wyleczy膰. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂e ch艂e to fakt
no fakt, twoja baba te偶 ma co艣 z deklem skoro robi ci jazdy za urologa kobiet臋 :D Czyli pasujecie do siebie :D A dlaczego ? No przecie偶 m贸wi艂am ju偶 wcze艣niej. Ch艂opcom na studiach, z daleka ogl膮daj膮cym fabryk臋 czekolady ;) wydaje si臋, 偶e to taki miodzik i sama podnieta, a potem (jak m贸j kuzyn i jego koledzy) odkrywaj膮, 偶e 艂atwo mo偶na si臋 tym przeje艣膰 i pocz膮tkowa motywacja zanika. A zostaje ch臋膰 robienia kasy, jak w ka偶dej specjalno艣ci. Ca艂a tajemnica. Swoj膮 drog膮 to nie jestem pewna co do tych procent贸w, kt贸re by艂e艣 艂askaw poda膰. Moze 藕r贸d艂o podaj ?

Udost臋pnij ten post

a kto jest ----> Odpowied藕 na Twoje pytanie jest w dowcipie: W szkole pani kaza艂a dziecim napisa膰 wypracowanie na temat "Kim chcialbym by膰 jak dorosn臋 i dlaczego" jasio si臋 nie wysili艂. Napisal tylko1 zdanie: Jak dorosne chcialbym byc ginekologiem bo mam zami艂owanie w tym kierunku. ;) Ot贸偶 prawda jest taka 偶e my, faceci wszyscy (pomijam gej贸w) mamy zami艂owanie do damskich organow! :D A niektorzy s膮 na tyle cwani 偶e zdobywaja taki zawod i wtedy maj膮 mo偶liwo艣膰 obcowania z m艂odymi tzipkami az do staro艣ci! A przy okazji - niez艂膮 kas臋 z tego! 呕yc, nie umiera膰! To tak jakby kto艣 postawi艂 takiemu dobre piwo i jeszcze zap艂acil st贸w臋 za to 偶e wypi艂! :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂e ch艂e to fakt
ja wiem, 偶e s膮 takie baby, kt贸re to kr臋ci i czuj膮 jak膮艣 wi臋藕 z ginekologiem - moim zdaniem to patologia jest i za艂o偶臋 sie, 偶e taka postawa jest u kobiet w zdecydowanej mniejszo艣ci. Wi臋kszo艣膰 kobiet nie znajduje w wizycie u ginekologa absolutnie 偶adnej innej motywacji jak tylko przykra konieczno艣膰. Uwierz, tak jest. Nie s艂uchaj nawiedzonych, niewy偶ytych bab, kt贸re mog膮 si臋 rozkraczy膰 cho膰by i przed mietkiem spod budy z piwem byle je tylko kto艣 podotyka艂. One s膮 tak samo zaburzone jak faceci, kt贸rzy maj膮 problem z tym, 偶e ich kobita chodzi do gina faceta. To jakie艣 patologiczne skrajno艣ci s膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂e ch艂e to fakt
problem polega na tym, ze potem okazuje sie 偶e te cipki to ju偶 nie znowu taki miodek sam, i tyra si臋 wy艂膮cznie dla kasy. Pomiajaj膮c patologiczne przypadki, kt贸re s膮 w mniejszo艣ci, czyli zbok贸w, kt贸rzy se lubi膮 podotyka膰. Wok贸艂 tego zawodu naros艂o zbyt wiele mit贸w i meskich fantazji. Praktyka jest znacznie mniej r贸偶owa (dos艂ownie i w przeno艣ni ;) - jak m贸wi膮 znani mi ginekolodzy. P艂ci obojga. A poza tym to jakby si臋 uprze膰, to trzeba by w og贸le kobietom zabroni膰 chodzi膰 do gina. Do kobiety te偶. A bo to wiadomo czy na lesb臋 nie trafi ? Lajf iz brutal end ful of zasadzkas. Trzeba po prostu zachowywa膰 do wszystkiego zdrowy dystans i nie wkr臋ca膰 sobie jakich艣 krzywych historii. I da膰 po偶y膰 tym biednym kobietom, kt贸re i bez waszego kw臋kania nie maja 艂atwego 偶ycia. Niech chodz膮 nawet do facet贸w byle tylko chodzi艂y i bada艂y si臋 - powinni艣cie si臋 cieszy膰, 偶e dbaj膮 o zdrowie. Zw艂aszcza w kraju gdzie 艣miertelno艣c z powodu raka szyjki macicy przoduje w 艣wiatowych rankingach. Tego bym si臋 bardziej ba艂a na waszym miejscu ni偶 偶e mi jaki艣 facet b臋dzie bab臋 dotyka艂.

