Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shupper

kobieta w aucie..

Polecane posty

całkowita utrata ale już mam...oddali...powiedzmy, że się pomylili :P:P:P... następnym razem pójdę na kurs...raz na pół roku przecież można...to choć 6pkt odejmą cholercia... papapapa;)

dziękujemy za dzwona i życzymy bezpiecznej podróży.... obyśmy się nigdy na drodze nie spotkali ;-)

Gość kiniorek
bo sam jezdzisz 50 w zabudowanym i pewnie poza nim tez hehe... na oczach masz okulary a jezisz lada samara siedzac na poduszcze by cos widziec

Gość predkosc bezpieczna w miescie
musze was rozczarować ale jestem słusznej postury zatrąb na mnie na drodze to ci ryj rozwale hahaha

Gość kiniorek
18-latek w czapce z daszkiem w becie 3 z 1980 roku zardzewialym i to jeszcze z gazem

a dodajmy jeszcze szkła w okularach 10 centymetrowe i pieska z bujaną głową...jak w reklamie...zabytek w dzisiejszych czasach ale cieszę się że tacy ludzie istnieją...tacy odpowiedzialni i dojrzali... 🌼

Nooo..ja tam jeżdżę tikaczem i po problemie - więcej niż 80 to już ledwo dyszy :P ;) Ale jak się nie raz przesiądę do tatowego...mmmm, pomarzyć ;) (ale mnei się nie kalkuluje wtedy - ja musze mało spalać ;))

Gość ftfloor
dziobalka pochwal sie czym jezdzisz

Gość kiniorek
madzieeek pozeraczem drog swoim tikaczem..nie ma co..eslektryczne szybki chociaz ma :D

Gość ftfloor
nie chce mi sie szukac,tylko jest ciekaw dlaczego jakis pasztewtonks na forum popisuje sie swoimi 'umiejtnosciami'. jestes zenujaca.

Gość kiniorek
a zenujacy to ty jestes..a ty czym jezdzisz?

dziękuję ślicznie za komplement... życzę Ci choć w 1 % takich umiejętności jakie posiada taki pasztet jak ja...;-)

jestem facetem ale szlag mnie trafia jak widze jakiegos patafiana jadacego ponad 100 po dziurawych miejskich drogach. autostrada jest od tego

A tak zupełnie serio...zdjęłam nogę z gazu po pewnym wydarzeniu...upamiętnianym przez moją stopkę :( Teraz jeśli streetracing to tylko z pozycji kibica ;)

Gość kiniorek
nasz kasiadz ma tikacza..sraczkowy metalik kolor :D

Gość ftfloor
buahahah no co za zadufana kurwa...dobra dziewczynko-zycze najgorszego na drodze i moze troche samokrytyki.

myślę, że jesteś niedowartościowanym mężczyzną...eh...podejdź do mnie...już ten pasztet Cię dowartościuje jeśli chcesz... czyżbyś nie trawił kobiet za kierownicą...oooo to jest dopiero żenujące...facet, który myśli że jest ode mnie lepszy...może w sikaniu na stojąco to tak...ale raczej w innych dziedzinach to bym polemizowała

Gość ftfloor
jestes zenujaca parodią kierowcy. kobiety wybacz ale nie potrafią prowadzic.

Gość kiniorek
no idz stad.. nie moja wina ze na nogach musisz lazic.. bo ostaniego malacza mu na zlom rozkrecili..

więc tak bezpieczna prędkości: ryj to masz Ty. poproszę trochę szcunku do siebie. i to by było na tyle co mam Ci do powiedzenia.

Gość kiniorek
my to sie chociaz wozimy wygodnie, stac nas na dobre furki wy eksplotusie starych rzępów na gaz.. hehe :D

no pięknie o mnie napisałeś... wiesz gdzie mam to kim dla Ciebie jestem? głęboko w dupie że tak się wyraże...nie zniżę się do Twojego poziomu idioto i nie napiszę Ci co myślę o Tobie.

jesli przecietny kierowca ma 1% twoich umiejetnosci to juz dawno powinnas byc w F1 lub nascar haha dla mnie jestes nikim. moge jechac sobie nawet 20 km/h i nic mi nie zrobisz bo sie bedziesz bała smarkulo

Gość ftfloor
no pochwal sie czym sie wozisz? autobusem?! a do ciebie szmato szacunku nie mam bo pustostany jak ty rozbawiają mnie do łez.

Gość ftfloor
predkosc bezpieczna w miescie--dokladnie ! dobrze powidziane.jakos do tej pory ciucho o tym 'geniuszu' samochodowym :D

posłuchaj, daruj sobie obrażanie mnie bo i tak nie uda Ci się mnie sprowokować. Jako mężczyżni uważacie kobiety za osoby, które powinny wam podlegać, a siebie za Bogów. i niech Wam tak będzie. skoro Wam z tym dobrze.