Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pragne czystej dziewczyny

moja dziewczyna chce isc do ginekologa faceta

Polecane posty

ale samo s艂owo przesyt wskazuje na to, 偶e zanim dojdzie do nadmiernego zaspokojenia, to najpierw jest faza nasycania si臋, czyli przyjemno艣ci. Dziwi Ci臋 to, 偶e faceci nie maj膮 ochoty na to, 偶eby ich panie trafi艂y na pana doktora akurat w tej fazie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zdrowemu czlowiekowi
nigdy nie znudzi sie sen nigdy nie znudzi sie zaspokajanie glodu nigdy nie znudzi sie wola zycia ... zdrowemu mezczyznie nigdy nie znudzi sie sex amen

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta z bogatym do艣wiadczeni
Za namow膮 mojego zazdrosnego m臋偶a b臋d膮c w ci膮偶y chodzi艂am do kobiety ginekologa, bo przecie偶 nie b臋d臋 co miesi膮c n贸g przed facetem rozk艂ada艂a. Sko艅czy艂o si臋 to tym 偶e w sz贸stym miesi膮cu wyl膮dowa艂am w szpitalu bo pani doktor nie rozpozna艂a stanu zapalnego w pocz膮tkowym stadium. Wyci膮gn膮 mnie facet ginekolog i po 2 tygodniach mog艂am wyj艣膰 do domu. Por贸d. Pojecha艂am do szpitala ze skurczami ale mojego lekarza nie by艂o na dy偶urze by艂a za to pani ginekolog (inna). Dosta艂am 3 kropl贸wki i kilka zastrzyk贸w bo pani doktor chcia艂a mie膰 mnie szybko z g艂owy. Wy艂am z b贸lu 10 godzin na co pani doktor kaza艂a mi si臋 zamkn膮膰 bo nie jestem jedyna. Nazajutrz przyszed艂 m贸j lekarz i stwierdzi艂 偶e powinnam wyl膮dowa膰 na oddziale a nie na porod贸wce bo by艂o dla mnie i dla dziecka za wcze艣nie i dla tego tak ci臋偶ko Nikt mi nie wm贸wi 偶e kobiety s膮 lepsze w tej dziedzinie medycyny, mog臋 chodzi膰 do kobiety lekarza ale ginekolog to tylko m臋偶czyzna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikt mi nie wmowi...
Smutna historia - wierze, ze prawdziwa... ale... nikt mi nie wmowi, ze na na jej podstawie mozna uogolniac. Tak to jest kiedy nie mozna wybrac lekarza... Starannie wybralismy z zona pania ginekolog i oboje jestesmy bardzo zadowoleni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
No tak podsumujmy. Gienkolog nie jest facetem jest lekarzem. Ginekolog to lekarz, a zatem jak kazdy inny lekarz ale kazdy inny moze byc nawet kosmita ale gienkolog to tylko facet moze byc, ktory nie jest facetem ;). Kobiety nie sa glupie, glupota ich ogarnia jedynie gdy zostaja ginekologami. Inne specjalizacje tak kobiet nie oglupiaja jedynie ta jedna. Jezeli baba ginekolog sie pomyli lub jest niesympatyczna automatycznie wszystkie baby ginekolozki staja sie takie same i trzeba isc wylacznie do faceta. Jezeli facet ginekolog sie pomyli to sie szuka innego ginekologa faceta. Generalnie jak sie pojdzie do baby ginekologa to nie ma o czym podyskutowac z kolezankami ale jesli bedzie to facet no to temat automatycznie sie pojawia temat;). To tak jakby wszystkie kolezaneczki przelecial ten sam gosciu, wiec jest o czym gadac:). Skoro kolezanki zaliczaja tego gina przystojniaka, to az glupio nie byc przez niego rowniez zaliczona. Do kobieta z bogatym do艣wiadczeni Troche nie trzyma sie kupy twoje zeznanie. Jak twierdzisz "Por贸d. Pojecha艂am do szpitala