Udost臋pnij ten post

ch艂e chle ---. wybacz, ale to co piszesz to jest kolejna bajka pt. "jak kobieta wyobra偶a sobi epsyche ginekologa" Wierz mi , nie znasz meskeij natury pod tym wzgledem podobnie jak janie zanm kobiecej pod wieloma. Dla faceta (znow pomijam gej贸w) tzipka jest zawsze rarytasem!! Niewa 偶ne czy widzialich dot膮d w zyciu 5, 50 czy 5000. Ta ktor膮 ogl膮da, kt贸rej dotyka jest zawsze jedyna, wspaniala, niepowtarzalna. I nie szkodzi偶e kwadrans wcze艣iej dotykal innej a za wadrans bedziejeszcze inn膮. Porownianie z czekolad膮 uwazam wiec za kompletnie nietrafione. Oczywi艣cie rozumein Twojego znajomego - 偶aden gin ze zrozumialych wzgl臋d贸w nie przyzna siedo tego 偶e czerpie satysfakcj臋 z tego co robi i taka 艣ciema jest uzasadniona. I jeszcze co do wieku: sily witalne malej膮 z up艂ywam lat. Ale wra偶liwo艣膰 na kobiece wdzieki - przeciwnie: RO艢NEI! (wiem po sobie ;) ) To dla tych ktore m贸wi膮 "m贸j gin to starszy pan po 50-tce".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ee tam gadacie
masz wieksze szanse umrzec na raka pluc niz na raka szyjki macicy. jakos nie widze kobiet latajacych i przeswietlajacych pluca 2 razy do roku. a poza tym kobiety ginekolozki tez istnieja i uwierzcie mi: tez potrafia leczyc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂e ch艂e to fakt
nie wszyscy faceci s膮 tacy sami, nie wszystkie kobiety sa takie same. Nie pracujesz w tym zawodzie, to nie pojmiesz, 偶e 40 cipa ogl膮dana w ci膮gu dnia nie jest 偶adnym rarytasem. No wyobra藕 sobie, ze mo偶na sie tyle tego naogl膮da膰 i nadotyka膰, 偶e nie jest. Po prostu kierujesz si臋 swoim rozumowaniem, dop贸ki nie wejdziesz do zawodu - nie zrozumiesz. A co do 艣ciemy, to mamy ze sob膮 bardzo dobry kontakt, jeste艣my wobec siebie mega szczerzy i nie ma powodu 偶eby mi opowiada艂 bajki. Ale w to te偶 nie mo偶esz uwierzy膰 i ja Ci臋 rozumiem. Bo masz SWOJ膭 optyk臋 na ten tamat - osoby spoza "bran偶y". I pewne rzeczy po prostu nie mieszcz膮 Ci si臋 w g艂owie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂e ch艂e to fakt
do ee tam gadacie - no to co, 偶e nie widzisz kobiet lataj膮cych dwa razy w roku prze艣wiela膰 p艂uca ? A ja wiem, 偶e s膮 takie, kt贸re chodz膮 do gina raz na kilkana艣cie/kilkadziesi膮t lat ! Co nie zmienia te偶 faktu, 偶e Polska rzeczywi艣cie przoduje jak chodzi o wska藕niki umieralno艣膰 na raka szyjki - przez to mi臋dzy innymi, 偶e kobiety si臋 nie badaj膮 regularnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂e ch艂e to fakt
do ee tam gadacie - no to co, 偶e nie widzisz kobiet lataj膮cych dwa razy w roku prze艣wiela膰 p艂uca ? A ja wiem, 偶e s膮 takie, kt贸re chodz膮 do gina raz na kilkana艣cie/kilkadziesi膮t lat ! Co nie zmienia te偶 faktu, 偶e Polska rzeczywi艣cie przoduje jak chodzi o wska藕niki umieralno艣膰 na raka szyjki - przez to mi臋dzy innymi, 偶e kobiety si臋 nie badaj膮 regularnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂e ch艂e to fakt

