Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aguzia

Dziewczyny z USA

Polecane posty

Witam dziewczyny, jak wam noc minela po wczorajszj gorrracej rozmowie? Mi ostatnio same glupoty sie snia, moze toras z was wie co znacza sen o sekcie, gesiach, wodzie...

mi to sie dopiero pierdoly snia...... jakies spadajace na mnie ryby, spadajace samoloty, moj M. mi sie sni tez, moi znajomi z polski ..... chyba mam zryta psychike :D

znalazlam domek dla prosiaczka ... z jednej strony si ebardzo ciesze....ale tak mi smutno, ze ja oddac musze :(

jej bedzie lepiej, gdzies gdzie sa dzieci... pozniej bede na gwaltu rety szukac kogos .... dzieci beda ja kochac i jej u nich bedzie dobrze

swinkowa - a nie mozna jej zabrac do Polski? Psa przytaszczylam tutaj. wrocillam wlasnie z plazy i chyba poloze sie plackiem.Moja diablica mnie wykonczy kiedys. Tzn. poloze sie jak ksiezna zechce spac! nocne rozmowy macie fajne :D

wet powiedzial, ze by nie przezyla drogi i stresu :( musze jej znalezc domek wiec, bo kota ze mna leci

nie! Znow nie moge byc taka. Szekspir to dobra psina, ma swoje fanaberie ale to dobry pies. Tylko nie moge z nim isc na spacer ( nie d a sie utrzymac ) Weterynarz przyjmuje go tylko po wczesniejszym podaniu tabsow uspakajajacych. W domu demolke urzadzi,l ale naprawde juz mu przeszlo, choc byc moze dlatego, ze juz nie zostaje sam w domu :D Swietnie bawi sie z moja corka!

witam 🖐️ ja tez wlasnie wrocilam z plazy, dawidus przysypial w samochodzie, a teraz nagle mu sie odechcialo.. Kwoka - a co to za psine masz? Swinkowa - dzwonia ludzie w sprawie mieszkania?

Gość sasiadka z polnocy
Czesc dziewczyny :) Ja wprawdzie nie z USA, tylko z Kanady klikam... Mam nadzieje, ze moge sie troszke "wprosic" do Was na chwilke i zadac male pytanko. A mianowicie: Dupcia marzenie - przeczytalam, ze jestes z FL. Czy moglabys mi napisac, gdzie sa najladniejsze plaze, bo chcemy sie z mezem wybrac na wycieczke samochodem. Bylabym naprawde wdzieczna :) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, zycze Wam, zeby wszystko ulozylo sie Wam jak najlepiej 🌻 Jesli pozwolicie, bede tu czasem zagladac :)

w sprawie mieszkania wlasnie nie :( ale oddalam dzis mojego prosiaczka ..... przyjechala rodzina z 5-tka dzieci .... bardzo mili, bedzie jej z nimi dobrze....zadzwonilam do m. powiedziec, mu ze juz nie ma jej...nawet mu sie smutno nei zrobilo, a ja plakalam...on nie ma serca

swinkowaaa- moja siostra tez wystawila swoje mieszkanie na sprzedaz i jak narazie odzew jest zerowy Tak mysle o zazdoptowaniu psa ze schroniska. Juz kiedys malo tego nie zrobilam ale zarzad osiedla nie wyrazil zgody gdyz psiak byl duuuzy. Jakies male psie serduszko wniosloby w moje nudne ycie troche radosci :)

czesc dziewczyny. widze ze wczoraj bylo szalenstwo :D i linki do zabawek byly podawane. to jak juz to ja sie przyznam ze mam taki jaki wleila Swinkowaaa tylko fioletowy :D :D :D ladnie wyglada w mojej szufladzie :D ;) Kwoka domowa czy Ty szalejesz na marcowkach????? jesli tak to GRATULACJE moja kochana i to podwojne!!!! a jesli to nie Ty to nie czytaj powyzszego zdania ;)

swinkowa - ja myslalam, ze ty dopiero zamierzasz kupic :P a widze, ze ty juz wlscicielka :D:D jak ci sie bez ukochanego prosiaka zyje, dobrze ze masz kociaka :) czy zdecydowalas sie obnizyc cene, tak jak ci radzil agent, zeby szybciej sprzedac? Zapomnialam napisac, ze jestem z kielc, kwoka, karolai kluska- a wy?

sasiadka z polnocy - 🖐️ ja mieszkam na fl dopiero od 2 m-cy, ale wczesniej bylam na wakacjach w west palm beach - jest bosko, goraco polecam :):) lina80, nadia, il-girl - co u was kobity?? 🖐️ milego dnia dla wszystkich 🌼

Gość Il__girl
Czesc dziewczyny Ale sie ubawilam czytajac ostatnie strony:) Poszalalyscie:) Dupcia - u mnie wszystko ok, staram sie myslec pozytywnie. Najwazniejsze jest zdrowie, reszte da sie obejsc. Jutro mam rozmowe, trzymajcie kciuki, moze sie uda:) swinkowaa-lepiej sie juz czujesz? Co u Was?

