Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

shupper

kobieta w aucie..

Polecane posty

najwidoczniej jestes malo inteligentny..sprawa chwalenia, a sprawy problemowe to jest roznica.. jezdze czyms innym niz moja małzonka..wiec to nie istotne

Na pewno jeździsz czymś dobrym - alfonsi mają dużo siana :) Tylko przemów tej swojej lasce do rozumku, zeby tak szybko nie zapierniczala, bo starcisz źródło dochodu :P

Gość carewicz
lesnyslodziak-rządzisz:D

w kazdym badz razie jestem duzo normalneiejszy od Ciebie i nie ublizam Ci w ten sposob tak jak Ty mi to robisz.. ja wiem kim jestem i moge posiadac sie z dumy..jestem normalny, przede wszystkim wyksztalcony o dobrym statusie zyciowym i stac mnie na to na co mam ochote.. wiec lesny slodziaku tudziez slodziaczko idz sie madrz na topicu 'cialo waszej kobety' bo tutaj raczej nie zawojujesz..

No i cóż Ci z tego, że cię stać na to, na co masz ochotę, jak pewnego dnia wjedziesz w dupę swojej dziewczynie na autostradzie, która wprawdzie jechała lewym pasem (na prawy w ogóle się nie opłacało zjeżdzać), ale nie wzięła pod uwagę, że ty masz jeszcze lepsze i szybsze auto! :/ I nie śledź mnie ;/

I ja się nie mądrze, tylko nie lubię takich debilek jak twoja glupia dziewczyna. Może kup jej tor wyścigowy? (oczywiście jak ci zostaly jeszcze jakieś oszczędności po zakupie dwóch porszaków). Może ona jest taka niewyżyta, bo jej nie zaspokajasz sexualnie? :/

Ja idę spać, dobranoc! (papa) A ty idź się posiadać z dumy. Pewnie codziennie macie imprezkę :D (codzienne święto z okazji, że twojej debilce znów się udało i nikomu nie zrobiła krzywdy :D przekaż jej gratulacje :D)

biorąc pod uwagę to w jaki sposób się wypowiadasz na tym i na innych topicach to jestes niezruwnowaznona emocjonalnie.. i nie obrazaj mnie i mojej kobiety.. niech Cie to nie obchodzi co ja robie... rozumiemy sie? powroce jeszcze raz, co przedtem na innym napisalas.. o ludzie..jak zal... seksbomba.. :P pilnuj siebie i tego niewyzytego ogiera swojego bo ci sie za daleko pusci, a potem sama zalozysz topic.

'Ja nawet jak spię w piżamie zwykłej to rano czuję jak mój Ukochany rusza odwłokiem i dźga mnie w tyłek Rano jest duże stężenie testosteronu'.. twoja wypoeiwdz z innego tematu.. cos ja moge powiedziec.. o jaaa.. :D

\"widzisz, tak sie sklada, ze mam nawet cos lepszego niz Moja i nie bede wypisywal pierdól w jakis sposob sie wychwalajac.. tak to zabrzmialo krytykujac inne auta..nie wiem jak twoja sytuacja wyglada.. albo zazrdroscisz, albo najzwyczjnei jsie przechwaasz..coz tak bywa..\" jaaasne :D:D i dlatego Ty, skromny człowiek założyłes sobie temat na kilka stron, by podkreślic to, ze sie nie chwalisz, wklejajac linki do swojego samochodu :D:D idź synku polansować sie po Wrocławiu :D bo tutaj nikomu nie zaimponujesz... tym padłem w dieslu.. po Wrocławiu, ktory słynie z szybkich i dobrych dróg, po ktorych av 140 wykręca sie bez problemu :D wiec chocby prula po autostradzie v-max to i tak wczesnie zbiłaby te predkosc tą av 10 km/h po wrocławskich kocich łbach...

wiekszosc diesli teraz to turbodiesle i dlatego w ogole mozna je próbowac porownywac z benzynowymi wolnossącymi silnikami... wolnossące diesle są tylko w niektorych dostawczakach i jakichś bieda wersjach, ktore wypuszczają niektore marki

Gość aurorasnow
proste jak drut - bo nie mają wyczucia w nodze i nie chce byc gorsze od panów, więc sypią ile sie da :P taka jest smutna prawda :O

dlatego kobiety tak lubią SUVy i samochody terenowe - lubią być na drodze wyżej od facetów i mieć większą mase :P

\"ja mondeo nieoznakowane za soba na podworko przyprowadzilam, bo nie widzialam znakow swietlnych ani glosowych... stwierdzilam, ze nuikt mi nie bedzie siedzial na ogonie i pokaze mu czym ja jezdze, o dziwo nie ustepowalo mi to kroku.. 14 pkt i 700 zl... \" Mój Ukochany miał podobną sytuację - tylko nie był aż tak dobry jak ty i dostał tylko 11pkt ale wystarczyło 100zł, żeby 11 zaminiło się w 0 :D I także to było nieoznakowane Mondeo, wiśniowe :P

shupper- jak jestem taka głupia, to chociaż fajnie by było jakbym była przepiękną seksbombą, co nie? :D Chociaż idąc tym tokiem rozumowania z was to dopiero musi być niezła parka :D