Udost臋pnij ten post

"Wok贸艂 tego zawodu naros艂o zbyt wiele mit贸w i meskich fantazji. Praktyka jest znacznie mniej r贸偶owa (dos艂ownie i w przeno艣ni - jak m贸wi膮 znani mi ginekolodzy. P艂ci obojga." To zapewne prawda ale te偶 jest to temat tabu ktrego poruszenie zawsze wzbudza wiele emoci ze wszystkich stron. co do bada艅 profilaktyznuych - masz calkowita racj臋! Tylko cytologii na prawd臋 nie musi robic m臋偶czyzna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂e ch艂e to fakt
wiesz - niczego nie musi robi膰 m臋偶czyzna. Kobieta te偶 nie musi. W og贸le baby powinno si臋 zamkn膮膰 w piwnicy, ubra膰 w burk臋 i narobi膰 ka偶dej gormad臋 bachor贸w 偶eby nie chodzi艂a jedna z drug膮 i kusi艂a ci膮gle biednych m臋偶czyzn swoim grzesznym cia艂em !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂e ch艂e to fakt
co do tematu tabu - do g艂owy by mi nie przysz艂o, 偶e mo偶na robi膰 problem z tego, 偶e kobieta chodzi do lekarza faceta. Serio, z tego w膮tku si臋 o tym dowiedzia艂am. I dalej uwa偶am, 偶e jest co艣 z wami ludzie, nie w porz膮dku. LEKARZ TO LEKARZ - nie ma p艂ci. Podstawa to kompetencje. I tyle w temacie ode mnie. Bijcie pian臋 dalej.

Udost臋pnij ten post

chle chle ----> nie rozumiem po co w naszej rzeczowej rozmowie popadasz w tony iroiczne. :o Jak ciekawostk臋 powiem 偶e w Niemczech - kraju jakby nie by艂o bardziej cywilizowanym jesli chodzi o slu偶be zdrowie od nas - ginekologiazajmuj膮 si臋 prawie wyl膮cznie kobiety! poprostu Niemki przyje艂y tak膮 normekulturow膮. A unas 2/3 gineklogow to m臋偶czy藕ni podczas gdy ponad 60% lekarzy og贸lem stanowi膮 panie! (dane Naczelnej Izby Lekarskej)

