Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaa szok

Kto z was stosuje prezerwatywy? Doradzcie prosze...

Polecane posty

Gość hahahhaha pisowskie
:D Akurat do pisu to mi bardzo daleko, po prostu uważam, że jesteś płytszy niż Bałtyk. I tyle.

Gość aaaaa szok
Globulki to w sumie jakieś takie coś plemnikobójczego. Ale mi chodzi o coś inego. Kiedyś w gazecie widziaąlm reklame- ale to daaawno było. Pisało chyba ze to glibulki, i miało się to urzywać po stosunku ze niby keidy zapominamy o wszystkim bo się kochamy to takie globulki sa fajne i ze warto je mieć- tak było w tej reklamie ale teraz naprawde nic nie moge znalezc o takim produkcie ;(

Tak, bo mam swoje zdanie i swoje preferencje....Też sobie mogę napisać, że jestes płytka, płytsza niż ściek za twoją chatką. MERYTORYCZNIE proszę....

Gość jak mam coś napisac merytorycz
nie jak nie rozumiesz po polsku, dziecko:O Nie masz więcej niż 20 lat, prawda?:) Wykształcenie najwyżej średnie, prawda?:)

Sympatie PISowskie ,prawda?:) Skad ty bierzesaz te argumenty, z paluszka? Naucz się pisać i odpowiadać na pytania. Mam 20 lat dlatego, ze lubie bez gumki, czy na odwrót?:) W takim razie ty ok 11 chyba masz, wykształcenie przedszkolne co najwyżej. Do autorki watku: przejrzyj forum na www.antykoncepcja.pl , tam będą wiedzieć takie rzeczy...wg mnie jedyną opcją jest ta pigułka 72h po.

Gość Kasikmo
Mnie sie wydaje,ze przeciwniczki tabletek troche przesadzaja. Gdyby to byla rzeczywiscie taka trucizna i powodowala tak nagminnie powazne skutki uboczne,to w ogole nie bylyby dopuszczone do sprzedazy. Producenci po prostu MUSZA napisac informacje o skutkach ubocznych na opakowaniu, chocby nawet tylko jedna kobieta na 10 milionow zachorowala na cos tam. Gdyby tego nie zrobili grozilyby im konsekwencje prawne. Natomaist nie oznacza to,ze na przyklad co druga kobieta zachoruje na dana chorobe. Poza tym, rzekomo tabletki zwiekszaja zachorowalnosc na raka sutka. ja slyszalam opinie taka (opinie ginekologow): tabletki wcale nie zwiekszaja zachorowalnosci na raka sutka,tylko kobiety biorace tabsy sa czesciej badane,wiec wykrywalnosc tego raka jest wieksza niz u kobiet nie bioracych tabletek i tym samym badajacych sie rzadziej. Za to wczesnie wykryty rak jest uleczalny. Podobna sytuacja jest z rakiem szyjki macicy. Raka tego powoduja jakies tam bakterie (nie znam sie wiec nie bede sie madrzyc jakie),a przenoszeniu tych baktrii sprzyjaja stosunki seksualne z wieloma partnerami. Kobiety biorace tabsy nie stosuja prezerwatyw,wiec sa tym samym bardziej narazone na te bakterie. Natomiast jesli wspolzyjemy z jednym partnerem znow nie mamy sie czego obawiac. Poza tym moja pani ginekolog mowila mi,ze to bzdura,ze tabletki powoduja klopoty z zajsciem w ciaze. Plodnosc wraca wraz z odstawieniem tabletek. Byc moze klopoty z zajsciem w ciaze sa spowodowane czym innym,a nie tabletkami...

Dobrze napisane ;] I gdzie te histeryczki się podziały?::) Kto chce to bierze, kto nie chce ten nie bierze. Jakoś się ludzie dogadują i związki istnieją.