ze skurczami ale mojeg ...". No coz nie znam sie na porodach ale wydaje mi sie, ze on juz sie rozpoczal(wynia z twojej relacji), to raczej chyba ciezko go zatrzymac, a z pewnoscia zatrzymanie akcji porodowej to chyba nic dobrego by z tego nie wyszlo. wiec ten twoj doktorek to chyba pieprzyl tobie glupoty aby sobie popieprzyc. ale to tylko moje dywagacje. natomiast porody 10 godzinne to nic nadzwyczajnego i niezaleznie kto by sie toba zajmowal to by to tak samo wygladalo. co najwyzej mozna przyspieszyc co zdaje sie ta pani ginekolog probowala robic aplikujac ci kroplowki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta z bogatym do艣wiadczeni
do popieprzonego jak nie wiesz to si臋 nie wypowiadaj, jest co艣 takiego jak skurcze przepowiadaj膮ce kt贸re mog膮 pojawi膰 si臋 nawet tydzie艅 przed porodem reasumuj膮c ca艂膮 reszt臋 to rzeczywi艣cie powinno si臋 zrobi膰 wywiad mi臋dzy znajomymi, poszuka膰 opinii w necie a nie dobiera膰 lekarza tylko ze wzgl臋du na p艂e膰 i nie tylko o ginekologu tu m贸wie ale o ka偶dym specjali艣cie. A co do tego 偶e kole偶anki chodz膮 do tego samego,to wyt艂umaczenie jest bardzo proste np. Szukasz dentysty i kolega ci m贸wi 偶e dentysta X to konowa艂 i rze藕nik a dentysta Y jest rzetelny i delikatny to do kt贸rego p贸jdziesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
no dobra ale urodzilas wtedy zdaje sie, tak? a jesli tak to nie byly skurcze przedporodowe o ktorych wspominasz ;). a skoro tak sie znasz to po co byl ci lekarz i dlaczego on narzucil ci swoja wole? ;). i mowisz, ze tydzien przed moga sie pojawic te skurcze, a zatem nie bylo za wczesnie na porod (jak to twoj doktorek okreslil), tydzien w ta czy w tamta nia ma znaczenia. co do dentysty i wyborow nie kieruje sie rekomendacjami kolegow. jako, ze uwazam 98% spoleczenstwa za idiotow, wiec nie obchodzi mnie doradztwo idiotow. kieruje sie jedynie swoimi kryteriami. np moja matka chwali pewna dentystke do ktorej teraz chodzi, ja natomiast ze 20 lat temu mialem z nia nieprzyjemnosc i mam calkiem odmienne zdanie na temat tej baby ;). zeby nie bylo, faceci dentysci okazawyali sie rownie sadystyczni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
Ciekawe komentarze : http://forum.wp.pl/fid,1633,tid,158287,fullText,1,temat.html?ticaid=1b99d&_ticrsn=3 Prawda jest taka, ze wiekszosc facetow ma obiekcje do wizyt ich kobiet u gina. Niektorzy o tym mowia swoim laskom inni jak w komentarzach dwa razy nie prosza i robia rewanz. Podejrzewam, ze wiekszosc zdrad facetow bierze sie z tego. Tzn kazda mysli, ze ma wiernego ale kobiety sa naiwne i maja problem z kontaktem z rzeczywistoscia. Po prostu dla faceta jest to tak upokarzajace, ze jedynym wyjsciem na zbolala dusze jest skok w bok. Wtedy przechodzi jak reka odjal i juz sie nie czepia o gina faceta, bo ma to w dupie. Czemu ma to w dupie wtedy? Bo ma usprawiedliwienie dla swoich skokow w bok i ma w zwiazku z tymi skokami taki sam dreszczyk emocji jak kobitki z ginami. