Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdwdwqedqwdwedwqedewdqwedweq

Jaki typ kobiet lubi różowy kolor?przeciez to mega tandeta

Polecane posty

Gość Szukająca Snu
ja lubie rózowy, ale róz tych pan na fotach...przyprawia mnie o zawrot głowy:O Taki za ostry ten róz lub.krój sukni niedobrany do koloru i urody tych pan. Zadnej sukni bym nie ubrala zbyt soczyste w toni:)

Gość kikikikikikiki
Czerwony - kolor krwi i życia. Wpływa pobudzająco na organizm.( Stąd twoje emocje) Osoby lubiące czerwień, pragną zainteresowania ze strony innych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, uwielbiają być adorowane, często są egocentrykami. !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie wybierający ten kolor bardzo wytrwale i pewnie dążą do celu. Są bardzo ekspansywni, często jednak nie są dobrymi słuchaczami. Nie tolerują sprzeciwu.

przeslicznie wyglada połączenie przydymionego różu z szarym albo fuksji z czarnym jeśli komuś na wspomnienie czesci ubrania w kolorze rózowym, staje przed oczami ubrana w rózowo błękitnej kolorystyce i białych kozaczkach babrbie to gratuluje ograniczenia

Gość Szukająca Snu
róz longorii jest najładniejszy..a victoria wyglada sztucznie..jak te buty z foty 1:P

Gość latawiczan
sZukająca Snu, wkleiłam pierwsze lepsze wygooglane różowości, żeby uświadomić niektórym, że ZA GRANICĄ tez znają różowy kolor;) Ja nie przepadam za różowym, ale np. cały strój czarny+różowe dodatki-dla mnie bomba:)

Gość komoda
brzydkie lubia taki koloe, bo łwto rozem na siebie zwrocic uwage:) no niestety jest niedowartościowaną kobietą w tym wieku...smutno no ale coz to nie nasz problem, jak kobieta nie jest zbyt ładna i zgrabna to musi się wspomagac takimi czynnikami jak np doda.....

Gość lepatywakin
facet ..gdzie ty pracujesz...............jesli wogóle pracujesz?

Gość o ty świntuchu...
jennifer aniston ślicznie wyglada i jeszcze ta przeswitujaca mi sie podoba mmm... miodzio

Gość latawiczan
jesli o mnie chodzi, to do faceta mi daleko:D Nocami może trochę blizej...;)

Gość asdfghjkla
byłam w stanach i tam róż, szczególnie w Los Angeles, jest bardzo popularny autorze, albo nigdy nie dane ci było wyjechać poza swoją wieś, alboś ograniczony

- nie lubię sexu - nie jestem dajką, dupodajką też nie - różowy nie kojarzy mi się z kutasami - nie jestem łatwa - nie mam blond włosów, tipsów - nie opalam się w solarium A różowy ubóstwiam.

A ja mam sporo różowych rzeczy, łaczne je z róznymi dodatkami i nie uważam żeby to było jakies obciachowe czy tandetne:o

Gość odczepcie sie od różu
Ja lubię róż jest super. Tipsy też mam mam zadbane dłonie też są super. I co? wcale nie jestem tandeciarą wyglądam super

Gość kwaśna niunia w różu
Bardzo różne typy kobiet lubią ten kolor wbrew pozorom :D

Gość egzotycznanarzeczona
tandentny typ kobiet

Gość różowy jest romantyczny
delikatny,uroczy i słodki. Kto nie lubi różowego zachodu słońca ? Różowych baloników ? Szampana ? Różowych kokardek we włosach 5 latek ? Pachnących gumek ? Bzu ? No dajcie spokój !!!

Gość korna7
Ja tez uwazam ż e kolor różowy ogólnie jest tandetny,ale sa pewne wyjątki zgadzam sie tu w 100% z "latawiczan"Nigdy nie ubrałabym rózowych kozaków,nie zrobila sobie różowych paznokci,bo to uwazam za kicz.Kobiety które natomiast zalozą rózowy sweterek do czarnych spodni czy jakąs niwyzywająca sukienke wyglądają OK.Czy Jola Rutowicz w takich strojach w kolorze np.czeronym czy innym wyglądałaby tak samo tandetnie.Trzeba poprostu miec troche gustu i wyobrazni!

Gość vvvvvvvvvvuy
"Kolor ten preferują osoby, których dzieciństwo było zbyt krótkie i zbyt smutne. Ponieważ nie zaznały ciepła i czułości jako dzieci, podświadomie domagają się ich teraz od najbliższego otoczenia. W ich emocjonalności także znajdziemy coś dziecinnego, ponieważ osoby te reagują często w sposób odbiegający znacznie od tego, co nazywamy dojrzałością".

Gość vvvvvvvvvvuy
"Kolor różowy kojarzony jest z dzieciństwem. Najczęściej wybierają go kobiety, których dzieciństwo skończyło się zbyt wcześnie. Mają poczucie niedopieszczenia i bardzo niską samoocenę. Niestety równocześnie jest to bardzo negatywny sygnał dla mężczyzn. Po pierwsze kojarzy się z psychiczną niedojrzałością, po drugie, z małymi dziewczynkami. Nie trzeba dodawać, że dla zdrowej większości mężczyzn poważny, czy zabarwiony erotycznie związek z małymi dziewczynkami jest absolutnie niedopuszczalny. Rada: zrezygnujcie z tego koloru. Nawet jeśli to wasz ulubiony".

Gość róż
różowy jest najlepszym kolorem super mega kolorem bo go doda nosi wiec jest dlatego super kolorek dla dorosłych i też dla dzieci dla starch ,nawet dla chłopaków a inne kolor to jest tandeta RÓŻ TO PODSTAWA !!!!!!!!!!!

Gość twastara
mam różowy t-shirt.. jestem niewyżyta :( przepraszam

różowy jest romantyczny "delikatny,uroczy i słodki. Kto nie lubi różowego zachodu słońca ? Różowych baloników ? Szampana ? Różowych kokardek we włosach 5 latek ? Pachnących gumek ? Bzu ? No dajcie spokój !!!" JA nie lubie tych rzeczy, ktore wymienilas, poza bzem - ale jeszcze nigdy nie widzialam rozwego. Najwyzej liliowy. Rozowy w polsce kojarzy sie z dziewczynkami - ubierajace go dorosle kobiety chca byc postrzegane jako slodkie i dziewczece. Niestety, najczesciej nosza go faktycznie panie watpliwej inteligencji i prowadzenia i nie wyglada on na nich dobrze. Ja znam dwie kobiety, ktorym pasowal. Jedna to, o dziwo, moja 50-letnia ciotka, druga - kolezanka, ktorej polaczenie rozu z fioletem, czernia i srebrem wygladalo o dziwo drapieznie i ekscentrycznie. Roz zazwyczaj fatalnie wyglada przy cieplych brazowych i rucych wlosach.

Gość różowa kicia
a ja mam różowy pokój, rożowe firanki, różowy dywan, różowy szlafrok, różowy dres, różowe bluzki i miałam różowa sukienke na studniowce:), nie mam blond włosów i nie jestem lalka barbie