Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ja ja ja

owlosienie u dziewczyny a bycie z facetem

Polecane posty

Gość
taka ja ja ja => akurat Ci powiem dziewczyna, że bynajmniej nie chcę się tu nad Tobą pastwić. Jedna z moich lasek, którą bardzo miło wspominam miała podobny do twojego problem. Estetyczne to może mega nie było, ale jakoś też strasznie mi nie przeszkadzało. Takie defekty urody jednym przeszkadzają bardzo, innym lekko, a innym wcale.

jeśli ci wrastają włosy absolutnie nie powinnaś ich depilować bo będzie gorzej. używaj maszynki, trzeba częściej ale nie porobisz sobie blizn na skórze.

Gość taka ja ja ja
:)

Gość ja tezzzzz
Czesc! Ja tez mam taki problem. Mojemu mezowi absolutnie to nie przeszkadza;) Zreszta, jak raz musial sobie depilowac noge przed operacja, to teraz sie mnie ciagle pyta, po co ja sie gole? Jego zdaniem to tak boli, ze nie warto!!!! Poza tym denerwuje mnie jak faceci wymagaja od kobiet, by byly idealne! Zawsze ogolone, uczesane, ubrane! A przeciez oni nie robia dla urody nawet polowy z tego co my!!! No i sa 10x bardziej wlochaci!! Pozdrawiam!!!

Gość taka ja ja ja
nawet nie wiecie, jak mnie podtrzymaliscie na duchu, podbudowlaiscie..a mialam dzis takiego dola, wyciagneliscie mnie z niego:)

Gość sarenkaaaa
ja tez mam nogi jak sarenka (znaczy takie owłosione), a Mój ma całkowicie gładziuteńkie (to skutek przypadków losowych) mam włosy łonowe rosnące aż na udach i nie zamierzam ich golić - dawniej próbowałam i tylko stanów zapalnych się nabawiłam mam bardzo mocny meszek na całych pośladkach, na udach dosc jasne, ale gęste włoski depiluję wyłącznie łydki i golę się pod pachami - tyle Mója ma całkiem gładką, bezwłosą klatkę piersiową, (zawsze zdawało mi się, że marzę o włochatej klacie) i uwielbiam jego i jego klatkę. Jak się kocha to takie głupoty w tym nie przeszkadzają.

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie