Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luśka.

WłASNORęCZNIE WYKONANE OZDOBY

Polecane posty

Wiem z ejest gdzies juz taki topic, ale tam sa przewaznie na Boze natrodzenie. A macie jakie sinne pomysly??

Gość Artha
Ja jak sobie trzępię to potem mam na monitorze własnoręcznie wykonane ozdoby 🖐️

do skorupek jajek ( takich połówek powstałych z \"rozbicia\" jaja można przykleić atłasowe wstążeczki, do środka wadzić po kurczaczku---- i zawiesić na drzewko proste a efektowne;)

A mi wlasnie nie chdozi o dekoracje na swieta :) Szukam czegos, czym moglabytm ozdobic pokoj przez caly rok :)

przewiercić dziurki przez muszelki, przewiązać sznurek, powiesić na gałązkach. Fajnie wygląda to w jakichś starych butelkach, małych balonach na wino itp. Wazon-butelkę przyozdobić muszelkami, przykleić;) dość ciekawie to wygląda

w wazoniku scientym ukosnie mozesz posadzic w piasku kaktusa...fajnei wyglada.... zaleszy jaki miasz dom, jakis tyl, jakie kolory, co ci sie podoba...

A macie moze linki do jakichs stronek gdzie jest to dokladniej pokazane :)

no i wogóle wszelkiego rodzaju kompozycje z suszonych roślin, tych zebranych latem, lub tych kupionych na giełdach:) Ja ogólnie jestem typem zbieracza, więc przyda mi sie każda szyszka, gałązka, piórko -- znalezione na spacerach

Gość spróbuj poszukac coś
na stronie www.wizaz.pl - tylko njapierw trzeba sie zalogowac bo wtedy mozna ogladac zdjecia dołaczone do wpisów. Sprobuj poszuakc , ja tez zaraz cos poszukam to wkleje linka. ;)

Gość zad vcdgf hgf jh ytr
nie, podnosze topic do gory :") jestem w spodniach ;p

Gość spróbuj poszukac coś
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=226559 to jest link , ale tak jak wspomniałam, zeby ogladac fotki wizazanek trzeba byc zalogowanym . Linki do stronek mozesz ogladac bez logowania. Myśle ze coś znajdziesz bo jest tam mnóstwo roznorodnych pomysłow :)

Gość zad vcdgf hgf jh ytr
dziekuje :*