Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kemii

Nowy topik dla 20-paroletnich mamusiek c.d

Polecane posty

Gość kacha112
ja nadal unieruchomiona czy ktos mial moze zerwane wiezadlo

Cześć dziewczyny!!:D Kacha nigdy w życiu czegos takiego nie miałam:(napewno nie jest to miłe:( U mnie w domu wszyscy chozy.Chłopaki leza plackiem w łózku,goraczka i kaszel :( Dzisiaj na wiec zó jedziemy do lekarza ze starszym dzie ckiem,oby to tylko zwykłe przeziebienie;) Dziewczyny co tam u was słychać??????????????????

Dziewczyny mamy nowa stronke :D :D :D!!!Brac si ę tu zaraz do pisania:) :P :P :P

Witajcie 🌻 Mam 28lat, synusia 6,5 miesiaca no i męża czyli drugiego dzidziusia:-) jestem na urlopie wychowawczym. Z checia bede tu do Was zaglądać.Mąż pracuje codziennie do póżna wiec prawie cały czas siedze sama z synkiem. Własnie wróciliśmy ze spacerka trzeba wykorzystać ładną pogode bo znów zapowiadają deszcze i sniegi;-(

cześć Gochasia:D Fajnie ze wpadłas:)bo duzo dziewczyn chce pisać z nami ale coś nie zagladają do nas :P :P :P Może zalatane jak każda z nas:P :P U nas dzisiaj tez cały dzień swieciło słoneczko:)Oby jutro tez takj było bo jade na targ :P :P :P🖐️

Gość kacha112
No dziewczyny!!! Tyle mlodych( i pieknych:) ) mamusiek sie zapisalo do naszego klubu.Gdzie jestescie? Ja pisze zawsze rano bo akurat moja malutka spi. Ja nadal zamknieta w pokoju, codziennie przychodzi do mnie jakas kolezanka zeby chociaz mi herbatki zrobic bo do kuchni nie zejde. Ale ogolnie to moze byc kiepsko - wszystkie znajome mysla o powrocie do Polski - funt leci na leb na szyje. Moja corunia troche marudna sie zrobila.Moze zaczyna zabkowac?

Cześć dziewczyny! Dzisiaj cały dzień latam po lekarzach,jutro wam napisze.Dzieci mi goraczkuja ..:( :(...lece....do jutra pa🖐️

Kacha wspolczuje Ci naderwania sciegna, wykuruj sie szybciutko ;) I odpoczywaj masz szanse ;) Kemii Tobie szczerze wspolczuje goraczki. Wiem dokladnie co przezywasz:) A mnie strasznie zoladek boli :( Niewiem co jest Gochasia witaj!!! slicznego masz synusia. Pozdrowienia

hej laseczki:) coś cichutka na naszym topiku:( ja jestem padnieta mała dala mi dzis popalić!!!! teraz śpi więc mam chwilkę ale zaraz zmykam lulu....bo jutro znów mój wulkan energii będzie szalał:):):) dobranoc dziewczyny...zajrzę do was jutro papa

Cześć mamuski ;) Ja już od rana latam :OJedno dziecko zaprowadziłam do szkoły bo już mi żyć nie dawał..jeszcze ma słaby kaszel,ale dałam go do szkoły bo i tak siedzą w szkole. Drugie dziecko lezy w łózku i goraczka 38.Idziemy pózniej do lekarza.Wiecie co juz mam dosyc tej choroby i tego wszystkioego....:O U mnie od rana swieci słoneczko,zapowiada nam sie piekna pogoda :)Przynajmniej tyle:P :P :P NO dziewczyny brac mi się tutaj do pisania bo zeczywiście jak napisała kiciaaaa coś cichutko u nas ostatnio ;) :P Lece na sniadanko :) 🖐️

hej dziewczyny,co z wami???????????????????????? Czemu nie piszecie????????????:O

Hej :) U nas sie dzisiaj tez wypogodzilo, chociaz w poludnie bylo pochmurno i zimny wiatr. Maly byl dzisiaj bardzo grzeczny mam nadzieje, ze mu tak zostanie ;) W nocy za to budzi sie trzy razy hehe.... Moje slonce juz wykapane i spi, ale sie jeszcze pewnie obudzi zanim my do lozka pojdziemy. Pozdrowienia

Gość kacha112
Hej dziewczyny noga nadal spuchnieta musielismy zmienic date wylotu o 3 tygodnie bo lecimy do Brazylii zamknieta w pokoju:( bede pisac na kafe:)

witam nie miałm netu przez jakis czas ale juz mam 3 kwietnia moja bratowa urodziła blizniaki Jasia i Julka hura hura

Gość kacha112
Gratulacje dla mamusi i cioci:))) blizniaki...pewnie ktos bedzie musial jej pomoc na poczatku smutno mi dzisiaj:( w niedziele juz mielismy leciec na urlop a tak to siedzie sama z ouchnieta noga ktos mnie pocieszy?

