Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona dajka

Zawsze byłam dajką

Polecane posty

Gość psycholog..d.d
prosze ustosunkuj sie do swojej wypowiedzi"wszyscy faceci zdradzaja"prosze mi udowodnic, to, ze wszyscy zdradzaja!!!:)haha ciekawe jak to zrobisz:)

Gość psycholog..d.d
Nie ma to jak powtórzyć bezwartościową "mądrość ludową"."wszyscy faceci zdradzają:"!!! W ogóle w swojej wypowiedzi tak spłycasz zagadnienie, że szkoda słów.

Gość rusekgtgt
Jeśli nawet teoretycznie wszyscy faceci by zdradzajli(choc to niemozliwe), bo zdradza tylko czesc mezczyzn, to przeważnie robią to Z KOBIETAMI! Gdyby nie kobiety, nie byłoby zdrady, czyli jak zwykle wszystkiemu winne są kobiety. Ale żeby Cię pocieszyć, to przyznam się, że w czasie mego ponad 30-letniego małżeństwa ani razu nie zdradziłem żony! W ogóle nie piję, nie pale i nie zadaję się z kobietami! Tylko nie wiem, czy wytrzymam, jak wyjdę na wolność...

Gość psycholog..d.d
Tak bez żartów, to naprawdę nie wszyscy faceci zdradzają. Tylko teraz jest taka moda, że wstyd się przyznać do niezdradzania, a szczególnie mlodziaki opowiadają co oni nie wyprawiaja z dziewczynami.

Gość Purpurowa Łza
nie mam rodzicow, znajomi nie wiedzą, brzydze sie sobą- szczegolnie wieczorem zmywam cały "brud" ale..tego sie nie da zmyc, mam koszmary i co z tego?

Purpurowa jesteś frustratką której nikt nie kocha i zazdrościsz szczęścia innym Faceci przychodzą do ciebie nie dlatego że cie pożądaja ale chcą cię TYLKO wydymać ot co Więc daruj już sobie te twoje nic nie warte teorie że każdy...że wszyscy... Nikt cie nie szanuje bo i po co Twój świat zaczyna sie i kończy na twojej rozjechanej duupie :P :P Ale są ludzie którzy widzą coś dalej niż duupe

Gość Purpurowa Łza
panie psychologu... opieram sie na swoich domysłach. Oczywiscie- niezdradzają, ktorzy siedzą(choć dostałm jakiegoś głupiego esa- by chociaz popisac z facetem z ZK).. niezdradzają impotenci niezdradzaja Ci ktorych niestać nieprzychodza tacy do mnie, ktorzy na imprach wyrywają panny generalnie- macie racje jest pewna grupa mężczyzn ktorzy niezdradzają, bo z roznych względow niemogą.

Gość psycholog..d.d
purporowa skoro, odczuwasz jeszcze wyrzuty sumienia i czujesz ten brud.na sobie, to znaczy, ze nie jest jeszcze zapozno aby skonczyc z tym, odlozyc jakies pieniadze i załozyc swonja firme, sklep, przeciez jakies pieniadze chyba sobie odłozyłąs, z prostytucji mozna zarobic chyba niemało!Jak bedziesz, tak całe zycie zyc z prostytucji, na starosc bedziesz miec jeszcze wiecej koszmarow!oladałąs film "monster"?jak nie polecam..smutna historia!! Jestes pewnie jeszcze młoda, mozesz zmienic swoje zycie jesli tylko chcesz, moze to wszystko rzucic i bedziesz wolno, zaden facet juz nie bedzie ci rozkazywał, co masz dla niego zrobic@!!!!Nie mozna sie tak poswiecac dla pieniedzy..a Ty sie poswiecasz, bo dla pieniedzy tak naprawde zrobisz..."bardzo duzo", nawet zatracasz swoja godnosc.Mysle, ze wewnetrznie jestes ciekawa, wartosciowa osoba...nie zmarnuj zycia w ten sposon!

Gość Purpurowa Łza
zona co uwielbia sex- masz syndrom niedopchniecia? kulturka wylazła z porzadnej zoneczki...hi..hi.. juz napisałam kto chce podyskutowac ze mna niech to robi kulturalnie albo wcale.

Gość psycholog..d.d
purpurowo łzo nie mozna na domysłach snuc teori, ze "wszyscy coś tam" tak mowia tylko dzieci, albo wariaci...lub głupycy nie znajacy zycia sama gdzies w porpzednim watku napisałas "Purpurowa Łza K**WA CZEMU LUDZIE OCENIAJĄ INNYCH NA PODSTAWIE TEGO ZE COS IM SIE WYDAJE?? " to twoje słowa, sama piszesz, do ludzi, zeby cie "po domysłach nie oceniali", a sama oceniasz innych po domysłach..DZIWNE TOBIE WOLNO SNUC DOMYSłY, A INNYM NIE????jestes sprawiedliwa tylko w jedna strone?

