Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wIERZYĆ się nie chceq

Samotne kobiety są najgorsze...

Polecane posty

Gość zapomnialyscie jeszcze
Moze i rosna ale czlowiek tez powinien byc madrzejszy, szukac prawdziwych wartosci w ludziach - znajoma odrzucila fajnego goscia bo: tylko 170..... to ze facet wyksztalcony, kulturalny, z roznymi pasjami nie.... to sie nie liczy.... bo conajmniej 5 cm mu braklo, od razu dyskwalifikacja i tyle :D a sama jest niska wiec to ze ma 170 wcale nie bylo jakas przeszkoda.... niektorym odbija....

własnie trzeba zrozumiec, ale niektórym w głowie się nie mieści, że nie potrafią sprostać pewnym oczekiwaniom i leczą urażona dume na forum:D

zapomniałyście hehehe może w dupie mi się przewróciło ale wierz mi, z niskim też bym się nie zwiazała, zeby nie wiem "na jakim koniu książę nie jeździł":D

Gość Ale co w tym dziwnego
wiadome, ze np. kobieta koło 30-tki szukając partnera zwraca uwagę na trochę inne czynniki niż 20-latka i odwrotnie. To samo tyczy się facetów. Wiec nie rozumiem skąd takie poruszenie. Jak miałam jakieś 19-20 lat podobali mi sie faceci typu "wolne ptaki", beztroscy, buntowniczy itp. To bylo urocze. Ale teraz po tych 3-4 latach do związku szukałabym faceta bardziej odpowiedzialnego bo sama dojrzałam i zaczynam bardziej odpowiedzialnie myśleć o życiu, nie tylko w kategoriach rozrywki i beztroski. Każdy wiek ma swoje prawa.

no wiesz... dla mnie to on nieniski skoro ona kolo 160 a on 170 to i tak 10 cm rozncy - szpilki moze sobie nosic..... ja bym nigdy nie dyskwalifikowala goscia ze wzgledy na wzrost no chyba ze mniejszy ode mnie ( a o to juz trudno :D)

zapomniałyście- może to mój fetysz, no zboczona pewnie jestem ale 180 cm wzrostu musi byc:)

ale tu nie chodzi o roznice charakteru - bo wiadomo kazdy szuka partnera jaki bedzie pasowal do niego ale te glupie wymagania - wzrost, blondyn, samochod - najlepiej nowka itp itd nie wszystkie dziewczyny sa takie ale znam 2 co wymagania maja nieziemskie, wtracaja sie w zycie prywatne swoich znajomych i by je im poustawialy a faceci to najgorsze zlo - ale same placza ze chca takowego miec w domu....

Gość Ech macie problemy
żyjcie i pozwólcie zyć innym. Najeżdżając na kobiety z wymaganiami widocznie chcecie odreagować właśne kompleksy i frustracje, ze nie możecie podołac tym wymaganiom. Jeśli ktoś się ceni i zna swoją wartosć to będzie wymagał - zarowno kobiety jak i faceci. Wiadomo, że nie ma ideałów ale jakiś poziom musi być! ;)

zapomniałyście- różne cudaki chodzą po tym świecie, ja jestem pełna dla nich tolerancji- jak to mówiła moja babcia-jak sobie pościela tak się wyśpią ;)

Gość No chyba jest różnica
między za wysokimi wymaganiami a tymi normalnymi, jakieś w końcu muszą być!

Gość heheheh ja mam tyle lat
wcale nie pierdolę o szopenie, już byłam w związku i dziękuję za zazdrość i ograniczenia, nie lubię jak mnie facet kotroluje.. mało studiów wtedy nie zawaliłam... nudni domatorzy odpadają , maminsynki, ciapy życiowe też.. wolę kogoś kto ma podobny charakter do mojego i odbiera na tych samych falach jak ja.. a co do wyglądu to podstawowym kryterium jest dbanie o siebie, lubię jak każda kobieta gdy facet jest zadbany i ciekawie ubrany, i tak nie polecę na zapuszczonego grubasa.. do wzrostu nie mam wymagań bo sama jestem niska ale szczupła i zgrabna przynajmiej :classic_cool:

Gość swieta prawda
to taka co przebywa na cafe prawie 24 godziny na dobe,no po prostu tu mieszka i pewnie sie musi dowartosciowac bo w realu jej nie wychodzi