Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona dajka

Zawsze byłam dajką

Polecane posty

Gość DAGNA
FLOREK TO WCALE NIE JEST DEMORALIZACJA SPOŁECZEŃSTWA. WSZYSTKO EST DLA LUDZI.ALE W TYM KRAU TRWA NAGONKA NA GEJÓW,lESBIJKI,PROSTYTUTKI ...I WSZYSTKICH LUDZI KTÓRZY SĄ INNI NIŻ 70-90% SPOŁECZEŃSTWA. AKCEPTUĘ TĄ PRACĘ POD WARUNKIEM ŻE,DZIEWCZYNY KTÓRE,TAK PRACUJĄ NIE SĄ ZMUSZANE,BITE I ŻLE TRAKTOWANE. FLOREK GDYBY NIE BYŁO PROSTYTUCJI TO FACECI SAMOTNI MIELIBY LICZNE FRUSTRACJE I DOPIERO WTEDY SPOŁECZEŃSTWO BYŁOBY CHORE.

Gość DAGNA
FLOREK A TY SIĘ NIE SEKSISZ?NO CHYBA ŻE,JESTEŚ ASEKSUALNY ALBO KSIĘDZEM JESTEŚ POKROJU OJCA RYDZYKA?

Gość DAGNA
CHYBA TYLKO LESBIJKI NAJĄ DOBRZE BO MAĄ GDZIES FACETÓW. A TY SPAŁAŚ Z KOBIETĄ ?

Gość DAGNA
W TEJ PRACY SPOTKAŁAM WIELE GRUBYCH DZIEWCZYN.SA TAKIE TAM GDZIE PRACUJESZ ŁEZKA?

Purpurowa Łzo, Polska jest krajem o średniej wielkości. Ponad to, obecnie większość polskiego społeczeństwa zdążyła już "nasiąknąć" poglądami liberalnymi, także w kwesti seksu. Kobiety w Polsce coraz lepiej zdają sobie sprawę z przysługujących im praw a rząd RP kładzie coraz większy nacisk na walkę z dyskryminacją kobiet. Trendy liberalne są już dobrze widoczne nawet u mnie w województwie Podkarpackim gdzie religia rzymskokatolicka zakorzeniona jest najgłębiej. Jestem katolikiem, aczkolwiek nie jestem przeciwko tym trendom. Opowiadam się raczej za fuzją polskiej tradycji z nowoczesnością Europy zachodniej.

Gość DAGNA
ŁEZKA PRZEPRASZAM JAK URAZIŁAM CIĘ PYTANIEM.DLA MNIE JESTEŚ OK.OBY WIĘCEJ TAKICH NORMALNYCH DZIEWCZYN KTÓRE,NIE SĄ ZAKŁAMANE I PRUDERYJ NE.MAM CZĘSTO WRAŻENIE ŻE ŻYJĘ W ŚREDNIOWIECZU A NIE XXI WIEKU.

Gość DAGNA
FLOREK WŁAŚNIE POJAWIENIE SIĘ KATOLICYZMU W EUROPIE ZAPOCZĄTKOWAŁO NEGATYWŃĄ POSTAWĘ WOBEC CIAŁA,SEKSUALNOŚCI,HOMOSEKSUALIZMU.GDYBY W POLSCE 80-90% LUDZI BYŁO ATEISTAMI A POZOSTAŁE KATOLIKAMI NA ZACHODZIE BY SIĘ Z NAS NIE ŚMIALI(ZAKAZ UPRAWIANIA SEKSU DO 18 ROKU ŻYCIA, SŁYNNA AFERA Z TELETUBISIAMI,MUNDURKI)I WCALE NIE ATAKUJĘ POLSKI ALE TAKA JEST PRAWDA.