Gość psycholog..d.d
purpurowa, wiec sama sobie zaprzeczasz, bo wczesnije piszesz"wszyscy zdradzaja" a pozniej"przeciez nie wszyscy zdradzaja:)hehe naprawde jestes smieszna, w kazdej wypowiedzi zaprzeczasz sama sobie, to znaczy, ze jestes bardzo zaburzona emocjonalnie i psychicznie rozchwiana, pełno sprzecznosci w Tobie!!! Poza tym nie zdradzaja tez Ci ci kochaja swoja zony:)i maja z nimi wszyscy czego zapragna?czemy tego nie dodałąs?pewnie uzwazasz, ze takich faceto nie ma!!:)ale głupia jestes,z nam tyle szczesliwych małzenstw:)mnostwo!, mam wrazenie, ze chcesz zaprzeczyc istnieniu czegos oczywistemu(szczesliwym małzenstwom), bo sama tego nie zaznajesz:)w s woim zyciu, ze zwykłej zazdrosci jestes bardzo zaburzona psychicznie i emocjonalnie z tego ci piszesz!!

Gość Purpurowa Łza
panie psychologu..yyyyy...??? a kto Ci powiedział, ze ja tak do konca zycia zamierzam!!! jeszcze raz prosze - o nieocenianie nikogo na podstawie ze coś sie komus wydaje! Na złośc wam i waszej kosie- mam swoje plany na zycie tylko.. własnie teraz musze troche postać w miejscu, zwolnic...

Gość psycholog..d.d
zona co uwielbia sex- masz syndrom niedopchniecia? nierozumie, zemu kazdej kobicie, ktora sie z Toba niezgadza piszesz , ze masz sybdrom niedopchniecia, nie chce nic mowic, ale to swiadczy o twojej zaburzonej juz psychice, wszystko sprowadzasz do seksu, bo pracujesz w tej branzy, a tak naprawde w zyciu jest tysiace innych spraw niz seks!!

Gość psycholog..d.d
"jeszcze raz prosze - o nieocenianie nikogo na podstawie ze coś sie komus wydaje!" ja tez o to prosze;)ale sama sie do swoich słow njie dostosowujesz, bo przed chwila pisałas, ze piszesz na podstawie domysłow, czemy wszyscy faceci zdradzaja:) ja tez cie prosze zatem nie oceniaj na podstawien domysłow, bo w kazdej wypowiedzi to robisz!!:)

Purpurowa ja z tobą nie dyskutuje bo jesteś dnem intelektualnym Wyrażam opinie na twoje nic nie warte teoryjki....za dużo naczytałaś się bloga dziiwki i teraz udajesz znawczynie tematu he he he Porządna żoneczka he he dobre sobie....nawet nie masz pewności czy jestem żoną :P :P A dziwką nie tylko ty potrafisz być :P Taka z ciebie kulturalna osoba jak i dziwka buhahahahaha

Gość psycholog..d.d
"masz syndrom niedopochniecia" ten tekst mnie rozwalił, juz naprawde widze, ze nie masz argumentow!!:)wiec zjechałąs ponizej pasa:)buahahah

Gość gość
Nie widzicie, że to nieszczęśliwa kobieta?Aż mi wstyd, ze na Ciebie najechałam, bo teraz to normalnie mi Ciebie żal. Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak puste jest Twoje zycie i jak podle sie czujesz każdego dnia, podczas gdy inni łażą z bananem na gębie - szczęśliwi i kochani.Zmień zajęcie, poki czas, choć psychike to już bedziesz miała zrytą na zawsze...ale lepsze to, niż pogrążać dalej żyjąć w świetle wyimaginowanych teorii, bo bez nich nie dałoby sie żyć:o🖐️

Gość udawawaczka
dokładnie, to nie jest zadna dziwka!:!)

Gość Purpurowa Łza
panie psychologu.. napisałam ze niezdradzają ci ktorzy niemogą z powodow czysto fizycznych, materialnych.. a poza tym wszyscy I nie wmawiaj mi rozchwiania - bo ja wiem co pisze. Faceci przychodza do prostytutek- bo własnie kochają swoje zony, bo nie chca tworzyc układu kochanek-kochanka, bo to jest ryzykowne. Tu mają sex a ja kase.To jest transakcja. i nie mieszaj uczuc w transakcję. dobrze? u mnie nie ma mowy o emocjach, czy uczuciach.. ja im tworze iluzje, namiastkę - czegoś co im brakuje w domu.