co z wami? il-girl - trzymam kciuki, musi sie udac. Wiem co to znacz stracic prace, ale to nie pierwsza i nie ostatnia 🌼 Jak sobie radzisz?Powodzenia jutro!! My dzisiaj plywanko + opalanko :D No i oczywiscie cos dla siebie - czyli paznokcie :) Dziewczyny- nie uwierzycie, u kosmetyczki byla babka z malym pudlem, babka pediciure i piesek- pedicure, patrze na tego pudelka a on ma rozowe paznokcie :D:D no i kreacje tez mial niezla, ale to mnie akurat nie zdziwilo :) swinkowa- bylas na zakupach? 🖐️

czesc kochane ja tylko na sekundke bo jestem u tesciowej i musze zmykac do mamy bo tam zostawialam dziecko :D zalatana teraz jestem mam za tydzien chrzciny. dzisiaj w tym upale myslalam ze zdechne. rano do lekarza a potem bieg po sklepach. sukienka dla mnie. ubranko dla malego. w koncu podrzucilismy go do mojej mamy i pojechalismy zamowic prezenciki na chrzciny. a ze to obok meza mamy to wpadlismy tutaj na chwile bo ten moj sie jutro na ryby wybiera i czegos tam szuka u niej w garazu ale go zaraz stad sila wyciagne bo przeciez dziecko czeka :) swinkowa he he... to mamy takiego samego przyjaciela :D il_girl - powodzenia. trzymam kciuki dupcia marzenie 🖐️ ja z Polski jestem z Warszawy. w przyszlym roku zabiore swojego lubego niech zobaczy ta moja Polske. juz sie nie moge doczekac. no i malego pokaze reszcie rodziny. ale to dopiero w przyslzym roku musze mykac. wpadne pozniej 🖐️

Gość sasiadka z polnocy
Hej ! Dupcia marzenie - wielkie dzieki 🌻. Zaraz sobie popatrze na stronki... Ja tez jestem "plazowa" dziewczna ;-) Milej niedzieli dla wszystkich :)

Czesc dziewczyny. Sasiadka z polnocy - moja kolezanka pare tygodni temu byla na Florydzie. I powiedziala, ze Palm Beach jest o wiele ladniejsze niz Miami. Palm Beach to na pewno miejsce, ktore warto zobaczyc. Homerkowa - a Ty z kim pobalowalas?:) Co do zabawek, to jak nie mialam chlopa przez dluuugi czas to sobie kupilam takiego wibrujacego przyjaciela. Przyjacielem byl naprawde dobrym! Jak poznalam mojego przyszlego meza to i tak mi bylo ciezko ten wibrator wyrzucic, wiec trzymalam go w nocnej szafce. Po okolo dwoch latach moj mezczyzna znalazl go i sie bardzo zawiodl;) Wyrzucilam wiec ta zabawke, ale z cieeezkim sercem;) Nie wiem jak pogoda u Was ale u nas w MA makabra. Nawet nie to, ze goraco tylko ze bardzo humid. Nienawidze tego uczucia. Bleee. Trzymajcie sie.

a ja wlasnie wrocilam z North Carolina z Outer Banks i bylo fantastikoooo:D Postanowilam ze za miesiac jade tam sama sobie w prezencie urodzinowym :D na kilka dlugich dni :D Zajrze juztro bo lece spac jutro do pracy papa dziewczynki :*

Tak oto weekend sie skonczyl i trzeba bylo rano do pracy wstac. Za jakie grzechy sie pytam. Wczoraj byalm ze znajomymi caly dzien na lodce na jeziorze Michigan. Bylo bosko. Pogoda dopisala, towarzystwo rozniez. Oby wiecej takich niedziel A jak wam kochane minal weekend?

dzien dobry wszystkim 🖐️ gdzie wy jestescie? co tak zaniedbujecie topic? swinkowa co z toba? il-girl - jak poszla rozmowa o prace? kwoka - jak samopoczucie? homerkowa - ja tez uwielbiam weekendy na lodce :) Ja planuje wrzesien, wyjazd do polski, tam musze kilka spraw zalatwic, tesciowa sie ciagle dopytuje czy przylece do north carolina na family reunion z malym, niestety moj maz w tym roku nie moze. A ja jeszcze nie wiem, zalezy kiedy wrocimy z polski. I 22 wrzesnia musimy byc z powrotem na florydzie. A potem jeszcze do tx na kilka dni, aj - urwanie glowy.

a witak, witam :) wrocilam z krainy alkoholej plynacej :) weekend minal mi super, bylam u kolezanki w piatek i wrocilam kolo 4 nad ranem do domu ( u znajomych co ex sie zaczepil, ale go nie bylo) , oddalam prosiaczka i poplakalam sie tak strasznie, bardziej niz za M. w sobote od 6 bylam na nogach, pojechalam po pile i pistolet do gwozdzi, pozniej do pracy, pozniej do domu, ze znajomymi remont, pozniej po barach i tak do 3 w nocy a w niedziele......na zakupy ( piekne rozowe walizki kupilam i spodnie w new york company za $7.99 - straszne sa przeceny) a pozniej caly dzien na basenie ( nie wiedzialam, ze mam tak przystojnych sasiadow :) ) i wieczorem do kasyna - i do domu znowu wrocilam o 3 .... a teraz siedze w pracy i umieram ..... ale wygladam zarabiscie w tych spodniach :)

Wlasnie siostra mi mowila ze w NY company maja zajebiste przeceny. Tyle tylko ze mego rozmiaru nie maja bo u nich xs to troche za duza na mnie