Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

4352654

PRAWICZEK - nie dziękuję!!!

Polecane posty

nikomu nie ulegałam, miałam na to ochotę i tyle. On zaproponował, ja się zgodziłam i nie żałuję.

tak rozumiem, bo na tym forum są same dziewice i same prawiczki i ich boli że lubię seks i nie mam w pewnych sprawach zachamowań...

Gość ja cie nie potępiam
Mam gdzieś, co kto robi. Dla mnie możesz się zabawiać z kim i gdzie chcesz niezależnie od wieku, płci i wyznania. Wisi mi to. Ale napisałaś trochę głupot typu: "Ale śmieszą mnie wypowiedzi kobiet które tego nigdy nie próbowały a mówią kategorycznie "nie" albo facetów którzy mi cisną od dzi**i itp" "http://www.sexanalny.com/index/ - poczytajcie to sobie. Ja tez kiedyś byłam na nie... ale spróbowałam i nie narzekam... Do tego trzeba sie przygotować, dlatego nie robimy tego co chwilę, byle gdzie." "jak można powiedzieć NIE jak się czegoś nie próbowało, nie robiło? To tak jakby powiedzieć że się nie zje zupy pomidorowej bo jest czerwona, że się nie nauczę pływać, bo woda jest za mokra." "To dlaczego po 1 bolesnym razie seksu analnego mówią kategorycznie NIE?? I to boli i to. Trzeba się przyzwyczaić. Mnie też bolało ale ja się do tego z facetem przygotowałam, żel, rozluźnienie, zabawki do seksu analnego dużo dają, rozciągają a potem jest ok." Nie chce mi się dokładniej szukać;) masz bardzo dziwne podejście. Ja bym przez 5-6 stosunków analnych nie zaciskała zębów licząc, że któryś tam będzie nareszcie fajny. Nie zrobiłabym tego bo nie jestem masochistką a mój facet nie ujest sadystą. Chcemy sobie dawać przyjemność a nie ból z nadzieją, że kiedyś się przyzwyczaimy i vbędzie super. Ponadto wiem, kidy mi się coś nie podoba. Nie muszę kupować od pseudoartysty bochomazu na rynku żeby wiedzieć, że ten obraz nie będzie mi się również podobał na ścianie w mojej sypialni. Nie muszę też mieszkać przez jakiś czas z wielbłądem pod jednym dachem żeby wiedzieć, iż nie jest to dla mnie najwłaściwszy współlokator. Elektrowstrząsy i lobotomia (to pierwsze ponoć bywa dla niektórych przyjemne) też sobie odpuszczam choć nigdy nie próbowałam. To nieprawda, że trzeba spróbować wszystkiego. Próbowanie nie jest obowiązkiem. Może przyjmij do wiadomości to, że ludzie mają prawo próbować tego (w granicach rozsądku) czega spróbować chcą. Ja dajmy na to, nigdy nie próbowałam zjeść sztachety z płotu. Bo nie mam na to ochoty, ale skoro twierdzisz, że spróbować musisz, to życzę smacznego.

Kobieto o co ci chodzi, chcesz pokazać,że jesteś lepsza? Każdy ma inne poglądy w tych sprawach, inne upodobania, odczucia. Również nie jesteś na tyle doświadczona, żeby móc wypowiadać się za wielu,masz 1 faceta od trzech miesięcy...Może inny doświadczony facet byłby beznadziejny, nie pomyślałaś o tym? A może spróbuj z prawiczkiem, a się mile zaskoczysz? Tego nie wiesz, nie próbowałaś, więc do czego dążysz? Aby mieć rację ponad wszystko? Nie chcę Cię krytykować, ale ten topic jest nie na miejscu.

ja cie nie potepiam: boskie porownania :)

