Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tschechisches

Nie rozumiem facetów którzy sie kochają z brzydkimi kobietami

Polecane posty

Gość Tschechisches

Patrze na moich kumpli, większość z nich ma brzydkie żony albo dziewczyny, co oni widzą w takich kaszalotach i dlaczego się ich nie brzydzą? Małżeństwo z pasztetem to dobrowolna pokuta ciekawe tylko za co I nie gadać mi tu że brzydule sa uduchowione i maja piekne dusze bo prawie wszystkie sa tępymi babsztylami, no naprawde nie rozumiem kolesi którzy sie w takie cos pakują

Gość kaszalotus
na pewno sam jestes piekny...... ;)

Gość Tschechisches
naprawde tego nie rozumiem moze ktos mi to wyjasni ja wole sie przespac z wiewiórka albo z jakims kudłatym pieskiem niz z brzedka kobieta jest tyle pieknych zwierzatek ze nie musimy ograniczas sie do jakichs potworów

Gość nie można być egoistą
z pięknymi kobietami sypiają egoiści którzy nastawiają się tylko na branie. Brzydkim też coś się należy od życia, też trzeba im dać troche przyjemności!! Trzeba spełniać dobre uczynki!! ale żeby się odrazu żenić?? to świętym można zostać, przesada;)

Słyszałam wytłumaczenie od paru. Taki pasztet ma niby nigdzie nie odejść i trzymać się kurczowo :D i jest szansa, że nie zdradzi bo kto by toto chciał.

Rosalindo a wiesz jakie zdziwienie jak znajduje sobie kogos kto ja kocha i szanuje a potem odchodzi ?................ poprostu sssssssssssiok:-D

Gość to ja ci to wytłumaczę
skoro żony twoich kolegów to tępe i zaniedbane babole to znaczy że oni sami reprezentują podobny poziom a skoro masz wyłącznie takich kolegów... to wiesz sam co to znaczy spójrz w lustro czasami

Gość dghhhhhhhhhhhhh
to sie nazywa milosc, nie wytłumaczysz tego :P

Gość piekno lezy w oczach
obserwatora

Gość a ja nie rozumiem
nie rozumiem facetów bzykajacych głupie kobitki:-o.Moze wczystko dlatego,ze mozgu nie widac?

Gość Inka0013
*** "niezbyt ładna kobieta" tzn. taka, która odbiega swoim wyglądem od ogólnie przyjętych norm pojmowanych za piękno ( to co lansują mas media), nie jest pokrzywdzona w żaden sposób. Wiesz im piękniejsza, zgrabniejsza i bardziej czy mniej inteligenta, tym bardziej wymagająca i być może podatniejsza na zdradę. Brzydka kobieta jest bardziej stateczna i mniej ekshibicjonistyczna. Poświęci się rodzinie i swojemu mężowi, podczas gdy zdzirska i jakże powabna bedzię wiecznie poszukująca i niedostatecznie zaspokojona. No chyba, że mężczyzna z który jest jej sprosta. Znam dużo kobiet niezbyt ładnych, ale na swój sposób pięknych. Nie każdy facet pragnie mieć to co sie najbardziej świeci i co jest chwalone na pierwszy rzut oka.. Jeśli ktoś myśli o założeniu spokojnej rodziny to nie będzie się pakować w coś co mu nie odpowiada. Są na prawde różne odcienie i nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Każdy przypadek jest INDYWIDUALNY. pozdrawiam!

Whim - nie wiem, nie jestem facetem porzuconym przez paszteta. Ale domyślam się, że takiej niewiele komplementów potrzeba, żeby odleciała do nowego :D

Gość bo piękno przemija
kolego i to bardzo bardzo szybko

Gość Paulinka-*
Ja jestem takim pasztetem... I mam wspaniałego, przystojnego chłopaka... Nie wiem co on we mnie widzi... Pytałam o to juz nie raz... Mowi ze mnie kocha... Moze cos w tym jest...

Gość nie można być egoistą
znam kobiety które odbiegają od klasycznego piękna a mimo to podobają mi się, są też takie klasycznie piękne, cukierkowe idealne barbie, która nie kręci mnie zupełnie. Więc piękno jest rzeczą względną. bywają też kobiety które niezależnie od urody są pozbawione kompleksów, naturalne i w towarzystwie których dobrze się człowiek czuje. uroda nie ma się nijak do inteligencji, są zarówno głupie brzydule jak i piękne inteligentne- nie ma reguły.

Gość Tschechisches
Ja nadal nie rozumiem tego. Dlatego też zamiast z brzydkimi dziewczynami robię to często i gęsto z brzydkimi facetami. Jak widzę takiego morświna z 40 kg nadwagi, łysą glacą, dziurami po ospie na ryju i zepsutymi zebami to fujara mi staje jak lufa od czołgu

Gość ehhh rozmażona
lufa od czołgu nie staje lufa od czołgu jest sztywna sama w sobie gdyby faceci mieli tak jak czołg... :D:D:D:D

co za egoista.. 'brzydkim' sie nie nalezy? a tak w ogole.. powiedz jakie kobiety sa wg. ciebie piekne? nie cierpie osob patrzacych tylko na wyglad.. ok, mowiles, ze te zony sa nie teges psychicznie, ale tak na prawde je znasz? milosci sie nie da logicznie wytlumaczyc..

Gość Tschechisches
powiedz jakie kobiety sa wg. ciebie piekne?

Gość Tschechisches
Anna Sobecka to mój ideał