Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kemii

Nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek c.d

Polecane posty

mama Lenki witaj!:) 🖐️ Dziewczyny,ja mieszkam chwilowo za granica-hiszpania,mam dwóch synków jeden 6 lat(niedługo siedem) a drugi teraz 20 bedzie miał 5 lat:) mam 25(no niedługo tez 26)lat

ja jestem z łodzi ale obecnie mieszkam w gdyni:)-z czego bardzo sie ciesze.. od zawszewiedzialam ze bede miala 2dzieci...mały skonczyl miesiac temu 2latka tak wiec najwyzsza pora na drugie..załuje nawet troche ze wczesniej sie nie zdecydowalismy...i tak nie pracuje domomentu jak moj mały pójdzie do szkoły napiszcie jak wam sie podoba macierzynstwo

kiara,witaj 🖐️ myszka fajnie że wpadłas:) Yzulka do jakiej idziesz szkoły?Wiesz ja tez myśle ze moze jak wrócimy do polski do pójde bna jakies studium:) myszka to napisz jak tam było na imprezie:) :P Dobra ja tez lece szykowac cos nba obiadek bo na 13 lece do roboty,ale pózniej na pewno zajże:)Wypije jeszcze resztki porannej kawki i do roboty:) Pijecie tez z samego rana kawe?Bo ja pierwsze co jak otworze oczy to musi byc kawa czarna i bez cukru :)

kamka82,fajnie że ccecie miec jeszcze jedno dziecko,powiem ci tak w tajemnicy :P ze ja nie panowałam drugiego dziecka,ale teraz nawet nie wiesz jak się cieszę ze mam dwójke:) Chłopaki bawia się razem ,maja wspólne zajecia ..idt,oczywiście jest juz czs na bijatyki-którym zapobiegham,no ale to sa chłopaki :P Dodam jeszce że młodszy Adaś jest fanem spidermana:)WSzystko chce mieć ze spidermanem:)

hej kiara:) ja juz tez po kawce...teraz popijam detox-oczyszczam sie troszke:) dzis leniuchujemy troszke caly dzien..no moze maly spacerek:) pozdrawiam

hehe moj jas jest teraz na etapie kubusia puchatka.... nieraz tak patrze na mojego synka jak sie sam bawi-jest mi go szkoda,rodzenstwo to podstawa i nie wyobrazam sobie zeby jas byl jedynakiem...zreszta moj instynkt macierzynski jest niesamowity..

no jstem obiad uszykowny :) ja jestm z Łodzi pracuje w aptece jestem technikiem farmacji ]mój mały jest na etapie raczkownia i wszedzie go pełno a pies nie wie o co chodzi bo mały doleci do niego i go szarpie krzyczy a ten ciapa lezy :)

witam dziewczyny mam 21 lat...niestety nie mam jeszcze dziecka(w tamtym roku poronilam) :( ale bardzo sie staram zeby miec malego dzidziusia... pozdrawiam... p.s. bardzo fajnie ze taki topik powstal...

witam dziewczyny mam 21 lat...niestety nie mam jeszcze dziecka(w tamtym roku poronilam) :( ale bardzo sie staram zeby miec malego dzidziusia... pozdrawiam... p.s. bardzo fajnie ze taki topik powstal...

nio widze żę kilka jakoś nigdzie nie mogłam nikogo spotka. kemi:) mam bratanka ma 5 lat i tez ma bzika na pkt spidermena:)ma bokserki w pajęcze sieci i nazywa je \"spajdermenowe gacie\";P:P: co do do szkoły to prawo i admininstracja najprawdopodobniej.:)

malutka bardzo mi przykro:(,to musi być straszne:( No ale mam nadzieje że tera bedzie wszystko dobrze i urodzi sie dzidzia;) Yzulka fajny kierunek wybrałas,ja tez bym chciała iść do szkoły zebym pozniej siedziała przy papierach,lubie te sprawy:) Wiecie coi poszłam szykowac obiad i dopiero wstawiłam wode na makaron,niezle co :P.No ale byłam przynajmniej w skalepie:) Tak nie chce mi się iść do pracy,z chęcia posiedziała bym w domu:)

czesc-a ja juz jestem tak umeczona, tym siedzeniem w domu tą monotonią ze z checią poszłabym do pracy.Oderwałabym sie od tej codziennosci.Kocham swojego synka i jestem b. szczesliwa ze go mam,ale nieraz jak patrze na siebie w luetro to horror-podkrażone oczy,niepomalowana,odrosty,rozciągnięte dresy...az sie ryczec chce

dzieki ze mnie przyjelyscie do siebie... tez mam taka nadzieje ze w koncu zajde w ciaze...i bede miala malego bobaska...:)