Udost臋pnij ten post

"LEKARZ TO LEKARZ - nie ma p艂ci." Taaaakk???????? To poczytaj sobie o niektorych zagrywkach "bezp艂ciowych" doktork贸w http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3711319&start=0 :classic_cool: O powszechnym spoufalaniu sie z pacjentkami cho膰by przez m贸wienie doroslym kobietom na "ty" nawet nie warto wspomina膰. Rzecz u innych specjalnosci prawie nie spotykana; u ginow - powszechna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂e ch艂e to fakt
Bywalcu, co do tego spoufalania si臋 - to bierze si臋 z braku kultury i odpowieniej etyki w relacji z pacjentem, kt贸re w Polsce baaardzo kulej膮. Plus do tego takie, a nie inne podej艣cie do kobiet w naszym pi臋knym kraju. Traktowanie z g贸ry, infantylizwanie relacji z pacjentem, zak艂adanie, 偶e jest g艂upszy od lekarza, nie traktowanie go jak partnera, nie okazywanie mu nale偶ytego szacunku, nie dbanie o jego prawo do intymno艣ci, do informacji - to cz臋ste b艂臋dy w relacji polskich lakarzy z pacjentami. Akcja "rodzi膰 po ludzku" nie wzi臋艂a si臋 przecie偶 z nud贸w, a z realnego problemu jaki zauwa偶ono. Bierze si臋 to wszystko z tego, ze Polska jest po prostu zacofana jeszcze, a s艂u偶ba zdrowia rz膮dzi si臋 swoimi prawami, pacjent nie jest podmiotem, a raczej "przypadkiem", "petentem". To jest rozmowa na inny w膮tek. Ale zmiany mog膮 zaj艣膰 tylko wtedy, kiedy sami pacjenci przestan膮 dawa膰 przyzwolenie na takie traktowanie, kiedy si臋 w ko艅cu dowiedz膮 o swoich prawach i nie b臋d臋 si臋 bali otwarcie ich domaga膰. A polski pacjent zdzicza艂y jest i zaszczuty, to nie dziwota, ze patologia w pe艂nym rozkwicie. Z kolei lekarzy traktuje si臋 jak 艣wi臋te krowy, vide: rzecznik praw pacjenta powo艂any w ubieg艂ym roku, czy brak konieczno艣ci odprowadzania przez lekarzy podatku od prywatnej praktyki. O czym my tu w og贸le m贸wimy, polska to dziki kraj. A co do tych Niemiec, 偶e tam w wi臋kszo艣ci kobiety zostaj膮 ginekologami, a nie faceci. To czego to mo偶e dowodzi膰 de facto ? Bo ja nijak nie mog臋 z tego faktu 偶adnych wniosk贸w - 偶e to lepiej ni偶 w polsce - nie umiem wyci膮gn膮膰 ? 呕e niby faceci Niemcy s膮 mniej niewy偶yci ni偶 Polacy, kt贸rzy pchaj膮 si臋 na t臋 specjalzacj臋 drzwiami i oknami ? - przejmuj臋 Twoj膮 optyk臋 spjrzenia na problem. No nie wydaje mi si臋, ze to taka przyczyna mo偶e by膰. A mo偶e tam jest wi臋cej lesbijek ? - 偶e te偶 przejm臋 znowu Twoj膮 optyk臋 ? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂e ch艂e to fakt
A no i jeszcze - ile jest kobiet dermatolog贸w i wenerolog贸w w Polsce ? Mo偶e wi臋cej ni偶 facet贸w ? ;) I czego to mia艂oby dowodzi膰, h臋 ? ;)

Udost臋pnij ten post

Z Twoimi uwagami na temat naszej sluzby zdrowia zgadzam sie prawie calkowicie. Prawie - bo jednak masowanie lechtaczki nastolatce przez gina i pytanie o odczucia (pisa艂a o tym znana forumowiczka na wspomnianym topiku) tudno z艂o偶yc na karb li tylko "bralu kultury" czy zlych obyczaj贸w. :o Czytaj膮c Twoje wypowiedzi troch臋 trace w膮tek. Masz wiele trafnych uwag ale chodzi mi o calo艣c. Topik za艂o偶y艂 facet ktiry ma obiekcje by jego dziewczyna chodzila do gin-faceta. Do czego chcesz g przekona膰?? Ze niema racji?? 呕e dla dobra sprawy powinienstlumi膰 swoje samcze odruchy i zakceptowa膰 jej decyzj臋 - skoro woli faceta?? 呕e nie mo偶e miec obaw 偶e gin mo偶e potraktowa膰 jego dziewczyne - powiedzmy - nie calkiem po lekarsku?? 呕e takie historie si臋 nie zdarzaj膮??

