Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielki Strach

Dentysta Białystok

Polecane posty

Gość masochistka565
Nie polecam leczenia kanałowego bez znieczulenia. Myślałam, że mam wysoki próg bólu - leczenie to zweryfikowało.

Gość gość
Dnia 3.09.2018 o 18:30, Gość gość napisał:

A my rodzinnie mamy pakiet w lux medzie, tam jest fajnie bo i na pierwsze leczenie są zniżki a przeglądy są bezpłatne. Zęby zaleczone dokładnie, bez bólu 🙂

ja już tam nigdy nie pójdę raz mi tak zrobili zęba, że po tygodniu znowu musiałam iść.. 

Gość gość

A my rodzinnie mamy pakiet w lux medzie, tam jest fajnie bo i na pierwsze leczenie są zniżki a przeglądy są bezpłatne. Zęby zaleczone dokładnie, bez bólu 🙂

ja już tam nigdy nie pójdę raz mi tak zrobili zęba, że po tygodniu znowu musiałam iść.. 

Gość gość

Gość zuzanaaW

Mieszkałam wcześniej w Łomży, później się wyprowadziłam do męża do Białegostoku, ale i tak jak coś mi się dzieje z zębami to przyjeżdżam do Łomży do doktora Dmochowskiego on na Sybiraków w klinice Bodent przyjmuje. Wysoki standard usług świadczą, potrafią odpowiednio zaopiekować się pacjentem.

Gość majka34

Jeśli chodzi o Białystok to ja chodzę do Prima Medica - świetni dentyści, szybkie terminy, rezerwacja online

Gość Eliza

W Białymstoku CZAR-DENT ! Są długie kolejki - więc w przypadku ostrego bólu jest bardzo ciężko tam się dostać, ale jeżeli niezbyt sytuacja jest nagląca - polecam. 

Ja miałam ostatnio leczenie kanałowe w Centrum Medyczno Stomatologicznym PRIMA MEDICA. Wszystko przebiegło bezproblemowo i bez bólu. Do tego miła atmosfera w gabinecie 🙂

Ja wszystkie problemy z zębami załatwiam również w centrum medycznym PrimaMedica, boje się dentysty - ale tutaj te wizyty jak nie są tak straszne