Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka...

Co robicie w sobotni wieczór??ja umieram z nudów jak to zmienic??

Polecane posty

no wspomnienia... moze to lepiej ze nie bierzace problemy ;) ale z drugiej strony... :/ smutno tak :( no ale trzeba trzymac sie jakos :P :D

ostatnio wiem cos duzo o problemach :( niestety jak sie wali to juz wszysko:( kwiecien i maj widze u siebie w czarnych barwach

ee tam wspomnienia te ktore byly ustapia miejsca tym ktorym przyjda napewno i tego sie trzeba trzymac :)

ja ogolnie ostatnio widze raczej wszystko w czarnych barwach ale... :P ... powoli i do przodu jak to sie mawia :) w koncu jest takie miejsce ponizej ktorego spasc sie juz nie da i mozna isc tylko do gory :P:P

no jedyna ktora mi pozostala :P :P :P wiec nie psuj jej :P :P tylko ona mi zostala :P

oczywiscie zartowalem :P przeciez o nic Cie nie posadzam :P kurcze nie skoncze tego sprawka :P :P a jutro beda frytki :P :P ale to nic ;)

a bo poje@#%ne to jest :P tobie tez by sie nei chcialo takich bredni pisac :P

ja od 2 tyg zbieram sie do swojego by je napisac z kumpela ale jakos czasu brak:0 a poza tym z tym moim sprawkiem to czeski film nikt nie wie jak je zrobic cos trzeba bedzie sciemnic czasem robilam naprawde powalone sprawka wiec wiem cos o pojebanych sprawozdaniach;)

no tylko ja mam jeden maly problem jak nie bede mial sprawka to wyllot z laborki :P :P :P tak wiec niestety z wielka przyktroscia musze sie zmyc do czasu az je napisze :P co wcale nie znaczy ze nie bede zagladal tu od czasu do czasu :P :) bo bede :P

Metee dasz rade :) przecież kolo jest lajtowy i pewnie podarowałby brak jednego sprafka ;) A co to takiego tłumaczysz ?

ojojojojoj... to może pomóc go poszukać ? podaj jakieś szczegóły to go znajde :) a jeżeli to po angielskiemu to z chęcią sam potłumacze ;)

kiedy właśnie nie pamietam jak sie nazywal i chyba musialam go wykasowac z ulubionych:/ po angielskiemu ale to nie takie proste;)

a na kiedy to potrzebujesz ? Bo dzisiaj już raczej nie dam rady bo oczy same mi sie zamykają ale jutro (znaczy sie dzisiaj) spróbuje przysiąść i coś przetłumaczyć :)

coś Ty tak sobie tylko gadam sama sobie poradzę:) zresztą przecież ja po polsku całego tekstu nie przepisuje tylko to czego nie rozumiem :) podejrzewam,że jak tłumaczy to ktoś kto sie na tym nie zna to moga wyjsc niezle glupoty ale dziekuje za checi a to jest artykul potzrebny za ok 2 tyg wiec luz :)

ale jak co to polecam sie na przyszłość ;) A teraz idem sobie już. Trza sie położyć spać bo jutro od rana do 18 na uczelni siedze :( Także widzimy-słyszymu sie jutro mam nadzieje ;) Spokojnej nocy życze :) < cmok> PaPa

kurde a co to masz za artykol?? o czym :P wole to niz to powalone sprawko :P :P :P... najlepsze ze mam sprawko \"przywlaszczone\" od poprzedniego rocznika robie wszystko jak oni :D i du#a :P :P chyba tez preparowali wyniki lol wiec nie pozostaje mi nic innego jak to co robie najlepiej :P sciemnione wyniki :D :D :D

ej naparwde My tak zawsze robimy jak cos nie wychodzi :D:D:D:D i zawsze mamy sprawka od starszych albo od innych z roku i robimy misz masz i mamy potem 4.5 :D:D:D art: Screening and detection of apoptosis :classic_cool: ;)

hehehe :P jak ja lubie techniczny angielski jezyk :P :P na POLSL zdaje sie ze tez jest biotechnologia na naszym wydziale :P nawiasem mowiac same dziewczyny na roku (plus moze z 4 chlopa) :P

ja tam nie wiem ktora nudniejsza :P :P z reszta co tu mowic :P studia za ciekawe ogolnie nie sa zwlaszcza w czasie sesji :P :P :P :P tymbardziej jak ma sie poroniona kadre profesorska :/ :(