Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plusik11

znalazłam u mojego męza prezerwatywy

Polecane posty

miej je w kieszeni, kiedy wroci z pracy i usiadzie chwile odpocznie pogadaj z nim o pierdolach i znienacka wyciagnij je i spytaj co to. Obserwuj reakcje bo te pierwsze sa najwazniejsze, czy sie zaczerwini lub zajaka. powodzenia

Gość plusik11
dzięki Zakamuflowana no czasami wychodiz na wieczór z domu ale mówi ze jedzie np naprwic komus kompa czy cos w tym stylu

Gość cycek z mlekiem
Raczej mi to wygląda na romans, ale moze tez tak być, że te prezerwatywy mają jakiś bajer - przedłużają stosunek albo mają jakieś wypustki - i być może , być może kupił je dla waszego użytku. Ja bym go pośledziła. W kazdym razie sprawdx za kilka dni, czy te prezerwatywy dalej tam są, czy ich jest mniej , wiecej, czy coś siezmienia

Gość czen i biel
szczerze? poczekalabym troche ,obserwowalabym co sie stanie dalej,zarowno z gumkami jak i jego zachowaniem jezeli przypuscmy zniknie 1 gumka, wtedy raczej wszystko jasne

Gość gumeczka_gumeczka
No to też jest dobry pomysł, tylko ja bym nie wytrzymała chyba. Z drugiej strony jak mu powie, to będzie ostrośniejszy w razie czego. Rany, z tymi chłopami to same kłopoty. Ale ja jednak stawiam na wersję, że to jakieś z bajerami dla Was.

Gość plusik11
chyba musze sie uzbroic w cierpliwosc i poobserwoac troche rzeczywiscie

Gość no własnie2
na razie nie pytaj o nic, nie mów że je widziałaś niech leżą tam gdzie leżały i tylko np za kilka dni, tydzień sprawdz czy nadal tam są i czy tyle samo....jak nagle ich ubędzie to możesz zacząc sie martwic od jak długo masz spiralę ? kiedy ostatnio kupowaliscie gumki ?

Gość plusik11
sprale mam juz ponad trzy lata i od tamtej pory nie kupowalismy gumek

Moze powiedz mu ze na razie z seksu nici - ze masz np jakies zapalenie czy cos po 1. Jezeli zdradza zmniejszysz prawdopodobienstwo zarazenia sie czyms po 2. Jezeli zdradza to jezeli teraz w domu nie bedzie seksu to zrobi to szybciej i szybciej dowiesz sie czy te kondomy znikaja

Gość no własnie2
no to jak termin gumek kończy się za 2 lata lub wcześniej to znaczy ze są stare... może kiedyś je tam włożył i sam zapomniał....sama piszesz ze to górna półka na którą nie zaglądasz więc może i on nie zaglądał tam od czasu gdy ostatnio używaliście gumek pytanie z innej beczki: gdzie chował gumki gdy ich używaliście ? też tam czy nosił w portfelu lub kupowaliście nowe wg potrzeby może też tam trzymał je

Gość plusik11
nie raczej na kafe nie zagląda

Gość plusik11
o to chodzi ze my przeprowadzilismy sie do nowego mieszkania jakies 5 miesiecy temu i po co miałby brac trzy stare gumki ze sobą sama nie wiem

Gość czen i biel
zakamuflowana pomarancza- dobry pomysl z ta fotka,moze jej nie uwierzyc,w sensie zgrywac glupka gdy powie mu ze byly 3 a teraz przypuscmy sa 2 ,bo tacy sa faceci wiec przede wszystkim zrob fotke a pozniej czekaj na rozwoj sytuacji

:( przy przeprowadzce pewnie wyrzucilibyscie je albo wrzucilibyscie do apteczki albo gdzies kolo lozka :( ehhhh.... dlugo jescze w pracy siedzisz? moze sie zwolnij do domu bo tak bedziesz sie zadreczac?