Cześć dziewczyny!! Kacha ty tutaj się nie smuć tylko dawaj i popiszemy o czymś i o niczym :P :P Jak chcesz mozesz wpaść do mnie na pierozki i kawke :) Myszka też gratuluje super imiona i na dodatek dziewczynka i chłopczyk.To ci szczęsciara!! :D

Gość kacha112
ok kemii tylko o czym popiszemy? o facetach...nie bardzo bo obie mamy mezow o dzieciach...ja mam malego szkraba,Twoje sa starsze czekam

Witajcie U nas dzis cięzki dzien maly chyba ząbkuje jest strasznie niespokojny. Kacha mmm Brazylia mogę tylko pomarzyć.My mieliśmy leciec na teneryfe ale budujemy sie i w tym roku chcielibysmy sie wprowadzic wiec musimy troche oszczedzac, zreszta nie wiadomo jakby Szymek znosił podróż. Kemii ja bym te pierożki zjadła pychotka;-)

Hej mamusie, A u mnie byl przed chwila pielegniarz;) Przyszedl mi pomoc hehe..Bo mi maly sie jeszcze w nocy budzi. Wiem, ze to dziwne, bo w polsce nikt by nie pomyslal, ze to cos nie prawidlowego, a tu przyjda i Ci sprobuja pomoc z dzidziusiem. Fajna ta opieka tutaj. Hmm Brazylia, Teneryfa hehe ja tylko moge pomarzyc. Moj urwis spi tylko we wlasnym lozku hehe. Nigdzie z nim wyjechac nie mozna, a planujemy podroz do Polski, niewiem jak on tam bedzie spal :( Kacha bidulko 🌻 Ja Cie pocieszam. Myszka blizniaki hehe. Gratulacje 🌻 🌻 Od razu parka ;) Smaka mi narobilyscie z tymi pierozkami hehe. Gochasia ile spi Twoj Szymek w ciagu dnia? Przesypia noc? Karmisz piersia? Ma ktoras dobra rade na trudno spiace dzieci? Pozdrawiam

Frania o przespaniu całej nocy moge tylko pomarzyć.Karmie piersią wiec tak 3-4 razy w nocy wstaje.Mały spi razem z nami przez kolki tak go nauczyłam i teraz cieżko odzwyczaic.W dzien spi mi 2-3 razy po 40min-1godz na dworze dłużej.Jeszcze 2 tygodnie wczesniej mogl spac na dworze2-3godz.Też by mi sie taki pielegniarz przydał;-) Ty mieszkasz w Angli tak? bo cos nie doczytałam.

Gochasia- ja mieszkam w Holandii, ale opieka zdrowotna jest super. Naprawde staraja sie pomoc. On mowil, ze do czwartego miesiaca dziecko moze sie budzic z glodu, ale po czwartym, ze to juz zaczyna byc rutyna. Maluszek poprostu mysli, ze to normalne w nocy jesc. A ja myslalm, ze jak dzidzia ma pol roczku to juz noce przesypia hehe ;) Pozdrawiam

Gość kacha112
Gochasia! A ja mieszkam w Anglii i tu opieka zdrowotna jest na bardzo niskim poziomie.Tesknie za polska sluzba zdrowia.Moja mala dla przykladu nie miala jeszcze zadnego kontktu z pediatra( nie wliczajac prywatnej wizyty w Polsce). Zaczelamjakis czas temu odstawianie od piersi. Docelowo chce karmic tylko przed spaniem. Zobaczymy jak mi dzis wytrzyma

Witacje Cos ten nasz topik umiera.Hop hop gdzie dziewczyny jestescie.U nas bez zmian mały dalej marudny i zębów brak.Uciekam bo juz jestem wzywana;-)Pozdrowionka

Cześć dziewczyny!!:D Gosiata masz rację cos ten topik podumiera!:( Nie mogła pisać przez weekend bo byłam w pracy ;o noa le juz jestem w domu:)NO do roboty dziewczyny meldowac sie :P :P U nas cos pochmurno chyba bedzie padał deszcyk-a niech pada :P

U nas leje cały dzień.NIECH NIE PADA!!!!!! bo nie moge wyjsc na spacer z małym;-( Mały zasnoł aż poł godznki;-)

Gość kacha112
ja ciagle w domu ze spuchnieta noga:( Przed chwila byla u mnie kolezanka, dzwonilysmy do szpitala zeby umuwic ja na lyzeczkowanie...w piatek byla na usg w czwartym miesiacu i okazalo sie ze dzidzius jest nie zyje...a juz go widziala na usg

To straszne ale jak byłam w szpitalu (nawadniali mnie bo wymiotowałam caly czas) to tez leżałam z dziewczną która miała juz dwa razy łyżeczkowanie.

Oj to musi być straszne dla niej :(Ale powiedzcie same,nosisz dziecko a tu sie okazuje ze już nie żyje:( U nas popadalo,ale nie tak strasznie i już wychodzi słoneczko,wiec ide wstawić zaraz pranie...:P

Hej mamusie, oj cichutko tu, cichutko :( U nas dzisiaj slonko swieci i jest ok 10 stopni. Pozniej czeka nas spacerek przymusowy hehe. Juz sie nie moge prawdziwej wiosny doczekac :) Moj maly cos psika, aby zadne przeziebienie sie nie wdarlo . A kyyysz!!!!!!!!!!!!! Co u Was laseczki ;) Pozdrowionka

Hejka my własnie wróciliśmy ze spacerku mały coś w nie sosie;-) Musze szybko jakąś zupke dla niego upichcić i dom ogranąć bo bede miala gości;-)