Gość DAGNA
MOŻE NIE W TEMACIE PISZĘ ALE ZAWSZE MNIE MOCNO DZIWIŁO JAK KOBIETOM HETEROSEKSUALNYM MOGĄ SIĘ NIE PODOBAĆ KOBIETY SKORO KOBIETY SĄ ŁADNIEJSZE WIZUALNIE OD MĘŻCZYZN I NIE WIERZĘ W TO ŻE NIGDY Z KOBIETĄ NIE CHCIAŁY SPRÓBOWAĆ.DLA MNIE TO NUDNE CAŁE ŻYCIE SYPIAĆ TYLKO Z FACETAMI.

Gość DAGNA
A TAK WOGÓLE TO ZAWSZE MYŚLAŁAM ŻE,NA BYCIE GRUBYM W TEJ PRACY NIE MA WZIĘCIA.NO BO FACECI CZYTAJĄ TE CKMY Z MODELKAMI 90-60-90. JA MAM 170CM,64 KG.

Gość Czarny wilk
>ona dajka >Dlatego uważam że należy korzystać póki jeszcze się da Acha. ;) A konkretnie do momentu kiedy odkryjesz że masz HIV-a. ;)

Gość Czarny wilk
>Purpurowa Łza Nie oceniam tego co robisz bo to wyłącznie Twoja sprawa. Bardzo Cię jednak proszę TRZYMAJ SWÓJ PARSZYWY JĘZOR NA WODZY I NIE GENERALIZUJ. >my wiemy ze PRZADNYCH nie ma.. Gówno wiesz. Od 20 lat jestem z jedną kobietą, jestem z nią szczęśliwy, jestem jej wierny i NIGDY JEJ NIE ZDRADZIŁEM. Podobnie jak ona mnie. Skąd wiem ? Jak kogoś naprawdę kochasz z wajemnością to takie przygody zwłaszcza u kobiet wcześniej czy później wychodzą na wierzch. Nie wypisuj więc podobnych bzdur i NIE OBRAŻAJ ludzi którzy postępują inaczej niż jakiś tam procent. >nie osmieszaj sie! Sama robisz z siebie pośmiewisko. Skoro obracasz się w świecie pierdolonych kundli, którzy myślą wyłacznie o jednym to na tej podstawie nie wyciągaj wniosków w stosunku do wszystkich.

\"dsf podobno sa prostytutki ktore zrobia wszystko . SA rzeczy ktorej ty nie zrobisz? Slyszałem ze gośc za dopłatą 50 zł chciał zeby mu prostytutka skopała jaja i oczywiscie sie zgodziła. A ty masz jakies granice czy zadna prosba ci nie obca? \" Co za głupie teksty:P.Gdy jej napisał żeby sobie strzeliła w bebechy nie sądze aby to zrobiła:P.

Gość nataszka8888
a ja popieram autorkę topiku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! też tak mam, nie mówię o tym głośno bo jebane spiłeczeństwo takie jak wy nie umie tego zaakceptować, 3majcie sie swoich łóżek

Gość edfdf
oka

Gość zuber37
witaj ona dajka

Gość zuber37
jest jakaś kobietka z kielc??

Gość zuber37
chetnie bym poznał jakąs na seks spotkania

Gość Autorko
proponuję zacząć brać za twoje usługo pieniądze połączysz przyjemne z pożytecznym. Jesteś żałosna!

Gość Mower
wiecie co ,zal mi was jak ona lubi seks to ok i nie bierze za to kasy to nie jest kurwą proste jak nie możecie tego zaakceptować to wasz pech może macie jakiej problemy w życiu seksualnym lub nie macie go wcale i wyżywacie się na kimś ja jestem chłopakiem i też lubię seks chociaż o tym nie wygłaszam ,ale lubi no i co ??? pewnie nic bo jestem facetem buahaha jak ona nikogo nie zdradza i nie psuje związków to o co chodzi ludzie ?????