Gość czen i biel
plusik - no wlasnie , po co bralby i chowal w takim miejscu w ktore nie zagladasz? ohhh, mysle ze w najblizszym czasie sie okaze ale musisz miec dowod zanim go osadzisz

Gość gfhghjhjhjjkj
moze detektyw pomoze ci bez sens bedziesz cale zycie drzała o faceta zastanów się

Gość czen i biel
mysle ze detektyw to jeszcze nie teraz,teraz jest czas na obserwacje samej, mysle ze nie tak latwo jest ukrywac cos takiego

Gość no własnie2
no to faktycznie kicha skoro się przeprowadziliście.... mój trzyma gumki w stoliku nocnym w szufladzie, w sumie nigdy nie przyszło mido głowy by sprawdzac ile ich jest facet jak chce to potrafi nieźle kombinowac i jak będzie potrzebował gumek to kupi gdzieś nowe opakowanie zamiast brac z domu z zapasu, w końcu gumki kupisz w każdym kiosku, markecie, stacji benzynowej....wszędzie

Gość plusik11
juz niedługo ide do domu ale mam wyjazd wiec w domu zjawie sie pewnie ok 19 kurde ech

Gość szukaj kolejnych dowodow
jak mieszkacie tam dopiero od 5 m-cy, to nie wyglada to dobrze:-(

A mozesz zrezygnowac z wyjazdu?

Gość on ma was ......
ja zartowałam z tym detektywem zapytaj wprost a nie bedziesz sie zadreczać tak dziewczyny sprawdzajcie swoich facetow to po co wogóle chce być w zwiazku zeby bezprzerwy to robić kontrolujcie się to wam facet ucieknie

Gość o rany rany te kobiety
kobieta zawsze będzie szukać dziury w całym i jeszcze sie pozadręcza:o Znalazłaś je nie przy nim tak? gdzieś na półce gdzie nie zaglądacie tak? Razem jesteście długo a wcześniej używaliście gumek tak? Teraz masz spiralę, ale nie wykluczone że np za tydzień juz nie będziesz jej używać bo coś tam tak? Może przy przeprowadzce zabrał na wszelki wypadek gdybyś zrezygnowała ze spirali. Zawsze dobrze jest mieć pod ręką. Ja mam teraz plaster ale nie wyrzucamy gumek. Po co? Zawsze coś może wyniknąć i wtedy dobrze jest mieć w domu:)

Gość no własnie2
trzymaj się kochana, miejmy nadzieję że to faktycznie były jakieś gumki z bajerami które np kupił na Walentynki a potem nie było atmosfery i okazji by ich użyc i jakoś o nich zapomniał...bo tak też mogło byc ale obserwuj go, obserwuj i nie zamartwiaj się na zapas

Gość puknijcie się głupie baby .
w czółko .... masz zamiar całe zycie go obserwować zycze szczescia bo ptaszek bardzo szybko wyfruni z klatki .......hehe

Gość no własnie2
zaufanie a klapki na oczach to zupełnei dwie rzeczy autorka nie ryła po szafkach by znaleźc dowody niewiernosci, ale te gumki znalazła przypadkiem....a skoro wie że od dłuższego czasu ich nie używają wzbudziło to jej wątpliwości....też bym się zdziwiła gdyby np w samochodzie męża znalazła gumki skoro ostatni raz uprawialismy seks w samochodzie jakieś 6 lat temu....i to nie tym którym jeździ obecnie....

Gość o rany rany te kobiety
tak tak, zrezygnuj z wyjazdu, jedź do domu i wyrwij sobie wszystkie włosy z głowy, pozadręczaj się, zadzwoń do przyjaciółki i poskarż się, że W TWOIM DOMU Są PREZERWATYWY AAAAAAA!!!!!! TO STRASZNE!!!!! Najlepiej weź jeszcze wolne na jutro żeby dojść do siebie po tym traumatycznym przeżyciu:o

tak obesrwuj go BARDZO bacznie, wroc moze wczesniej z pracy (jutro), sprawdzaj czy te prezerwatywy znikaja, jak sa pakowane i zagladnij do komorki i bilingow i ogolnie miej oczy szeroko otwarte... napisz jak bedziesz miala chwile!