Gość kassandra1986
Ja też uprawiam z moim facetem seks analny. Nie robię tego często, żeby nie spowszedniał nam, no i dbam też o swoje zdrowie. Ale tak raz na miesiąc próbujemy z moim chłopakiem i oboje lubimy tę formę miłości. Mnie tam nigdy nie bolało bardzo, tyle tylko co przy wejściu, a stwierdzam teraz, że im więcej razy mam za sobą, tym jest to przyjemniejsze. Aha, mam 21 lat i za sobą 2 facetów(ten drugi aktualny). Żaden z nich nie był prawiczkiem i nawet nie chciałabym, żeby był. Ja cały czas się uczę, doskonalę, a nie wyobrażam sobie siebie jako nauczycielki prawiczka. Ja nigdy się nie masturbowałam, więc sama bym nie wiedziała, co mi sprawia przyjemność, więc nie widzę jakoś tego. Na szczęscie mój doświadczony chłopak daje sobie radę:) I do jednej z wypowiedzi, musztardy bodajże. Nie wiem, jak ty pojmujesz miłośc, ale nie wmawiaj dziewczynie, że nie kocha faceta tylko dlatego, że nie zastanawia się co dzień, jak mu było z innymi. Ja też nad tym nie rozmyślam(no może raz na kilka tygodni nad tym pomyślę przez chwilę), a zapewniam, że nie wyobrażam sobie życia bez mojego chłopaka.

Gość ben-hur
"jak można powiedzieć NIE jak się czegoś nie próbowało, nie robiło? To tak jakby powiedzieć że się nie zje zupy pomidorowej bo jest czerwona, że się nie nauczę pływać, bo woda jest za mokra." Ano widzisz- można. Kumpel spróbował narkotyków bo był ciekawy- teraz jest warzywem i nie ma z nim kontaktu. Ja do tej pory nie próbowałem nawet trawki i nie zamierzam.

Gość Aleksanderek
Witajcie! Jestem zainteresowany Waszą opinią w następującej kwestii: otóż, co sądzicie o mężczyźnie będącym obecnie w trzydziestym roku życia, a jednoczesnie nie mającym dotychczas jeszcze żadnych doświadczeń w sprawach intymnych. Proszę jednocześnie, by wypowiedzi zamieszczane w tej sprawie były poważne i wolne od wulgaryzmów oraz złośliwych uwag.

Gość moniczka19932222222
4352654 ...Ja sie z Toba zgadzam ...jestem lepsza mam 16 lat! Nie probowalam analu ale uprawiam seks z moim partnerem! i Soryy mowiecie ze jest Dzi**a ...a To niby dlaczego ?bo proboje roznych ciekawych rzeczy ze swoim c hlopakiem... do tych chlopakow ktorzy ja obrazaja: jestecie dupkami poniewaz po niej jezdzicie a jak byscoie mieli taka dziewczyne to na krok byscie jej nie puszczali! Debile taka sprawiedliwosc ona robi wszystko z 1 chlopakiem i jest dziw** a wy robicie to z 20 naraz i jestescie wporzadku!!! jestecie zwyklym,u dupkami!!! i tyle wam powiem!!

Gość moniczka19932222222
do: ja cie nie potepiam! kazdy robi to co chce1 moze jak ona zobaczyla np na filmach gdzies ze klientkom sprawia to przyjemnosc to chciala sprobowac! czepiacie sie jej jak nie wiem kogo jej zycie jej sprawa i jej decyzje! a nie kloca sie czepiaja ! a to forum jest o calkiem czyms innym wiecie! to zacznijcie wkoncu myslec1 i dostosowac sie do tematu! wiec ja moge nawet zaczac!!

Gość dfgh
"prawiczek" to stan umysłu ty głupia cipo, zależy od człowieka co potrafi, 1 moze dojsc po 5 sec drugi moze normalnie 15 min, niewiem po co wciskasz innym swoją ideologie, 0 tolerancji.