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4481782 A tu wypowiedzi pan, ktorych przyszli lub obecni sa ginekologami i innymi lekarzami. Jak to punkt widzenia zalezy od punkutu siedzenia ;). Swoja droga moja kobitke podpuszczam, ze pojde na medycyne i zostane ginekologiem tak rekraacyjnie i oczywiscie ona do mnie, ze poznala mnie jako informatyka i tak ma zostac. Zacytuje z zapodanego watku jedna wypowiedz: "ninuuhi W zyciu nie chcialabym miec meza, dla ktorego zdanie "Kochanie, ide do pracy" oznacza wkladanie palcow do pochew innych kobiet I nie pie**olcie, ze to zawod jak inne " I tak samo my faceci nie chcemy slyszec, ze idziecie do lekarza co oznacza, ze bedzie jakis facet sciskal wam cycki i wkladal paluchy i inne zelstwo do pochew.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moja laska tez
Do "do moja laska tez"----- co by艣 mi pokaza艂a, tylko wiesz nie wiem czy ja bym chcia艂 to ogl膮da膰 bo wysoko si臋 cenie jak i moj膮 partnerk臋. Ceni臋 j膮 za to 偶e po szczerej rozmowie kt贸r膮 zrozumia艂a jak nie kt贸re z Was nie kumaj膮 za z膮b 偶e faceta mo偶e to wqrwia膰 zrozumia艂a i chodzi do kobiety gin. Ja oczywi艣cie odbi艂em sobie te jej wizyty :) ale sprawa jest ju偶 zamkni臋ta i wyja艣niona. 呕ycz臋 wszystkim takich partnerek gdzie liczy si臋 bardziej dobro w zwi膮zku ni偶 "dobre rady dennych kole偶anek" co i tak wszystkiego zazdroszcz膮. tez_popieprzony piszesz 艣wi臋ta prawd臋 tylko niekt贸re panie na forum uwa偶aj膮 si臋 chyba za boginie i tylko one maj膮 racje, nie patrz膮 na zdanie partnera bo to przecie偶 ich cipka i pokazuj膮 komu chc膮 bo przecie偶 ka偶dy facet gin to wybitny specjalista bez poci膮gu sexualnego itp. Mo偶na si臋 tu wiele rozpisywa膰, wi臋kszo艣膰 zosta艂a napisana. Mog臋 jedynie wsp贸艂czu膰 facetom kt贸rzy nie maja lub nie mog膮 mie膰 wp艂ywu na wyb贸r ginekologa, wi臋c radze im zmie艅cie partnerki lub r贸bcie to samo niech was zbada pani z ukrainy ;)

Udost臋pnij ten post

Wi臋c faceci to idioci Czytam te wasze wypociny i mi s艂abo, jak por贸wnujecie sex na boku z wizyt膮 u gina to mo偶e sami najpierw wybierzcie si臋 do psychiatry Kobiety wyrazy wsp贸艂czucia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uwyta ze 艣miechu
A bierzecie panowie pod uwag臋 to , ze lekarka-gin. do kt贸rej chodzi wasza kobieta moze by膰 lesbijk膮:D Jaka wtedy przy jest r贸znica przy"obmacywaniu" np. piersi przez lekarza- lesbijk臋 czy lekarza -faceta?:D A wiecie , ze takie kobiety szybciej skusz膮 wasz膮 kobiet臋 na skok w bok niz jaki艣 tam facet? A dlaczego? Dlatego , ze zaden facet nie jest ani tak delikatny ani tak subtelny ani tak nami臋tny jak kobieta...... :D I zaden facet tak naprwd臋 nie ma bladego poj臋cia czego kobieta tak naprawd臋 potrzebuje i pragnie :)Ja bym Wam jednak radzi艂a pozwoli膰 chodzic kobietom do gin-faceta ....bo to bezpieczniejsze :D Ale si臋 tu ubawi艂am...niech zyje prymitywne myslenie.... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co z tego 偶e lesbijka
mo偶e by膰, ale nie facet z kutasem..... ale je艣li wzi膮艣膰 uwag臋 偶e cz臋sto mo偶na spotka膰 kobiet臋 z bonusikiem w majtkach buhahahahaha.... a po drugie mo偶e by膰 lesbijka, 艂echtaczjest du偶o mniejsza od kutasa i nie dosiegnie do szyjki macicy...co za poyeba艅ce z tych ch艂op贸w....