To i ja się przyłącze. :D Mamą jestem już prawie, bo pod koniec lipca ma się pojawić nasze pierwsze dzieciątko :). Mikołaj :D

okokokokoko....cześć!no to już niedługo..:)pewnie nie możesz się doczekac:) kasiulak na pewno nie jest tak zle:)ale taka jest prawda że jak się pracuje to inaczej wszystko wyglada ,wyrwiesz się z domu na chwile...idt,nie załamuj sie kochana,moze niedługo tez znajdziesz prace!:) A słuchaj,to na co czekasz,szoruj do łazienki i się pomaluj:),pomysl jak zaskoczysz męza:P :P :P

My mieszkamy w Irlandii,obecnie jestem na Święta w Polsce,skończyłam licencjat z Położnictwa i na razie nie pracuje,opiekuje się moją córeczką.Niestety Lenka się rozchorowała,ma temperaturę i katarek mam nadzieje,że na tym się skończy,pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy:)

ja jak zaraz nie odejde od komputera to cudo w pracy to ze mnie nie bedzie,no lece już naprawde się zbierac:) Dzewczyny wracam po 16 mam nadzieje że cois naklikacie:) :P🖐️

Miałam to samo powiedzieć. Ja też Jak siedzę w domu, to robię to sama dla siebie, żeby się lepiej poczuć. Do łazienki, kąpiel, wymalować się, użyć perfum :) I ubrać coś na siebie, byle nie dresy :). Od razu coś się zmieni :). Ja już nie mogę się doczekać. Heh no niewiele zostało, już ponad połowa za mną i coraz więcej nerwów :). Ale już bym chciała mieć maleństwo w ramionach :).

mama Lenki,macie zamiar wracac do Polski czy chcecie zostac? Biedna Lenka :(szkoda że się rozchorowała,ale mo ze temperatura minie i będzie ok:) Ja lece do polski w czerwcu,tez nie mogę się juz doczekać:) dziewczyny lece -wiem pisze to juz chyba z 3 raz ale tera już spadam 🖐️

kemi my planujemy tam zostać jeszcze 2 lata,ale tak naprawdę to nie wiem jak to wszystko się potoczy,powiem szczerze,że bardzo tęsknię za Polską no ale jedno jest pewne tam żyje się łatwiej,muszę myśleć o naszej małej :)

ja do pracy we wrezśniu ide tak samo jak do szkoły-mały będzie miał 9 miesięcy i będe mogła go czasem z babcia zostawi-tatuś też ma pracę 3 zmianową:)

okołookoło to już niedługo bedziesz tulic dzidzie pamietam jak ja chodziłam w ciązy :) a teraz maly raczkuje :D no ale niedługo zostane ciocią :) Jasia i Julka

Gość 24letnia mama 6m-c Zosi
przyłączam się:)

mama zosi🖐️:) przyłaczaj sie! kiciaaaaa :)🖐️witamy!:) dziewczyny własnie wróciłam z pracy!jestem padnieta i do tego jeszcze kuchnia -kafelki ite sprawy,juz na swieta,nie mam wyjścia ide sprzatać z teściowa:( myszka miłej zabawy na imieninach:) mama Lenki wiesz co ja tez jeszcze nie wiem jak to bedzie,tak jak piszesz ,trzeba mysleć o dzieciach:) dobra lece sprzatać i zajze pózniej:)wiecie jak u nas dzisiaj ciepło..:)

no to hej! witam nowe kolezanki 🌻 Acha 👄 kemii moj drugi maluch tez nie byl do konca zaplanowany, no ale b sie cieszymy, zwalszcza maz liczyl na corke i tak prawdopodobnie bedzie Yzulka ma byc Emilka, no ale zobaczymy czy sie nic nie zmieni ;) kemii ile lat maja Twoje chlopaki?

Gość kacha112
Czesc dziewczyny! Dolaczam do graona! Mam 23 lata i 6 mies.coreczke. Mieszkam w Anglii z mezem Brazylijczykiem.

no i już po robocie w kuchni :P kacha cześć 🖐️ :)kacha jak ci się mieszka w AngliI? Evi moje chłopaki mają 4 i 6 (niedługo 5 i 7)już sopre:) Powie wam dziewczyny że nieraz jak sie połoze wieczorem do łózka to sobie tak mysle,jak fajnie że możesz spac całą noc az do rana i że nie trzeba juz wstawac karmić dzieci itd...:P