Gość nie nie ma
o tak dla takiego chłopa jaka ja to prawiczek jest w sam raz buahahah :D

moniczka19932222222: \"jestecie dupkami poniewaz po niej jezdzicie a jak byscoie mieli taka dziewczyne...\" ...to też by po niej jeździli, a raczej ujeżdżali :D

Gość ....786
w zyciu nie sprobuje anala, wiem to od dawna... moze cos trace a moze nie, ale dla mnie jest to ponizajaca forma seksu :/ nawet nie nazwalabym tego seksem... nie wiem jak to wyglada od strony technicznej ale (przepraszam jesli ktos cos spozywa akurat) jak juz facet go wyciagnie to on musi byc troche ... nieprzyjemny w zapachu i nie tylko to nie jest podniecajace:/ Aleksanderek - zacznij i to jak najszybciej :)

Gość tru.
i ze względu na takie głupie teksty zawsze powtarzam - nie zwierzać się partnerowi z ilości poprzedników i z rodzajów kontaktów z nimi uprawianych! dbajmy o swoją przeszłość seksualną, nie sypiajmy z byle kim, starannie dobierajmy partnerów - to pozwoli nie drżeć po pierwsze o swoje zdrowie, po drugie o to że były partner porozpowiada po wszystkich co to z nami nie robił. wywlekanie przed partnerem wszystkich intymności z przeszlości to głupota. same tez przeciez nie chcemy słuchac o byłych partnerkach...

Gość sexu brak
tru z jednej strony dobrze gadasz ale szczerosc też jest ważna, jeśli sie nie ma nic na sumieniu a tylko seks z facetem co sie z nim było iles tam czasu czy nawet jakas przygoda gdzies w lesie max spontana piękna pogoda ich dwójka i las to przeceiż nic takiego- to jest piękna przygoda. ale sie zgodze ze trzeba uważac na to z kims sie człowiek wiąże lub nawet umawia :) wszystko co był zawsze mozna w żart obrócić, jak sie kogos kocha to zawsze można powiedziec, cieszę się że miałaś lub miałeś udany seks i ciesze sie że było tobie dobrze, ot tak :D

Gość sexu brak
prawiczek matole to nie myśl o analnych tylko o tych poukładanych, powtarzasz to jakbyłbys w jakims amoku religijnym, nie dziwie sie ze nikt cie nie chce jakis podejrzany jestes i cholera wie co tam w tobie siedzi za psychol w środku :(

Gość sexu brak
dodam że jestes tak tym zamroczony ze reagujesz tylko na wybrane wpisy i to dopiero jest dziwne, innyc nie zauważasz nawet, mówie ci idz do psychologa z tym!

Gość sexu brak
sranie w bani dla mnie to masz depreche lub ewentualnie w domu ci na wciskali do głowy bzdur, mówili ci że jak bedziesz sie uczył to bedziesz bogaty lub podobne teksty, mówie ci ze jestes książkowym przykładem grzecznego chłopczyka któremy mama i tata[bez urazy] nawciskali fałszywy obraz świata

Gość sexu brak
dyskusja z toba i tak nie ma sensu bo powracasz zawsze do swojej modlityw :)

\"nie jestem grzecznym chlopcem, duzo pije i czasem cpam (ale bardzo rzadko) i mnostwo imprezuje i jestem sprosny i wulgarny i raczej niegrzeczny\" - Po prostu powód do dumy! :O Znaczy z ciebie zwykły cham i prostak?

Gość tru.
jestem kobietą. nie sypiam z byle kim, kazdy potencjalny partner jest starannie sprawdzany pod kątem opinii w środowisku, podejścia do kobiety, nie mówiąc o tym że jeśli nie zacznie rozmowy o antykoncepcji a probuje ciagnąć do łóżka to over. żadnemu partnerowi nie mówiłam o poprzednich i nie pytałam o moje poprzedniczki. wrecz przeciwnie, jak któryś próbował zrobić na mnie wrażenie opowiadając jak to on sie seksił albo nie daj Boże jaka to jego była kobieta była beznadziejna zła itp to odmeldowywalam z miejsca. jeśli potrafi źle mówić o byłych to o mnie też kiedyś może, więc po co?...

Gość tru.
a dziewczyna ma prawo nie chciec z Tobą o tym rozmawiac.