Udost臋pnij ten post

Bardzo "emocjonalne" wpisy sie tu pojawily. Brawo! Nie posiadam subtelnosci perszerona ale podejme rekawice. do "ksieznaRopuch": Przeciez nie wszyscy!!! ... a ginekolodzy - ta emanacja zyciowej madrosci, delikatnosci. meskiego powabu... hahahahahahahahahaha do "Uwyta ze smiechu": Tat, tak... lekarka-gin-lesbijka - to wiecej niz pewne, szczegolnie jesli sie zna perwersyjna nature plci pieknej i zwiazane z tym zapedy. O ilez mniej prawdopodobne jest spotkanie hetero ginekologa. Czy tacy wogole sie trafiaja??? Oczywiscie NIE - do tego zawodu popychaja mezczyzn sklonnosci homoseksualne. do "co z tego ze lesbijka" ja Ciebie nie rozumiec. Ty sie strasznie zaperzyc. Oj strzasznie... Ciezka Twoja mowa. Na zlodzieju czapka gore???????? Trafilona?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uwyta ze smiechu
Cz艂owieku ...wyja艣nij prosz臋 co jest perwersyjnego w byciu lesbijk膮 czy gejem? Przeciez to TYLKO orientacja . Je艣li uwazasz ze facet kt贸ry jest gejem nie moze by膰 ginekologiem to zapewniam ci臋, ze sie grubo mylisz. Moze to tylko znczyc , ze malo obracasz sie w 艣rodowisku lekarskim. Pytanie do pan贸w? A czyje艣li wasz膮 partnerk臋 boli nerka to tez nie moze isc do faceta-urologa? A czy je艣li ma hemoroidy albo inne choroby odbytu to tez nie moze isc do proktologa-faceta? A do kardiologa-faceta moze isc ? Przeciez do badania kardiologicznego trzeba by膰 tooples , tak samo np. do usg serca? Czy je艣li kobieta ma raka piersi to ma szukac kobiety-onkolga bo dla jej partnera najwazniejsze jest nie to co jej dolega tylko to kto jej bedzie maca艂 pier艣i? A moze w trosce o spok贸j w zwi膮zkach faceci w og贸le nie powinni by膰 lekarzami??? A moze zastanowicie si臋 dlaczego mykobiety nie robimy wam awantur o wizyty u lekarzy-kobiet? Wiecie dlaczego? Dlatego ze w przeciwienstwie do was kierujemy sie czym艣 co sie nazywa ROZUMEM I ZDROWYM ROZS膭DKIEM! Wy tego niestey nie posiadacie! Oczywiscie nie m贸wi臋 o wszstkich , tylko o majacyvch takie pogl膮dy. A je艣li drodzy panowie dla was wazniejsze jest wasze "WIDZI MI SI臉" niz zdrowie partnetrki to nie nazywajcie sie facetami! Pytanie do ubezw艂asnowolnionych w ten spos贸b pa艅 ! Naprawd臋 tak chcecie zy膰? Przeciez to niewolnictwo!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uwyta ze smiechu
A tak poza tym, to jestem tu nowa. Czy mo偶ecie mi co艣 doradzi膰? Kocham ch艂opaka z mojej klasy,ale on ma dziewczyn臋 a mnie traktuj臋 jako kumpel臋. Marz臋 o tym,by mnie przytuli艂 i popie艣ci艂. Co mam robi膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uwyta ze smiechu
M贸j prawdziwy problem polega na tym, 偶e spotykam si臋 ze spo艂ecznym ostracyzmem z powodu mojego hobby, kt贸rym jest robienie etnicznej bi偶uterii z rodzyn analnych by艂ych pracownikow sp贸艂dzielni szczotkarskiej "艢wit" w Rakoniewicach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uwyta ze smiechu