Gość udawawaczka
pozdro zaraz ci napisze"ze masz syndrom niedopchniecia" bo ten tekst to jej odpowiedzi na wszysztko)buhahahah

Gość psycholog..d.d
panie psychologu.. napisałam ze niezdradzają ci ktorzy niemogą z powodow czysto fizycznych, materialnych.. a poza tym wszyscy\ \dziwucho nie umiesz logicznie myslec, wszyscy to znaczy wszyscy , a nie prawie wszyscy!!!!!! ale mnie rozbawiłas, Jasiek, zdzisiek nie zdradzaja, a poza TYm wszyscy!!!! albo wszyscy, albo nie wszyscy! Twoja głupia teoria legła w gruzach.:)ale sie teraz usprawiedliwasz:) skoro nie moga z powodow czysto materialnych i fizycznych, to znczy, ze nie zaliczaja sie do "innych facetow"??buahhahaahah

Gość psycholog..d.d
twoja głupota łzo gdyby umiała latac, to by wyzej latałą niz Himalaje i inne gory..ba nawet w kosmosie by sie unosiła!!jest bezgraniczna:)

Gość rymus22
a moim zdaniem to TY PURUROWA łZO masz SYNDROM NIEDOJEBANIA!!:)buahah stad takie historie wymyslasz o dziwkach, zadna dziwka nie jestes zal mi ciebie!!!lituje sie nad toba, bo na nic innego nie zasługujesz:)

Gość psycholog..d.d
twoja głupota łzo gdyby umiała latac, to by wyzej latałą niz Himalaje i inne gory..ba nawet w kosmosie by sie unosiła!!jest bezgraniczna

Gość Purpurowa Łza
taki mądry pan psycholog i nierozumie tego tekstu..hi..hi.. tekst o syndromie niedopchniecia bede kierowac zawsze i do wszystkich ktorzy za reagują emocjonalnie ..ktorzy mnie atakują. Ja nie jestem niczyim wrogiem i prosze nie pisac do mnie z walącą agresją i nie toczyc piany. Nie zmienicie rzeczywistosci agresją, i panmietajcie- agresja rodzi agresje wiedz kochajmy sie wszyscy i bedzie git.

Gość fajnie ktos napisał
Poza tym nie zdradzaja tez Ci ci kochaja swoja zony i maja z nimi wszyscy czego zapragna?czemy tego nie dodałąs?pewnie uzwazasz, ze takich faceto nie ma!! ale głupia jestes,z nam tyle szczesliwych małzenstw mnostwo!, mam wrazenie, ze chcesz zaprzeczyc istnieniu czegos oczywistemu(szczesliwym małzenstwom), bo sama tego nie zaznajesz w s woim zyciu, ze zwykłej zazdrosci

Gość fajnie ktos napisał
Poza tym nie zdradzaja tez Ci ci kochaja swoja zony i maja z nimi wszyscy czego zapragna?czemy tego nie dodałąs?pewnie uzwazasz, ze takich faceto nie ma!! ale głupia jestes,z nam tyle szczesliwych małzenstw mnostwo!, mam wrazenie, ze chcesz zaprzeczyc istnieniu czegos oczywistemu(szczesliwym małzenstwom), bo sama tego nie zaznajesz w s woim zyciu, ze zwykłej zazdrosci zazdroscisz!!!zazdroscisz!!Zazdroscisz!!SZCZESLIWYM MAłZENSTWOM DLATEGO, ZAPRECZASZ, ZE TAKICH NIE MA!! SA SZCZESLIWE MAłZENSTWA I KOBIETY, KTORE NIE MUSZA SIE RUCHAC ZA PIENIADZE:)BO MAJA NORMALNA PRACE!>? a czemu ty nie masz normalnej pracy?do zadnej nie chcieli cie przyjac?

Gość Purpurowa Łza
panie psychologu.. jakem ja glupia- ulecz głupią!! POprosze o dobre rady...mundrego pana psychologa.

Gość fajnie ktos napisał
Poza tym nie zdradzaja tez Ci ci kochaja swoja zony i maja z nimi wszyscy czego zapragna?czemy tego nie dodałąs?pewnie uzwazasz, ze takich faceto nie ma!! ale głupia jestes,z nam tyle szczesliwych małzenstw mnostwo!, mam wrazenie, ze chcesz zaprzeczyc istnieniu czegos oczywistemu(szczesliwym małzenstwom), bo sama tego nie zaznajesz w s woim zyciu, ze zwykłej zazdrosci zazdroscisz!!!zazdroscisz!!Zazdroscisz!!SZCZESLIWYM MAłZENSTWOM DLATEGO, ZAPRECZASZ, ZE TAKICH NIE MA!! SA SZCZESLIWE MAłZENSTWA I KOBIETY, KTORE NIE MUSZA SIE RUCHAC ZA PIENIADZE BO MAJA NORMALNA PRACE!>? a czemu ty nie masz normalnej pracy?do zadnej nie chcieli cie przyjac? sama byłas agresywn!!wiec nie udawaj:)swietej:)bo nie jestes:)hahaha

Gość psycholog..d.d
nie ma lekarstwa dla Ciebie, zreszta gdybys była inteligentna to dałabys sobie rade w innym zawodzie niz"dziwka' nie chce nic mowic, ale nastawic dupe do seksu, kazdy potrafi, a pracowac w jakims normalnym zawodzie, to trzeba miec, jakies kwalifikacje i wiedze i inteligencje:)Ale Ty tego nie masz:)