Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka...

Co robicie w sobotni wieczór??ja umieram z nudów jak to zmienic??

Polecane posty

metee -> kolejne 18 + kilka kolejnych :P wiem że jestem skromny :P

boi sie byc kolejna w kolekcji:P taa 18 + vat :P no znów i co ja sama biedulka pocznę ojojoj :P:P sasasas bardzo Wam to przeszkadza??:>

Gość no to i ja sie dolaczam
nie no jestem jestem;) tylko wydawalo mi sie autorka tego topiku jest mlodsza,nie wiem czemu moze po stylu pisania jakos tak no ale coz,niech bedzie ze to ja ;)

No to ja na dzisiaj już kończe niestety ale trza w końcu kiedyś iść spać ;) Miłej i spokojnej nocki wszystkim życze :) PaPa

no to zostalysmy we dwie ;)

hehehe :P pomyslow jest zawsze pod dostatkiem ;) np. 1) mozemy isc odpoczywac 2) mozemy isc spac (co znaczaco rozni sie od odpoczywania :P 3) mozemy dalej tu pisac :P 4) umiwic sie na pivo ;) :P 5) j.w z tym ze na kawe :P 6) .... itd. :P:P

hmm ale to było pytanie do 20-stki co mamy zrobic z Toba teraz;):P a ja moge wykonac baardzo chetnie wszytkie powyzsze propozycje :p;)

powiadasz ze do mnie:classic_cool: co mozemy...mozemy go przywiazac do lozka :D ale to juz ekstremalny pomysl:P tak jakos mi wpadlo bo skoro jeden rodzynek zostal:D nie no tylko nie pomylscie sobie ze ze mnie jakis maniak seksu jest :P

hahahaha :P :P :P tak to jest jak sie ma kumanie wylaczone :P Tylko mnie nie wykozystajcie (za bardzo :P ) :P :P :P "a ja moge wykonac baardzo chetnie wszytkie powyzsze propozycje" No ciekawe ciekawe :P wypadalo by sprawdzic :P :P

na wiazanie sznurkiem sie nie godze :P :P ew. moga to byc takie rozowe wlochate kajdanki heheheheheh :D :D

oj tam od razu dewiantka :P przywiazac aby nie przeszkadzal w yyyy...ogladaniu tv :D no :classic_cool:

no to co,aby bylo fair pozostaniesz nadal zwiazany ale za to wlaczymy program erotyczny:D podczas gdy my uprazymy kukurydze:P

zakneblowac?no to skarpetkami :D:D ale az tak bedzie wyl?:classic_cool:

nie na kneblowanie tez sie nie godze :P :P :P tymbardziej skarpetkami :P moze wy tu sobie poplanujcie co jeszcze zrobicie zeby sie na mnie wyzyc a ja sobie poczytam ;)