Gość kassandra1986
no to z nia nie badz skoro tak ci to przeszkadza...ja nie skreslam kogos tylko dlatego ze przed spotkaniem nie opowiedzial mi calej swojej przeszlosci seksualnej...przeciez to bylo przed znajomoscia ze mna to sie nie liczy...oczywuscue ze inaczej moze trzeba spojrzec np.na faceta o ktorym krazy opinia casanovy ale to ze np.dziewczyna miala jednego faceta z ktorym uprawiala kazdy rodzaj seksu to jak dla mnei absolutnie nie powod by ja skreslac... sa rozni ludzie,,,jedni lubia seks oralny inni nie jedni lubia seks analny inni nie ale na pewno kazdy czlowiek ma prawo do milosci niezaleznie od tego jakie ma upodobania seksualne(od razu mowie ze nei mam na mysli zadnych prawdziwych dewiacji-zoofilia pedofilia nekrofilia bo to sie powinno leczyc a dopiero potem myslec o wyzszych uczuciach)

Gość ev90
'jeszcze nie słyszałam żeby dziewica była zadowolona ze swojego 1 razu... że już po chwili wszystko było ok. Zazwyczaj stosunki bolą nawet przez kilka mies.' 435 czy tam 453: no to masz do czynienia z pierwszą kobietą która była dziewicą i jej pierwszy raz był zajebisty! Bolało samo przebicie błony, sam stosunek później był zajebiście przyjemny... POMINO IŻ MÓJ FACET BYŁ PRAWICZKIEM, tak nawiązując do tematu. Kolejny stosunek, 3 minuty później, nie bolał w ogóle! Więc mów za siebie - to że Ciebie bolało pierwszych 15 stosunków w cipę i w końcu dałaś się rżnąć w dupę... to już Twoja sprawa. I nie jesteś 'kobietą otwartą i nieograniczoną' a zwykłą szmatą z tanich pronoli. Dziękuję :)

Gość Andrzej1980rok
Dziewczyny jednak są samolubne jak cholera!!!! Faceta potrzebuję tylko po to żeby im było dobrze, facet jak idzie do łóżka z kobietą to on musi zachrzaniać, męczyć się ,"ciężko pracować", żeby kobiecie było dobrze. Seks to przyjemność tylko dla kobiety. Jak facet idzie z kobietą do łóżka to zaczyna się dla niego "ciężka harówka", podczas której musi dać kobiecie przyjemność, bo jak nie da, to kobieta odejdzie. To co to za przyjemność?, skoro podczas seksu cały czas myśli się o tym żeby jej było dobrze. Seks jest stworzony tylko dla przyjemności kobiet a facet jak to facet... ma zapierd...aż żeby jej sprostać. A ona się tylko rozłoży i czeka na orgazm i leży jak kłoda, jak trup, a jak coś nie pójdzie, to kogo wina? Jak to kogo?...FACETA!!!! W dzisiejszych czasach nie ma czegoś takiego jak miłość, teraz kobieta jest z facetem tylko dla swojej przyjemności, to facet ma się starać, facet ma kupować prezenty, facet maj ą utrzymywać, facet musi mieć samochód, facet musi mieć stałą pracę, facet musi ją bronić, facet musi dawać kwiaty, facet musi się oświadczać, facet musi kupować pierścionek, facet ma mieć dużego penisa, facet musi dawać kobiecie orgazm, a kobieta co? Ona wystarczy że się urodziła i zrobiła wielką łaskę,, że zechciała jakiegoś faceta i on musi teraz być jej bardzo wdzięczny i musi zapierd...ać i być robotem wielofunkcyjnym i maszyną do wszystkiego, żeby tylko zaspokoić swoją samolubną księżniczkę.

Gość
Milcz impotencie

Gość nie to nienormalne
głupia kobieto nie wiesz co tracisz:):P

a cóż Andrzejku stoi na przeszkodzie? Fiuta sruuuuu, zapuszczasz włosy i jesteś kobietką, albo zapuszczasz włosy, implanty w cycki i jesteś kobietką z bonusem. Proste no nie ......