Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aguzia

Dziewczyny z USA

Polecane posty

swinkowa - widze, ze kazda okazja jest dobra dla wyprofilowania sylwetki, rowerkim do znajomych + jaka oszczednosc :D:D Na Fl sale tax jest nizszy niz w Texasie, chociaz tyle dobrego :P My sie wybieramy na plaze, chcemy zobaczyc Destin - to miasto jakas godzinke od nas + male zakupy :):) no i malego do zoo chcemy zabrac, do tego pewnie dojdzie basen, no i pewnie silownia. A wieczorem porzadzimy w sypialni :P:P a co..

No to sie nazywaja plany Dupcia. Ja planuje sie wyspac :DChcialam jechac do uptletow, ale mi sie nie chce jechac samochodem ( jakies 40 mil). Tka wiec siedze na dupci (niestety moja nie jak marzenie :P)

wiecie ze jak tu przyjechalam paliwo kosztowalo $ 1.58 , ale to byly piekne czasy ( 5 lat temu) , jasne, ze ogladamy

karola - czesto pisala ze sie idziesz poopalac, wiec sie mozesz kimnac na sloneczku i przy okazji troszke przyciemnic kolorek :D:D

Opalam sie tylko w weekend. Nie lubie spac na sloncu, szczegolnie jak jest za goraca. Swinkowa, chyba przyjechalysmy w tym samym czasie :)

Swinkowa, a twoje nowe autko to chyba ekonomiczne co? Ile mil masz do pracy? Wydawalo mi sie ze blisko do tej nowej.

Popracuje troszke. tylko juz zle zaczelam, bo mialam stroj z ramiaczkami i teraz glupio wygladam :( Musz teraz te biale paski oplalic :P

Gość swinkkowaaa
ten nowy....calkiem calkiem z paliwem :) ale i tak jest cholernie drogo

Swinkowaa- a jakie masz teraz auto? Ja mam Toyote Corolle, auto bardzo ekonomiczne.

toyote scion tc calkiem fajna i malo pali. wlasnie sie wkurzylam...mielismy pracowac nad naszym zwiazkiem a on pojechal do wujeczka swojego na wodke i wroci jutro wieczorem . z nas to juz chyba nic nie bedzie :( boje sie, ze moge sobie wyrpuc zyly a on dalej bedzie obojetny. ostatnio sie zachowuje jakby byl ze mna za kare. nie wiem dziewczyny. mi chyba za bardzo zalezy, a powinnam pierdolnac wszystkim i tyle. albo przesadzam...choc nie sadze wlasnie wystawilam dom na craigs list na sprzedarz, jak sie sprzeda to bedzie znak, ze nie jestesmy sobie przeznaczeni ....

Wiesz, w moim zwiazku bylo podobnie. Musisz mu pokazac, ze na nim swiat sie nie konczy. Niech sobie nie mysli, ze jest jedynym facetem w Chicago. faceci to dupki. Pije twoje zdrowko swinkowaa

ja juz na prawde nie mam sily, tlumacze jak moge, bo nie chce go stracic, ale jak mnie ciagle bedzie traktowal jak dodatek, ktory jest nei potzrebny jak sa koledzy , to nie wytrzymam juz wiecej i tyle, ja mowie a on, ze marudze, o cos prosze to on nie wie czego chce, tlumacze, ze chce zeby choc troche mnie docenial i sie mna interesowal.... i przestal olewac tego co do niego mowie, bo jak cos mowie, to znaczy , ze to jest wazne dla mnie....ehhhhhhhhhhh... nie mam juz sily http://chicago.craigslist.org/sox/rfs/741985917.html moze byc?

Normalnie jakbym slyszala swego M. Ciagle, ze marudze, ze wyolbrzymiam. Mowie Ci, poolewaj go troszke. Daj mu zatesknic, jak zrozumie to dobrze. A jak nie, no coz? Zycie nie konczy sie na jednym mezczyznie. Ja tez prosilam, tlumaczylam i jak grochem o sciane. Az dalam sobie na wstrzymanie, to sam przyszedl, przepraszal i jest lepiej Ladne mieszkanko, mam podoba kuchnie :)

na tej stronce ogloszenia sa za free czy cos sie placi. Moze tez powinnam sprobowas sprzedac swoje. Moja siostra z synkiem wraca do PL na poczatku 2009, tez juz ma dosc USA. Jak tak sobie pomysle, ze oni wroca do kraju to gotowa jestem spakowac sie i leciec z nimi.

tak, darmowa, a noz sie uda :) powodzenia! ja zaczynam miec dosc, zapierdzielam jak moge, a i tak nic z tego nei mam, paliwo droie, podatek na jedzenie i inne pierdoly poszedl 100% do gory do 10.25 :( chlopak ma braki w mozgu...

wszyscy chca sie zwijac :) taki czas nastal , krucho z kasa.... co dzis robisz, jedziesz na sztuczne ognie do downtown?

Nie chce mi sie. Pamietam jak w tamtym roku bylo zimno, normalnie na plazy wszyscy w kocach siedzieli. Dzis w domku zostaje. Moj M jutro pracuje !. Mam nadzieje, ze chociaz w niedziele bedzie mial wolne to pobyczymy sie na basenie