Hahahahaahahahhahaahaaa ....ahahahaahahahahahahahaha....I o to w艂asnie chodzi艂o podszywaj膮ca/cy pomaranczo/ku , brawo!!!!:) Zeby udowodni膰 , ze dyskusj臋 na tym topiku prowadz膮 malolaty& osoby prymitywnie myslace dla kt贸rych powazna polemika na dany temat jest za trudna . 艁atwo si臋 wym膮darzac , dop贸ki nie trafi kosa na kamie艅 , prawda? I jak juz sie nie wie co powiedziec to najlepiej pisac g艂upoty. :D Niewiele wiecie o zyciu dzieciaki wiec darujcie sobie dyskusje na takie tematy:) No coz ...z nieuczciwymi ma艂olatami nie dyskutuj臋.....wiec zostawiam wasz topik i wasze smieszne pogl膮dy.... 呕EGNAM!!!!! :D

Udost臋pnij ten post

Do "uwyta ze smiechU" Tym razem bedzie mniej ironicznie... Erotyzm kobiety i erotyzm mezczyzny to jakby dwie rozne bajki. Znacznie latwiej uwierze w sklonnosci mezczyzn do "pchania sie z paluchami" niz w to samo w wydaniu kobiet. Oczywiscie sa wyjatki, jednak proponuje sie na nich nie koncentrowac - chyba, ze nie mamy traktowac sie powaznie i piszemy na poziomie "co z tego ze lesbijka" "Je艣li uwazasz ze facet kt贸ry jest gejem nie moze by膰 ginekologiem to zapewniam ci臋, ze sie grubo mylisz. Moze to tylko znczyc , ze malo obracasz sie w 艣rodowisku lekarskim." Bardzo malo sie obracam w tym srodowisku i nie cierpie z tego powodu. Znam lepsze srodowiska do sie obracania :) Jest jednak nieublagana statystyka. Ped mezczyzn do tego zawodu jest oczywisty i oczywiscie mozna to sobie dowolnie tlumaczyc.Osobiscie wole tlumaczenie logiczne. Zadajesz panom szereg pytan... Zakladasz, ze kobiety i mezczyzni nie moga podjac wspolnej pracy nad wszystkimi aspektami swoich zwiazkow? Ze na lekarzach mezczyznach swiat sie konczy i albo gin-facet, kardiolog-facet, urolog-facet... albo zawal,rak i smierc. Dobrze sie czujesz z takim mysleniem? Zakladasz, ze chroniac swoja intymnosc rezygnujemy z dobrej opieki medycznej i myslisz, ze nie upraszczasz??? Oczywiscie... wiesz TO przeciez. Kobiety, ktore nie podzielaja Twoich pogladow nazywasz ubezwlasnowolnionymi. Liczysz na to, ze je przekonasz i zbuntujesz przeciwko swoim partnerom? Czy wtedy beda szczesliwe, jak Ty jestes szczesliwa? Jestes??? (pytania byly retoryczne) Opisujsz intymna sfere jako strefe "WIDZI MI SIE"... Nie wierzysz, ze moze ona stac sie wspolnym dobrem partnerow??? Piszesz, ze kobiety kieruja sie ROZUMEM I ZDROWYM ROZSADKIEM... Wiem to ...i bez obrazy... prosze : UZYJ TEGO... Myslisz, ze mezczyzni, ktorzy nie maja najmniejszych problemow z gin-facetami, to ci madrzy i rozsadni? Oby tak bylo. Ja jednak w to bardzo watpie... W pewnych warunkach tez moglbym byc taki "madry" i "rozsadny"... i ... obiecuje sobie, ze nigdy do tego nie dopuszcze! Piszesz, kto nie powinien nazywac sie facetem. Masz racje... jednak... potrafisz podac przyklad na taka postawe? Moze raz spotkalem sie z namiastka podobnego podejscia. Poziom i styl wywodu byly tam porazajace :) jezyk tez :( Moja Pani i ja traktujemy swoje szczescie z dbaloscia. Naszego wzajemnego zniewolenia nie zamienimy na nic. Nie zrezygnowalismy z niczego, co jest dla nas wazne. Jesli mozemy spokojnie wybrac - wybieramy starannie; gdyby zaszly nadzwyczajne okolicznosci - zdamy sie na to, co bedzie w tych warunkach najlepszym wyjsciem. Nasze myslenie i dzialanie sa