Gość Napoleon 2 godz
do dajki? wszedłem przypadkowo na to forum zaciekawiło mnie to całe gówno :).Czy takie dziewczyny jak ty nie czują wstydu? ,jak nie to poczuja jak będą starsze ,a moze jednak nie! zapewne zechcą być bliżej boga wtedy już może być zapoźno-ale wiadomo wiadomo twoje życie.:) do wszystkich Ciekaw jestem ile jest tu prawiczków i dziewic większość z was tutaj i tak pewnie poszła do łóżka przed ślubem i nie pierdolcie mi kochacie bo to jeden wielki grzech k..... NO kurwa ten świat zszedł dawno na psy!!! pozdrawiam z poważaniem D

Purpurowaaa Łza --:) Moze i faktyczni dostalas kopa od jakiegos frajera ale dlaczego odrazu wkladasz kazdego faceta do jednego worka ?? 🖐️

Gość Chłodne spojrzenie - kobiety
Fakt, że bardzo wielu mężczyzn korzysta z usług prostytutek odbierałam początkowo z niedowierzaniem, następnie ze wstrętem i rozgoryczeniem, obecnie temat mnie w pewnym sensie fascynuje. Nie, na pewno nie wszyscy, ale z całą pewnością - bardzo wielu i w znakomitej większości przypadków przy całkowitej nieświadomości żon. W jednym z postów pojawiło się bardzo prawdziwe w moim przekonaniu stwierdzenie, że kobiety nie mają żadnego dostępu do "męskiego" świata, nie mają pojęcia o tym, na jakie tematy i w jaki sposób faceci rozmawiają we własnym gronie a już w żaden sposób nie mieści im się w głowie, że mężczyźni traktują chodzenie "na panienki" jako jedną z przyjemności tego świata - tak jak jedzenie, alkohol, sen czy sport. Świat mężczyzn jest pod tym względem bardzo hermetyczny i trzeba przypadku albo bardzo specyficznych okoliczności, żeby taka wiedza "przeciekła" do kobiet. Jeżeli tak się stanie, dysonans poznawczy jest ogromny, wizja relacji damsko-męskich znacznie mniej idylliczna, za to horyzont wyraźnie szerszy... Drogie Panie, warto docenić wiedzę, którą otrzymujecie ze strony Purpurowej Łzy, bo żaden facet wam tego nie powie...

Gość prorajder
purpurowa stać cię tylko na wytykanie błędów no tak potrafisz tylko nogi rozkładać więc co się dziwić. A ja moge popełniać błędy przynajmiej takie a nie błędy życiowe tak jak wy dno kompletne dno ale gula zagrała i oto chodziło bo takie jak wy niszczą ten świat nie obstaje tylko za facetami bo też co niektórzy są szujami ale nie niszczcie dobrych ludzi a właśnie to robicie sprzedając sie za marne grosze. My jesteśmy świniami szujami i co tam jeszcze nie powiecie a powiedz mi jaki jest najstarszy zawód świata, i od kogo tu jedzie na kilometr. And so to fuck off whores

Gość Pireneje
a ja cie podziwiam

Gość wierny
Wiesz co ci powiem tez prowadziłem kiedyś takie życie a moja praca dawała więcej okazji niż można sobie wyobrazic ale powiem ci jedno szalej niczego sobie nie żałuj ale nie zaślepiaj się takim życiem bo to czego naprawdę szukasz i chcesz stlumic pragnienie ucieknie ci zanim to zobaczysz i zorientujesz się co mogłaś miec więc baw się dobrze ale nigdy nie tra z oczu tego co ważne

Gość bizon
jak dla mnie jesteś lekko dziwnym przypadkiem... bez obrazy oczywiście, ale ja bym takiej nie chciał ogółem każdy ma prawo ze swoją dupą robić co zechce, ale jeżeli tak to lubisz i się tym szczycisz to chociaż na tym zarób masz jakiś zeszyt, w którym zapisujesz ile razy dałaś dupy???

Gość bizon
no i ile tego było?

Gość bizon
no cóż... domyślam się, że dość dużo i co? nie było Ci trochę wstyd? mnie by chyba było a masz chłopaka?

Gość bizon
no cóż... jestem bizonem :p nie, jam jest facio :) a co? już nie wyjawisz tajemnicy?