Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plusik11

znalazłam u mojego męza prezerwatywy

Polecane posty

Gość plusik11
nie mam pojęcia te sa tak luzem trzy

Gość plusik11
takie w srebrym opakowaniu niby trzy złączone w takiej zgrzewce a date musze sprawdzic rzecyzwiscie

Gość pamietaj ze gumki maja
dluga waznosc. Okolo 5 lat

Gość plusik11
acha sprwdze jakos do tej pory nie interesowałam sie gumkami i nie jestem w tym "kumata" dzieki

Gość szukaj kolejnych dowodow
Dobry pomysl, sprawdz na necie jak te prezerwatywy sa pakowane! Komorke moze miec tez druga, a nie macie bilingow do tej komorki? Nie zauwazylas ostatnimi czasy jakiejs zmiany w jego zachowaniu? Czesciej mu cos nie pasuje, seks jest rzadziej albo ma wiecej nadgodzin?

Gość plusik11
na noc jest zawsze w domu bilingi z tej komórki akurat nieraz widziałąm co prawda nie zaglebiałam sie w nie to fakt nie zauważyła aby miał drugą komórke

Gość złyduch
"albo zaskoczenie u ginekologa że na coś nagle zachorowałaś" gumki chronią np przed aids czy nie chcianą ciążą, ale juz z innymi rzeczami - np rzęsitkiem czy np wzw lub hpv lub czymś innym mogą nie chronić, bo w końcu jak sie człowiek seksi to często też stosuje gre wstępną oralną a te cholerstwa naprawdę są wszędzie. a jeszcze wielu lubi taki pół-bezpieczny seks praktykować - czyli najpierw fikają bez gumki a zakłądają na sam koniec :o

Gość gumeczka_gumeczka
plusik, są takie pakowane po trzy - taki jakby listek i są perforacje między nimiżeby łatwo oderwac - takie podłużne są te pojedyncze może kupił kiedyś i schował i zapomniał albo coś takiego...

Gość plusik11
no własnie i mnie to zastanawia

Gość złyduch
gdyby to były kiedyś kupione to bynajmniej nie byłyby noszone w portfelu :P facet jest zabezpieczony na wszelki wypadek i tyle. i przewiduje ich użycie, bo po kiego grzyba by nosił ze sobą

Gość plusik11
nie w potrfelu je znalazłam tylko w szafce na takiej górnej połce tak wysoko gdzie ja nie zagladam i nie zobaczyłabym ich na pewno

Gość wiesz moze kupil je kiedys
dla was, moze sa smakowe albo ze specjalnymi wypustkami tak zeby urozmaicic sex? No ale wyjasnij to

Gość wiesz moze kupil je kiedys
ja tez zawsze wyjmuje z opakowania i trzymam luzem :D tak mam, wydaje mi sie ze opakowania zajmuje miejsce i wszystko od razu po kupnie rozpakowuje :D

Gość gumeczka_gumeczka
Wszystko zależy od tego jakie między Wami są relacje, ja bym w takiej sytuacji postarała się porozmawiac w miarę spokojnie i na pewno bez oskarżeń na dzień dobry. Myślę ży gdyby faktycznie to był jakiś przypadek, to by go zabolały takie oskarżenia. Z jednej strony facetowi się nie wierzy, ale z drugiej... zaufanie to podstawa związku.

Gość plusik11
właśnie gumeczka ja raczej ostrożna jestem z osądami

Gość plusik11
choc nie powiem nutka niewnosci jest we mnie niby mu ufam bardzo ale jednak mch rzecyzwisice nasze stosunki ostatnio są chlodniejsze ale ja myslałam ze to przepracowanie czy jak

Gość szukaj kolejnych dowodow
Jezeli chcesz juz nteraz z nim porozmawiac, to lepiej tak jak radzi Zakamuflowana pomarancza! Jak bedziesz lagodna, to Cie splawi! I jak sa pakowane te prezerwatywy?

Gość plusik11
nie znalazłam w necie narazie takich rpezerwatyw są w takim srebrnym i jakis czerwony napis mają

Gość gumeczka_gumeczka
Też się zadzam z tym że nie można się dac spławic, ale takie oskarżenie z góry dowodzi od razu brak zaufania, a np. u mnie to by było bardzo bolesne. Mam podobny staż małżeński i przez te lata dużo rzeczy "wyszło" na światło dzienne. Wiadomo że nie jest tak jak na początku i wiem, że różne rzeczy mogą się zdarzyc. Ale oskarżenie na tej podstawie jaką ma plusik, to raczej nie jest dobre. Nie przyłapała go na zdradzie tylko znalazła gumki we własnym domu. Gdyby faktycznie chciał wywinąc numer, to by ich chyba w domu nie trzymał. No tak mi się wydaje.

Gość plusik11
własnie nie pamiętam musze zobaczyc w domu dopiero "wygooglam"

Gość trzymałby w samochodzie

Gość plusik11
no własnei gumeczka tez tak mysle ze nie trzymałby w domu tylko akurat wiedział ze tam nie zagladam no ale ...

Gość plusik11
samochodem jezdzimy obydwoje wiec tam by raczje nie trzymał

• NAJŚWIEŻSZE

• 2
      ...