skierowane na poszanowanie wzajemnych wrazliwosci. Jesli pojawi sie przewrazliwienie, to ono tez zostanie potraktowane powaznie... bo bedzie Nasze!!! Wszystkich Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Do "uwyta ze smiechU" Tym razem bedzie mniej ironicznie... Erotyzm kobiety i erotyzm mezczyzny to jakby dwie rozne bajki. Znacznie latwiej uwierze w sklonnosci mezczyzn do "pchania sie z paluchami" niz w to samo w wydaniu kobiet. Oczywiscie sa wyjatki, jednak proponuje sie na nich nie koncentrowac - chyba, ze nie mamy traktowac sie powaznie i piszemy na poziomie "co z tego ze lesbijka" "Je艣li uwazasz ze facet kt贸ry jest gejem nie moze by膰 ginekologiem to zapewniam ci臋, ze sie grubo mylisz. Moze to tylko znczyc , ze malo obracasz sie w 艣rodowisku lekarskim." Bardzo malo sie obracam w tym srodowisku i nie cierpie z tego powodu. Znam lepsze srodowiska do sie obracania :) Jest jednak nieublagana statystyka. Ped mezczyzn do tego zawodu jest oczywisty i oczywiscie mozna to sobie dowolnie tlumaczyc.Osobiscie wole tlumaczenie logiczne. Zadajesz panom szereg pytan... Zakladasz, ze kobiety i mezczyzni nie moga podjac wspolnej pracy nad wszystkimi aspektami swoich zwiazkow? Ze na lekarzach mezczyznach swiat sie konczy i albo gin-facet, kardiolog-facet, urolog-facet... albo zawal,rak i smierc. Dobrze sie czujesz z takim mysleniem? Zakladasz, ze chroniac swoja intymnosc rezygnujemy z dobrej opieki medycznej i myslisz, ze nie upraszczasz??? Oczywiscie... wiesz TO przeciez. Kobiety, ktore nie podzielaja Twoich pogladow nazywasz ubezwlasnowolnionymi. Liczysz na to, ze je przekonasz i zbuntujesz przeciwko swoim partnerom? Czy wtedy beda szczesliwe, jak Ty jestes szczesliwa? Jestes??? (pytania byly retoryczne) Opisujsz intymna sfere jako strefe "WIDZI MI SIE"... Nie wierzysz, ze moze ona stac sie wspolnym dobrem partnerow??? Piszesz, ze kobiety kieruja sie ROZUMEM I ZDROWYM ROZSADKIEM... Wiem to ...i bez obrazy... prosze : UZYJ TEGO... Myslisz, ze mezczyzni, ktorzy nie maja najmniejszych problemow z gin-facetami, to ci madrzy i rozsadni? Oby tak bylo. Ja jednak w to bardzo watpie... W pewnych warunkach tez moglbym byc taki "madry" i "rozsadny"... i ... obiecuje sobie, ze nigdy do tego nie dopuszcze! Piszesz, kto nie powinien nazywac sie facetem. Masz racje... jednak... potrafisz podac przyklad na taka postawe? Moze raz spotkalem sie z namiastka podobnego podejscia. Poziom i styl wywodu byly tam porazajace :) jezyk tez :( Moja Pani i ja traktujemy swoje szczescie z dbaloscia. Naszego wzajemnego zniewolenia nie zamienimy na nic. Nie zrezygnowalismy z niczego, co jest dla nas wazne. Jesli mozemy spokojnie wybrac - wybieramy starannie; gdyby zaszly nadzwyczajne okolicznosci - zdamy sie na to, co bedzie w tych warunkach najlepszym wyjsciem. Nasze myslenie i dzialanie sa skierowane na poszanowanie wzajemnych wrazliwosci. Jesli pojawi sie przewrazliwienie, to ono tez zostanie potraktowane powaznie... bo bedzie Nasze!!! Wszystkich Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tylko do cz艂owieka...
