Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plusik11

znalazłam u mojego męza prezerwatywy

Polecane posty

Gość doprawdy odkrywcze
żenuła...

Gość kolczykowaaa
a najlepsze jest to, ze faceci w takich sytuacjach, zawsze robia z nas histeryczki i wariatki....

Gość marlut
puśc za nim detektywa .oczywiscie za jego pieniadze.przynajmniej bedziesz pewna.

Gość marlut
bedzie czarno na białym,jakiesfotki itp.i wtedy go przycisnij i puśc z worami.

Gość kolczykowaaa
10 lat, to i tak b.duzo. co do telefonow, to czesto zostawiaja je na wierzch, zeby uspic nasza intuicje i podejrzenia, bo skoro kom lezy na wierzchu, to znaczy, ze jest OK...a tak nie jest...

Gość plusik11
pomagał ostatnio w domu niby jest ok kurde a tak mu ufałam tylko zastanowiło mnie jeszcze jedno nieraz cos tam żartem powie ze jestem nie taka wiec mu odpowiadam ze jak mu nie pasuje to niech znajdzie sobie inna a on mi tak odpowiedział zebys sie nie zdziwiła ale myslałm ze to żart

Gość szukaj kolejnych dowodow
Niezla ta jego odpowiedz:-( 10 lat, to faktycznie dluga, jejku wspolczujeCi tej sytuacji:-( Wez tez pod uwage, ze moze miec drugi telefon. Masz mozliwosc sprawdzenia bilingow? Zagladnij tez do tej komorki, ktora zostawia. Moze sprawdz mu maila lub gg? Choc akurat w tym wzgledzie moze miec takie, ktorego Ty oczywiscie nie znasz.

Gość plusik11
kmórke (musze sie przyznac) kilka razy przeglądałam ale nic tam nie bylo zadnych niepokojacych sms czy cos w tym stylu

Gość plusik11
gg chyba nie ma a na meila mu nie wchodizłam nigdy chyba musze go baczniej obserwować

Gość ksslksdn
wiesz co jak mozesz. Szacunek dla niego. Dba o Ciebie i nie chce Ciebie zarazic jakims syfem z innej dziwki. Nie mecz go bo to robi dla Ciebie! pozdrawiam

Gość plusik11
no tak niezłe poświęcenie z jego strony kurde a ja 3 prezerwatywy znalazłam a niech to

Gość plusik11
rozbawiłyście mnie dobre moze neizły pomysł z tym zeby mu schowac dwie o tym nie pomyslałam

Gość plusik11
Zakamuflowana dobra jestes dzięki rozweseliłas mnie trochę

Gość plusik11
ciekawe jakby zareagował

Gość saknckjsnc
oj tam od razu zdradza. Może trzyma je na wypadek gdyby coś się trafiło, co nie oznacza, że to już miało miejsce:P

Gość ananaskaa
Na bank Cie zdradza albo planuje:O NIe daj sobie wcisnac kitu, ze jest inaczej. Skoro wy nie uzywacie gumek, to nie ma innego wytlumaczenia...

Gość ananaskaa
Jaaasne, kolezanka w pracy wlozyla my je dla zartu:O Sa ludzie, ktorzy tak boja sie zmierzyc z rzeczywistoscia, ze uwierza w kazda bujde...

Gość How do you feel
jedyne co Ci zostało to porozmawiać z nim i zobaczyć jak się wytłumaczy i potem te tłumaczenie zweryfikować czy Cię okłamał czy mówił prawdę, no chyba że się przyzna do zdrady to kopnąć w doopsko i wywalić za drzwi a potem zrzucić ze schodów a na koniec zapytać czy mu się lot udał.

Gość plusik11
ja nie znalazłam u niego w spodniach tylko na górze w takiej szafce na samej górze gdzie ja nie zagladam przewaznie a dzis akurat zajrzałam

Gość plusik11
Moze najpierw z nim porozmawiam

Gość How do you feel
no pewnie że najpierw porozmawiaj, ale przygotuj się na najgorsze i nie daj się mu wykręcić jakimiś głupimi tekstami!

Zacznij rozmawiac typu - wiem ze mnie zdradzasz, a jak zacznie sie wypierac to rzuc mu w twarz prezerwatywy, nie pokazuj ich na poczatku, miej asa w rece (choc gdybym ja byla w takiej sytuacji to mur beton znalazl byje w swoim kotlecie)