Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vibac

Nadal wam szkoda Zientarskiego?

Polecane posty

Gość z otylią było tak samo

wiecie co... ??? jesli to ze przestawilo mi sie kilka literek czyni ze mnie kretynke, to brak mi slow:] hah smieszne co do predkosci...znane sa wam sytuacje w ktorych ktos przekroczyl predkosc o 30, 40 km/H i zabil np ludzi czekajacyh na przystanku? dlatego nie mowcie mi, ze predkosc ma znaczenie... i to i to, jest nieodpowiedzialne... nie bronie go jako kierowcy jesli nie zauwazyliscie, ale mowie o sytuacji w jakiej jest teraz, a w tej chwili jest w ciezkim stanie, i wybaczcie ale zaden normalny czlowiek, nie bedzie zyczyl nikomu zlego w takiej sytuacji... przeczytajcie anstepnymr azem uwaznie, a nie wyskakujecie, ze jestem glupia czy cos... poza tym wykonuje taki zawod, w ktorym niezaleznie od tego, czy ktos jest tym zlym , czy tym lepszym pomagam...

nie widze swiata na czarno i bialo... konsekwencje powinny byc wyciagniete... ale zeby tak sie stalo, ten czlowiek musi wyzdrowiec... i ja mowie tylko o tej kwestii, innych aspektow nie poruszam... wiec nauczcie sie czytac ze zrozumieniem

Gość WYZDROWIEJE I ....
NADAL BĘDZIE CHCIAŁ INNYCH MORDOWAĆ NA ULICACH ?

Gość nie przesadzacie
koles odpowie za to co zrobil,ale kwestia dotyczy tego, aby wyzdrowial..poza tym kazdy uzytkownik samochodu musi sie liczyc z czyms takim jak wypadki., choc przyznaje pan zientarski zachowal sie nieodpowiedzialnie, gdyby cos takiego zrobil ktos z waszych rodzin, pewnie nie chcielibyscie aby wyzdrowial? mimo wszytsko? najpierw przelozcie taka sytuacje na swoje srodowisko, i nie mowcie, ze nikt z was by tak nie zrobil, to jest chwila, a bylo tu paru takich, co sie przyznalo, ze jezdza ponad zakazami

nieodpowiedzialnosc? to jest czysty debilizm jechac 200 czy 300 km/h w centrum miasta, po drodze ktorej nawierzchnia nie nadaje sie do zwyklej jazdy i to autem ktore ma kilkaset KM :o tym bardziej ze to byl czloweik ktory raczej wiedzial co mogloby sie stac przy takiej predkosci, a skoro poniosly go emocje bo dostal ferarri tzn ze nie powinnien wogole prowadzic pojazdow mechanicznych :o

Gość posłanka SLD
nie powinien odpowiadac . on jest uprzywilejowany a nie jakis zwykly fiut z huty czy fabryki albo wsi.

Gość ...ada..
Szaleńcy z Wawki dobrze znają to miejsce i wiedzą że auto wybija tam przy dużej prędkosci i lecą kilka cm nad ziemia , czego się nie robi dla emocji....aż tu pech...czasami mozna przegiąć...

Gość tak tak obrażajcie dalej
tylko tyle potraficie, pytanie brzmialo czy szkoda ? (z reszta glupie pytanie)a nie czy jedna z druga uwaza to za debilizm, czy cos innego

Gość /*mam takie zdanie*/
o, coz jedno co jest niesprawiedliwe to to ze nie on zginal, tylko pasazer ... ale bedzie mial za swoje rozliczajac sie ze swoim sumieniem ... mam nadzieje ze go w TV juz nie zobaczymy i syna tez NIE

Zientarski zabil, bo na sile tego drugiego do samochodu wepchal? przywiazal go do siedzenia i nie podzielil sie z nim pomyslem jazdy z perdkoscia blisko 300 km/h? to bylo nieumyslne spowodowanie smierci, a nie zadne morderstwo, nie przesadzajcie. rownie dobrze mozecie napisac, ze ten, co zginal, sam sie zabil...

Gość ijuz
dajcie spokuj ,to nie o to chodzi czy znany ,czy nie ,nie znęcajcie sie nad ludzmi i nie obrzucajcie ich błotem

Gość niestety kafe teraz
znana jest wylacznie z tego, ze ludzie rzucaja bluzgami na lewo i prawo.

Gość beznadziejni jestescie

Gość bo jestes
beznadziejna, a czlowieczenstwa w tobie tyle, co klasy u swini (nie obrazajac swinek)

tobie akurat nic do tego. szkoda mi jest dzieci chorych,glodujacych, cierpiacych nie ze swojej glupoty. a ze jego mi nie szkoda to tylko i wylacznie moja opinia.

Gość morderców nigdy mi nie szkoda

Gość no coz swiadczy to tylko
o Was, rozumiem, ze macie prawo do stawiania wyrokow i sadzenia kto jest dobry a kto zly?? a argument , ze to czlowiek was nie przekonuje? wiec nie rozniceie sie zasadniczo od niego niczym!

w takim razie go uniewinnmy :o szkoda mi tylko tego ze jest mlody, niby taki obeznany w temacie motoryzacji a tu taki wypadek..i zginal inny czlowiek przy tym. i szkoda mi jego bliskich...bo to jednak najwiekszy bol dla najblizszyvch jest.

oj biedny człowiek , jak mi go szkoda ,że akurat ta bezwzględna nierówność w drodze przeszkodziła mu w szarży , strasznie mi smutno z tego powodu , uchwyćmy się wszyscy za dłonie i odmówmy ojcze nasz za niego i duszę jego pasażera ,któremu odebrał życie :(

Z dyche powinien dostac. Do tego sprawa cywilna za spowodowanie smierci i ogromne odszkodowanie dla rodziny, zwrot kosztow zniszczonego samochodu. NIeodpowiedzialny smarkacz.

Gość nikt go tu nie
uniewinnia, przeczytajcie pytanie znaim sie wypowiecie! chodzi teraz o jegoz drowie, a nie o kare, a kare dostac powinien, zastanowcie sie czy gdyby to dotyczylo waszych bliskich tez bylibyscie tacy mocni w gebie...watpie!

nie obchodzi mnie jego zdrowie , sam sobie je zepsuł ,podstawianie w miejscu kogoś bliskiego , śmiech na sali jedyny argument obrońców :o

Gość wiesz...nie jedyny
gdybys zechcial przeczytac wczesniejsze wypowiedzi, cos w rodzaju sumienia, pewne zasady czlowieczenstwo, to tez Cie nie przekonuje...z rezta szkoda mojego czasu, dla kogos pozbawionego wszelkich zasad etycznych, i nie interesuje mnie ktore z was uwaza czy zientarski je mial czy nie, po prostu zdarzyl sie wypadek, a On do konca zycia bedzie mial swiadomosc tego, ze zginal w Nim jego przyjaciel..