Wiesz ...tak sobie my艣l臋 ze m贸j rozs膮dek jest calkiem "zdrowy" I kazdy zdrowo my艣l膮cy cz艂owiek to potwierdzi.. I dlatego w艂asnie nie jestem w stanie sobie wyobrazi膰 , ze mozna czego艣 takiego 偶膮da膰 od partnera/ki . Cz艂owieku...je艣li naprawd臋 masz takie wymagania wobec swojej partnerki to po pierwsze - pokazujesz ze nie mi艂osc jest wazna i ona ,tylko twoje urojenia, po drugie okazujesz i to jest okrutne - jak bardzo jej nie ufasz, po trzecie -jeste艣 po prostu wielkim egoist膮 , bo kierujesz sie tylko swoimi odczuciami , a ma艂o tego jeste艣 bardzo sprytnym egoist膮 kt贸ry potrafi manipulowac i gra膰 na uczuciach i emocjach drugiej strony . I je艣li twoja partnerka si臋 temu podda艂a tzn. ze niestety ale jest s艂absz膮 emocjonalnie istot膮 a ty to w okrutny i bardzo wyrachowany spos贸b wykorzystale艣. Sprytnie zagra艂e艣 na jej emocjach zeby wym贸c to chcia艂e艣, no i chyba ci sie uda艂o. No chyba , ze ty tez dla niej zrezygnowa艂e艣 z wizyt u kobiet-lekarzy . Je艣li tak jest to odszczekuj臋 t膮 moj臋 ocen臋 ciebie. Ale zdania na ten topikowy temat nie zmieni臋. Je艣li si臋 czegos z膮da od partnera/ki to najpierw samemu nalezy mu to dac . A po 25 latach trwania w szcz臋sliwym zwi膮zku wiem co m贸wi臋:) Powiem ci ,tak po prostu po kobiecemu...je艣li m贸j partner powiedzia艂by mi , ze mam zamieni膰 lekarza faceta na kobiet臋 to by艂o by mi bardzo ale to bardzo przykro i bardzo by mnie to bola艂o. Bo nic tak nie boli jak brak zaufania ze strony cz艂owieka kt贸rego sie kocha.Pomy艣l o tym moze ...bo ptaki w z艂otej klatce tylko czas jaki艣 si臋 ni膮 ciesz膮...a potem...zaczynaj膮 marzy膰 o wolno艣ci.... I na tym zakoncz臋 ca艂膮 t臋 dyskusj臋 .... Chociaz jeszcze odno艣nie do cyt. "Ped mezczyzn do tego zawodu jest oczywisty " .Wyt艂umacz mi jak to odnie艣膰 do gin. kt贸ry jest gejem (i to jest przyk艂ad zycia) i to bardzo dobrym specjalist膮 . No jest facetem, ale kobiety jako strona seksualna kompletnie go nie interesuj膮 a jednak ginekologia to jego pasja i leczenie kobiet jest jego nadrz臋dnym celem . Wi臋c jak sie ma ta "oczywisto艣膰 " do takiego faceta ? A srodowiskiem lekarzy to jednak radzi艂abym sie interesowac bo kiedy艣 mog膮 ci sie bardzo przydac , czego oczywiscie ci nie zycz臋. A twojej partnerce to szczeg贸lnie zdrowia zycz臋 ,bo nie chcia艂abym by膰 w jej sk贸rze kiedy by艂by chora i musi艂a sie bardziej martwic tym zeby cie nie urazi膰 niz tym zeby sie leczyc i ratowac swoje zdrowie. Pozdrawiam i 偶egnam ...tym razem juz na dobre....bo tak po prawdzie wpad艂am tu przypadkiem i odezwa艂am sie bo zszokowaly mnie te poglady ....Paaaaaaaaaaaaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
do uwyta ze smiechu jesli sadzisz, ze jak powtorzysz dziesiec razy o prymitywnym mysleniu to takowe sie ono stanie to faktycznie mozna uwyc sie ze smiechu ale z ciebie :P. zreszta nie bedzie zaden samiec mowic do mojej samicy rozbieraj sie. i to ze tak powiem wyczerpuje temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dla ciemnogrodu
a co nie masz do niej zaufania? boisz si臋 zdrady?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