Udost臋pnij ten post

08.07.2010] 12:30 [zg艂o艣 do usuni臋cia] ch艂e ch艂e to fakt A no i jeszcze - ile jest kobiet dermatolog贸w i wenerolog贸w w Polsce ? Mo偶e wi臋cej ni偶 facet贸w ? I czego to mia艂oby dowodzi膰, h臋 ? Wiesz, tu mi臋dzy p艂ciami nie ma symetrii. Kiedy艣 musialem jecha膰 z dzieckeim do dematologa a 偶e i ja mia艂em pewn膮 dolegliwos膰 skorzystalem z okazji i te偶 odbylem wizyt臋. M贸j probblem polegal na sw臋dzeniu skory na podudziach i worku mosznowym. Po zbadaniu dziecko wysz艂o do poczekalni a ja przedstawi艂臋m sw贸j problem. Mi艂a pani dr ograniczyla siedo obejrzenia moich piszczeli; worka nie chciala ogl膮da膰. Przepisa艂膮 mi 2 leki - r贸zne dla tych mniejsc i oba poskutkowaly. Stawiam ruble przeciw orzchom ze w sytuacji odwrotnej - gdyby do dermatoga faceta zglosi艂a sie pacjentka ze sw臋dz膮c膮 sk贸r膮 na kroczu - nie omieszkalby dokladnie przyjrzec sie "przypadkowi" :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂e ch艂e to fakt
no ale przecie偶 to nie jest norma, to masowanie 艂echtaczki, cz艂owieku! Bardzo rzadko maj膮 miejsce takie sytuacje przecie偶. Czepiace si臋 jakiej艣 patologii i bierzecie to za norm臋. A sk膮d wiesz, jak potraktuje pacjentk臋 kobieta ginekolog ? Nie trzeba zreszt膮 komu艣 masowa膰 艂echtaczki 偶eby go poni偶y膰 i psychicznie sponiewiera膰. M贸wi臋 - zg艂asza膰 trzeba takie przypadki, egzekwowa膰 swoje prawa, a nie na wszelki wypadek zabrania膰 chodzi膰 swojej DOROS艁EJ kobiecie do lekarza faceta i za ni膮 decydowa膰 do kogo powinna p贸j艣膰. Kobieta to nie jest bezwolne bydl臋 ani Twoja w艂asno艣膰. A ze swoimi psychicznym problemami i kompleksami trzeba sobie radzi膰 samemu. Ewentualnie nie wchodzi膰 w zwi膮zki skoro ma si臋 potem drugiej osobie tru膰 zycie swoimi fobiami. No ludzie ! No i jak nie rozumiesz mojego stanowiska ? No przecie偶 jasno je ca艂y czas przedstawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂e ch艂e to fakt
no ale przecie偶 to nie jest norma, to masowanie 艂echtaczki, cz艂owieku! Bardzo rzadko maj膮 miejsce takie sytuacje przecie偶. Czepiace si臋 jakiej艣 patologii i bierzecie to za norm臋. A sk膮d wiesz, jak potraktuje pacjentk臋 kobieta ginekolog ? Nie trzeba zreszt膮 komu艣 masowa膰 艂echtaczki 偶eby go poni偶y膰 i psychicznie sponiewiera膰. M贸wi臋 - zg艂asza膰 trzeba takie przypadki, egzekwowa膰 swoje prawa, a nie na wszelki wypadek zabrania膰 chodzi膰 swojej DOROS艁EJ kobiecie do lekarza faceta i za ni膮 decydowa膰 do kogo powinna p贸j艣膰. Kobieta to nie jest bezwolne bydl臋 ani Twoja w艂asno艣膰. A ze swoimi psychicznym problemami i kompleksami trzeba sobie radzi膰 samemu. Ewentualnie nie wchodzi膰 w zwi膮zki skoro ma si臋 potem drugiej osobie tru膰 zycie swoimi fobiami. No ludzie ! No i jak nie rozumiesz mojego stanowiska ? No przecie偶 jasno je ca艂y czas przedstawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ch艂e ch艂e to fakt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bywalec masz w 100%
raceje. jakies pol roku temu bylem u lekarza pierwszego kontaktu (kobiety) gdyz zaniepokoilo mnie 'cos' na jadrze. pani tak jak stalem wypisala skierowanie do urologa i tyle. zadnego 'badania' itp. natomiast u zony w pracy podczas badan okresowych pan doktor kaze sie pania rozbierac do rosolu podczas osluchiwania i badania postawy (badanie postawy - przejscie przez gabient BEZ MAJTEK - bo....tak sie ocenia poprawna postawe). ciekawe ale facetom nie kaze sie rozbierac. ja wiem drogie forumowiczki, ze 'WASI' ginekolodzy sa inni, sa lekarzami z powolania, nie interesuja ich nagie kobiety, za drzwiami gabinetu wy jestescie pacjentkami a oni tylko lekarzami (bo choja z jajami zostawiaja w domu na haku). ale zejdzcie na ziemie. pokazcie mi sposob w jaki zdrowy facet moze na 'zyczenie' wylaczyc swoja seksualnosc. medycyna zna jeden tylko sposob - fizyczna kastracja - a tego sie raczej u nas nie praktykuje. 10% populacji mezczyzn ma roznego rodzaje odchyly seksualne. czyli na 1000 ginekologow 100 ma cos nie tak w tym kierunku. i oczywiste jest, ze zaden gin sie z tym nie ujawni bo stracilby pacjentki, zaufanie, kase. podczas praktyki nauczyl sie juz panowac nad soba. przeciez nie bedzie sie slinil jak wejdzie jakas zdrowa, mloda bo i tak WIE, ze za 5 minut ona bedzie naga do jego dyspozycji. nie piszcie mi, ze sie juz 'naogladal' i ma dosc. ja w zyciu widzialem juz dziesiatki tysiecy kobiet. a i tak za KAZDA dupa na ulicy sie obejrze - to juz sama natura. przeciez przez tyle lat powinienem miec dosc. niestety wbrew waszej opinii (a pisze to jako facet) facet nigdy nie bedzie mial dosc kobiet. obojetnie czego by nie robil.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chle ja kiedys
bylam u gina z mezem i na czas badania lekarz probowal wyprosic meza do ppozekalni (nmial zostac na moje wyrazne zyczenie). doszlo do tego, ze skonczylo sie na klotni z lekarzem, ze mam PRAWO do obecnosci osoby bliskiej podczas badania. do badania nie doszlo. bylo tak u kilku innych lekarzy. i wlasnie.... tak bylo tylko u gin facetow. kobietom to wisi i powiewa czy jestem z mezem czy nie. tylko gin faceci robili z tego jakis problem. (nie wiem czy moze traktuja pacjentke jako ich 'kobiete' podczas badania?)

