Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa30

market weselny - prośba o opinię

Polecane posty

Gość nowa30

Witam wszystkich Proszę o informację od osób które zaopatrywały się w akcesoria weselne w sklepie internetowym - market weselny. Będę wdzięczna za informację. Z góry dziękuję

Gość a jaki tam adres jest

Gość nowa30
www.marketweselny.pl

Gość karilinaaaaaa
Polecam, robiłam u nich już kilka razy zakupy:)

Gość nowa30
dziękuje, czy może ktoś jeszcze chciałby wyrazić swoją opinię

Gość a co tam chcesz kupowac
jak maja nie za tanio i wybor niewielki. wiecej rzeczy i tanszych jest na allegro.

Gość kroppkka
faktycznie po obejrzeniu strony zauwarzylam ze maly wybor i ceny wyzsze niz na allegro ja wole osobiscie kupowac i wybiore sie do costy www.costa.pl, jednak na allegro najwiekszy wybor i cenowo przystepnie

Gość nowa30
Przejrzałam ofertę costy ale jest chyba jeszcze droższa od marketu weselnego. Na allegro faktycznie są tańsze produkty ale wydaje mi się że balony z tego marketu weselnego mogą być lepsze od tych z allegro. Oni sprzedają balony belgijskie a słyszałam że to jedne z solidniejszych balonów. Czy ktoś miał z nimi doczynienia ? PS. Dziękuję za dotychczasowe opinie:))))

Gość martka84
polecam jak najbardziej :) własnie otrzymałam od nich paczke. kupowalam tez balony. sa w rewelacyjnej cenie. te same w sklepie w mojej miejscowosci kosztuja ponad 40 PLn za paczke a u nich tylko 13,49. znajomy doradzil mi zeby kupic te belgijskie bo sa sprawdzone. on kiedys kupil na allegro i okazalo sie ze co drugi balon byl dziurawy bo tam sprzedaja tylko chinszczyzne. co do allegro - moze i pare dodatkow maja taniej bo tez porownywalam - ale trzeba kupowac u kilku dostawcow i placic za kazdym razem koszt wysylki, w w Markecie Weselnym placisz tylko raz 9,50 PLn niezaleznie od tego ile kupisz towaru i jak duza jest paczka. moim zdaniem wybor maja duzy.

Gość gejeoeneidndjr
Nie polecam. Źle spakowana paczka. Brak zamówionego towaru, który był opłacony z góry. Po napisaniu maila z prośbą o oddanie pieniędzy lub dostanie brakującego towaru. Informacja ze on został wysłany,bo tak widzą na monitoringu. Poproszeni o wysłanie. Cisza. Nie polecam! Chyba że chcecie zapłacić i nie dostać wszystkiego.