ty jasnogrod masz mozg? przeciez napisalem wyraznie, ze tylko ja mam prawo mowic do mojej kobity rozbieraj sie i to wszystko. cos tam ze smiechu toz przeciez nie pozwalnie na skoki w bok to ubezwlasnowolnienie. jakim prawem ma mi baba zabraniac posuwania innych bab? przeciez to nie zdrada. najlepsza moim zdaniem definicja zdrady to : zdrada zachodzi wtedy kiedy robisz cos i nie chcesz aby drugi czlowieczek o tym wiedzial. dodalbym do tego, postepowanie niezgodne z z zawarta umowa. a zatem jesli koitka moja wie, ze posuwam inne to nie zdradzam jej. poza tym jakim prawem ma mi tego zabraniac? co to ja jej wlasnosc? w ciemnogrodzie zyjemy? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do ciemnogrodu
zawsze dziwi艂am si臋, 偶e tak r贸偶ni s膮 ludzie- to moja 艂agodna odpowied藕

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 faceci opanujcie sie
to jakis horror, nigdy w zyciu nie szlam do ginekologa - faceta z mysla o tym, ze mnie to bedzie krecilo, wrecz przeciwnie, to stresujace lerzec w takiej pozycji, kiedy wszystko jest na wierzchu...gdyby ginekolog byl mlodym i przystojnym facetem to bym nawet do niego nie poszla bo bym sie wstydzila, uwierzcie, ze to cale badanie nie jest przyjemne, jest czesto nawet bolsne i krepujace wy tez nie bedziecie chodzic do pani urolog kiedys bo wam bedzie laski, jadra macac i grzebanko w odbycie uskuteczniala?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
no wiem, tak oslepil cie blask jasnogrodu az utracilas polaczenia pomiedzy neuronami ;). ciemnogrod - czesto uzywane pojecie celem deprecjacji jakis pogladow. uzywane zazwyczaj jako argument w ramach braku argumentow. osoby uzywajace tego "argumentu" sugeruja (bez podstaw rzeczowych), ze to ich poglad jest swiatly. dowodem na to jest samo okreslenie oponenta jako obywatela ciemnogrodu. zdziwienie - wystepuje na skutek prymitywizmu postrzegania swiata i ograniczenie tego widzenia przez pryzmat wlasnych doswiadczen i wlasnych przemyslen.(tudziez braku jakichkolwiek przemyslen, bo jak wiadomo proces myslowy moze byc bolesny) przyklad: "zawsze mnie dziwilo jak mozna zjesc psa". w tym stwierdzeniu widzimy brak ogolnej wiedzy o swiecie osobnika wypowiadajacego te slowa. osobnik taki nie zdaje sobie spraw, ze dla prawie dwoch miliardow ludzi pies to przysmak i te prawie dwa miliardy zoltych dziwi sie jak komus moze pies nie smakowac. w szczegolnosci gdy im te psy smakuja od kilku tysiecy lat, podczas gdy swiatla cywilizacja np polakow istnieje niespelna 1000lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez_popieprzony
do faceci opanujcie sie przeciez to nie chodzi o to, z jaka intencja ty tam pojdziesz. bo nie chodzi o to co ty czujesz tylko co czujemy my faceci. w zwiazku jest tak, ze jednemu cos sie podoba drugiego cos wkurwia. cale wasze kobiece tlumaczenie polega na tym, iz was to nie wkurwia wiec jest to wporzasiu. jesli nie lubie pomidorowej(to dla przykladu bo akurat lubie ;)), to na nic sie zda tlumaczenie zony, przeciez pomidorowa to zajebista zupa, nie wiem jak mozna jej nie lubic. ano kurwa mozna. moja kobitke wkurwialy moje kolezanki. wiec idac waszym kobiecym tropem powinienem rzec kobicie, ze nie jestem jej wlasnoscia i bede robic i spotykac sie z kim chce, bo nie jestem ubezwlasnowolniony. wiec jesli kogos sie kocha to sie chce temu komus stworzyc komfortowe warunki egzystencji i kolezanek sie pozbylem. wazniejsza jest dla mnie moja kobitka niz kolezanki, koledzy i chuj wie co tam jeszcze. jesli kobitka upiera sie przy panach ginekologach, to niech sie upiera dalej. zawsze mozna sobie znalezc taka co sie upierac nie bedzie, w szczegolnosci gdy po swiecie chodzi wiecej pan niz panow.

Udost臋pnij ten post