Udost臋pnij ten post

Tak, zboczki-lekarze s膮 nie tylko ws贸d gin贸w. Nasepni w kolejno艣ci s膮 lekarze medycyny pracy. Wygl膮da to przewa偶nie tak: Dziewczyna znajduje upragnion膮 prac臋. W kadrach daje je druczek na badania lekarskie i w poniedzialek zglosi膰 si臋 do pracy z orzeczeiem o zdolnosci do niej. Idzi edo przychodni; zalatwia wszystkie badania szczeg贸lowe, analizy itp. Do szcze艣cia brakuje tylko jeszcze piecz膮tki lekarza orzekajacego. A tu niespodzianka - pan dr ka偶e sie rozebra膰 do roso艂u! I daje jednoznacznie do zrozumienia 偶e musi dok艂adie zbada膰 pacjentk臋 - inaczej z orzeczenia nici. No i biedaczka nie ma wyj艣cia - paraduje przed doktorkiem w stroju Ewy a ten szczeg贸lnie starannie bada jej pachwiny w poszukiwaniu powi臋kszonych w膮z艂ow ch艂onych. ;) A ja par臋 razy robilem badania pracownicze i najbardziej intymn膮 czynnoscia by艂a... 艣ci膮gniecie koszuli do os艂uchania i podciagniecie nogawek spodni do ekg :D

Udost臋pnij ten post